Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ranjēri atlaists no Londonas "Fulham" galvenā trenera amata

Rolands Eliņš

Ranjēri atlaists no Londonas "Fulham" galvenā trenera amata
Klaudio Ranjēri
Foto: Reuters/Scanpix

LETA--BBC. Pazīstamais itāļu speciālists Klaudio Ranjēri ceturtdien atlaists no Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta kluba Londonas "Fulham" galvenā trenera amata.

67 gadus vecais Ranjēri par "Fulham" galveno treneri tika iecelts vien novembrī, tomēr 16 premjerlīgas spēlēs komanda guva tikai trīs uzvaras. Sezonas izskaņā tai būs jācīnās par palikšanu starp Anglijas spēcīgākajiem futbola klubiem.

Kā pagaidu "Fulham" galvenais treneris darbosies Skots Pārkers.

Ar 17 punktiem 28 spēlēs "Fulham" premjerlīgas kopvērtējumā starp 20 komandām ieņem 19.vietu, bet no drošās zonas to šķir jau desmit punkti. Līdz turnīra beigām atlicis aizvadīt desmit mačus.

Novembrī ar Ranjēri tika parakstīts ilgtermiņa līgums, tomēr itālim komandas rezultātus uzlabot tā arī neizdevās.

Vēl 2016.gadā Ranjēri kopā ar Lesteras "City" sensacionāli triumfēja Anglijas premjerlīgā.

Ranjēri iepriekš Anglijas premjerlīgā strādāja arī no 2000. līdz 2004.gadam, kad vadīja spēcīgo Londonas "Chelsea" klubu, bet savas karjeras laikā viņš vadījis tādas komandas kā "Valencia", Turīnas "Juventus", "AS Roma", Milānas "Inter", Madrides "Atletico" un "Nantes". Tāpat itālis neilgu laiku bija arī Grieķijas valstsvienības galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-02-28 22:41, pirms 5 gadiem
Varētu padomāt, ka kāds cits būtu labāk ticis galā ar to komandu. Jokanoviča vadībā viņi tikai vienu uzvaru izcīnīja. Pat Gvardiola neko tur nelidzētu.