Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Agvero nebija lauzta deguna, lauztas galvas, seja izskatījās tikpat skaista, kā agrāk"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morinju: "Agvero nebija lauzta deguna, lauztas galvas, seja izskatījās tikpat skaista, kā agrāk"
Maruāns Felaini un Žuzē Morinju
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kaimiņu cīņā "Manchester United" un "Manchester City" uzvarētāju nenoskaidroja – 0:0. Spēles galotnē noraidījumu nopelnīja "United" pussargs Maruāns Felaini, tomēr galvenais treneris Žuzē Morinju norādīja, ka sitienu saņēmušais Serhio Agvero no situācijas izspiedis maksimumu.

"Neredzēju situāciju, bet laikam tā mazliet bija sarkanā kartīte un mazliet tas bija pieredzējis un gudrs argentīniešu spēlētājs," incidentu komentēja "United" galvenais treneris Žuzē Morinju. "Maruāns teica, ka noraidījumu saņēmis tikai tāpēc, ka ir Maruāns. Galvenais tiesnesis Mārtins Atkinsons teica, ka, pēc viņa domām, tā ir sarkanā kartīte. Taču es tunelī sastapu Agvero, un viņam nebija lauzta deguna, lauztas galvas, viņa seja izskatījās tikpat skaista, kā agrāk. Es nezinu…"

"Ja Serhio nebūtu nokritis uz zālāja, tā pavisam noteikti nebūtu sarkanā kartīte, taču ja Maruāns viņam deva šādu iespēju… Es nezinu. Viss, ko zinu – ka mēs 15 minūtes spēlējām ar desmit futbolistiem, un čaļu cīņasspars bija neticams, viņi plēsās par punktu," teica Morinju. Felaini, kurš "United" pievienojās 2013. gada septembrī, no laukuma noraidīts trīs reizes.

Anglijas Premjerlīgas kopvērtējumā "United" ieņem piekto vietu, par vienu punktu atpaliekot no "City", bet par diviem – no "Liverpool", kas aizvadījusi par maču vairāk. Divas no piecām atlikušajām spēlēm būs jāaizvada izbraukumā pie "Arsenal" un "Tottenham".

"Redzot, kāds ir "City" spēļu grafiks, domāju, ka izdosies iekļūt starp četrām labākajām komandām. Mēs, "Arsenal" un "Liverpool" cīnīsimies par ceturto vietu. Mēģināsim to iegūt, taču mums priekšā ir Eiropas līgas pusfināls un lielas problēmas ar spēlētājiem. Tomēr mēs cīnīsimies," norādīja Morinju.

Mančestras derbiju savainojumu dēļ izlaida aizsargi Kriss Smolins un Fils Džonss, pussargi Pols Pogbā un Huans Mata un uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs. Felaini tagad draud trīs spēļu diskvalifikācija, un Morinju jokoja, ka viņš regulāri apmeklē trenažieru zāli un apsver iespēju doties laukumā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -1 [+] [-]

, 2017-04-28 17:17, pirms 7 gadiem
Laikam jau pēc Mourinjo loģikas sarkano drīkst dot tikai tad, ja pārkāpuma procesā tiek lauzts deguns, galva, kāja vai jebkura cita ķermeņa daļa...

     [+] [-]

, 2017-04-28 17:18, pirms 7 gadiem
Nesaprotu, kas tam Mourinju par problēmu. Reali kaitina šis treners. Tā bija sarkanā kartīte! Vismaz tv ekrānā izskatijās ne tas vājākais sitiens ar galvu. Un par rīcibu jebkurā gadījumā bija jādod. Nav variantu. Nebija ne simulācija, ne kaut kas tamlīdzīgs kā Vardys pret Nasri, piemēram. Tur tiešām nekas nebija, bet šeit..

     [+] [-]

, 2017-04-28 19:00, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Nesaprotu, kas tam Mourinju par problēmu. Reali kaitina šis treners. Tā bija sarkanā kartīte! Vismaz tv ekrānā izskatijās ne tas vājākais sitiens ar galvu. Un par rīcibu jebkurā gadījumā bija jādod. Nav variantu. Nebija ne simulācija, ne kaut kas tamlīdzīgs kā Vardys pret Nasri, piemēram. Tur tiešām nekas nebija, bet šeit..
Tu joko? Nebija simulācija? Tas bija pieskāriens ar pieri nevis sitiens no Taisona, kā to nodemonstrēja aktieris Aguero. Bet jāatzīst, ka Fellaini pats vainīgs, kustība tur bija un iemesls simulācijai, un attiecīgi arī sarkanjai kartiņai arī.

     [+] [-]

, 2017-04-28 19:15, pirms 7 gadiem
keksss rakstīja: Tu joko? Nebija simulācija? Tas bija pieskāriens ar pieri nevis sitiens no Taisona, kā to nodemonstrēja aktieris Aguero. Bet jāatzīst, ka Fellaini pats vainīgs, kustība tur bija un iemesls simulācijai, un attiecīgi arī sarkanjai kartiņai arī.
Nu diezgan normāli iebadija un zinot mūsdienu futbolu, ko tādu nez vai var skaitīt par simulāciju, jo pārsvarā krīt un saķer sejas bez iemesla.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-28 19:24, pirms 7 gadiem
Agvero pats pieskrien pie Felenī, piebāž klāt seju un kad šis izdara kustību pretī, krīt zemē kā nopļauts. Meistarīgi izprovocēts noraidījums un tēlošanas māksla. Protams tā ir tikai Felenī vaina, ka viņš uz provokāciju uzķērās, bet nu žēlot tagad Agvero par šito gan nav nekāda pamata.

     [+] [-]

, 2017-04-28 19:49, pirms 7 gadiem
nu nakamreiz toč bus karti biete.

     [+] [-]

, 2017-04-28 21:10, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Nu diezgan normāli iebadija un zinot mūsdienu futbolu, ko tādu nez vai var skaitīt par simulāciju, jo pārsvarā krīt un saķer sejas bez iemesla.
Skaties atkārtojumu kaut 10x- Felaini vnk nolieca galvu, jo simulants ir stipri īsāks. Abi saskārās ar pierēm- viens paliek stāvus un brīnās, otrs krīt kā ar kāju pa seju dabūjis. Wtf!?

     [+] [-]

, 2017-04-28 21:21, pirms 7 gadiem
Palasīju komentārus, noskatījos video un atcerējos.... Te beļģa situācija: https://www.youtube.com/watch?v=Tjf... Un te Messi situācija: https://www.youtube.com/watch?v=ct6...
Secinājumus izdariet paši.

     [+] [-]

, 2017-04-28 23:22, pirms 7 gadiem
Nu nezinu Fellaini duraks bet reali ja dari kustibu tad ari ievelc lai jut un nakamreiz atceresies ka ir dabut ar galvu...