Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs: "Mana palikšana "United" nav atkarīga no Čempionu līgas"

Agris Suveizda

Ibrahīmovičs: "Mana palikšana "United" nav atkarīga no Čempionu līgas"
Zlatans Ibrahīmovičs jaunajā klubā 38 spēlēs izcēlies ar 26 vārtu guvumiem
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras "United", kas svētdien ar 3:2 pārspēja "Southampton" un ieguva Līgas kausu, Anglijas Premjerlīgā ieņem sesto vietu un no labāko četrinieka atpaliek par diviem punktiem. Pieredzējušais uzbrucējs Zlatans Ibrahīmovičs noliedza runas, ka viņa palikšana komandā būs atkarīga no tā, vai izdosies izcīnīt ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgu.

"Nē, tas nebūs atkarīgs no Čempionu līgas," teica Zlatans Ibrahīmovičs, kurš finālā guva divus vārtus. "Ierados šeit tad, kad klubs nemaz nespēlēja Čempionu līgā, tāpēc tam ar to nebūs nekāda sakara. Kāds izdomāja stāstu, ka nepagarināšu līgumu, ja netiksim Čempionu līgā, bet tā nav."

"Redzēs, kas notiks. Domāju, redzēsim, kā jutīšos, kāda būs situācija. Sezonā palikuši vēl divi mēneši," sacīja Ibrahīmovičs. 35 gadus vecais uzbrucējs neslēpa gandarījumu, ka apklusinājis kritiķus, kuri apšaubīja, vai Anglijā viņš turpinās gūt vāruts: "Joprojām daru to pašu, ko esmu darījis katru gadu, bet daži cilvēki negrib vai nespēj pieņemt, ka varu to pašu darīt arī viņu zemē."

"Nebiju noraizējies par savu vecumu, jo zināju, uz ko esmu spējīgs. Tādēļ arī esmu Anglijā," teica Ibrahīmovičs. "Pēc visiem šiem gadiem, kad par mani teica, ka neesmu ieradies Anglijā un sevi pierādījis te. Bet es ierados. Un es ierados, kad cilvēki domāja, ka vairs neesmu spējīgs darīt to, ko līdz šim. Šī ir mana 32. trofeja. Esmu bijis piecās dažādās valstīs, esmu bijis labākajos klubos pasaulē un to visu atkārtoju gadu no gada."

"Kādēļ Anglijā spēlēju tikai tagad? Domāju, ka visam karjerā ir savs laiks. Iepriekš uz Angliju nebraucu tādēļ, ka vēl nebija pienācis īstais brīdis," atbildēja Ibrahīmovičs. "Runājot par treneri, Anglijai, Premjerlīgai un klubam ir jābūt pateicīgiem viņam, jo viņš man pats piezvanīja un lūdza braukt šurp. Citādi manis šeit nebūtu. Pat mani bērni vēlējās redzēt mani spēlējam "United"."

"Mans prāts atradās kur citur," turpināja Ibrahīmovičs, sakot, ka bija domājis pievienoties citam klubam – tovasar daudz tika runāts par došanos uz MLS. "Vēl pirms tam, kad galdā tika likts reāls piedāvājums, man piezvanīja Žuzē. Mums ir īpašas attiecības. Kad viņš piezvanīja, tad praktiski atlika tikai prasīt, kuru numuru man ņemt. Taču līdz tam domās neatrados Mančestrā. Tad mani bērni sāka runāt par Mančestru un piezvanīja arī Žuzē, tādēļ esmu šeit. Bērni ir apmierināti ar to, ko es daru, bet šoreiz boss esmu es, nevis viņi."

Izmantotie resursi:
Zlatan Ibrahimovic - My Manchester United...

  +4 [+] [-]

, 2017-03-01 00:32, pirms 7 gadiem
Ibra ir vienkārši monstrs. Apbrīnojams sniegums savā vecumā un viens no komandas vilcējiem šosezon. Tā tikai turpināt!

Go Red Devils!

     [+] [-]

, 2017-03-01 02:18, pirms 7 gadiem
a ko MU un Maurinjo dariis bez vinja,muuziigi jau nevilks un Reshforts pa to laiku jau buus paarkvalificeets par maleejo uzbruceeju

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 02:44, pirms 7 gadiem
Pa to laiku Marsiāls jau būs pietiekami nobriedis un gan jau arī Maurs piekritīs puspasaulei, ka Entonija patiesā pozīcija laukumā ir smailē un uzticēsies krietni vairāk kā šobrīd.
Cita opcija protams atkal nolikt galdā savus 100m un makšķerēt Grīzmanu vtml. Es gan ceru uz pirmo variantu.

     [+] [-]

, 2017-03-01 08:17, pirms 7 gadiem
Gan Māršals, gan Rešfords ir izteikti malējie uzbrucēji. Variet, protams, strīdēties, bet viņiem abiem patīk ātrumā iet iekšā soda laukumā, viņiem ir vajadzīgs plašums.
Protams, nebūtu jau slikti, kad abi jaunieši duetā veidotu spēli, bet smailē katrs zaudētu nedaudz asumiņa.
nekādā ziņā neapgalvoju, ka viņi būtu slikti smailes uzbrucēji- vienkārši viņi nebūtu tik efektīvi, kā flangos!
Grīzmanu vari nepiedāvāt- viņu EPL gaidītu bēdīgs stāsts dēļ viņa mazā augumiņa- nejau tādu punduri mums vajag CF pozīcijā =))) -it īpaši, ja pašos atbildīgākajos mirkļos Grīzmans sit garām!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 08:59, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: a ko MU un Maurinjo dariis bez vinja,muuziigi jau nevilks un Reshforts pa to laiku jau buus paarkvalificeets par maleejo uzbruceeju
Jā, nez kā MU līdz šim spēja izdzīvot bez Ibras?!? Darīs to pašu ko visi pārējie klubi - dosies uz tirgu pēc nepieciešamās pozīcijas spēlētāja vai arī atradīs tādu savās rezervēs. Rešvordam tikai 19 gadu, vienalga kur, galvenais regulāri atrast viņam kaut kādu spēles laiku. Un šobrīd viņš nav spējīgs fiziski cīnīties kā centra uzbrucējs ar EPL centra aizsargiem, toties kādā no malām izmantot driblu un ātrumu sanāk ļoti labi.

     [+] [-]

, 2017-03-01 09:30, pirms 7 gadiem
ABa rakstīja: Un šobrīd viņš nav spējīgs fiziski cīnīties kā centra uzbrucējs ar EPL centra aizsargiem, toties kādā no malām izmantot driblu un ātrumu sanāk ļoti labi.
Fiziski viņš ir un kā vēl spējīgs! nevajag izdomāt! viņš ir pietiekoši atlētisks un ļoti stiegrainu muskuļu uzbūvi! Tā kā egles koks! Tu viņu loki, loki, a tas- maita neplīst un neplīst!!

  -1 [+] [-]

, 2017-03-01 09:38, pirms 7 gadiem
Zlatans patīkami pārsteidza - veiksmīgi spēlējot MU

     [+] [-]

, 2017-03-01 10:15, pirms 7 gadiem
Jā, Zlatans mani pārsteidza. Nedomāju, ka viņš tik labi spēlēs MU. Zināmā mērā MU jau ir kļuvusi no viņa (goliem) atkarīga.

     [+] [-]

, 2017-03-01 12:17, pirms 7 gadiem
ZLATANER

  -2 [+] [-]

, 2017-03-01 13:22, pirms 7 gadiem
Grīzmans vilks nàkamo sezon M.U

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 15:03, pirms 7 gadiem
ooosvalds rakstīja: Grīzmans vilks nàkamo sezon M.U
Par 90% esmu pārliecināts, ka par šo tematu var pat nerunāt- Zlatans tik nesen ieradies EPL un kamēr vien viņš pats jutīsies labi, tad paliks un taisīs mutes ciet pesimistiem (ja tādi vispār ir)