Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" nopērk Paulistu, Beils noliedz pievienošanos "United"

Agris Suveizda

"Arsenal" nopērk Paulistu, Beils noliedz pievienošanos "United"
Gabriels Paulista cīņā par bumbu
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" pussargs Gerets Beils noraidīja baumas, ka jaunajā klubā nejūtas labi un ka drīzumā varētu atgriezties Anglijā, pievienojoties Mančestras "United". Savukārt cits Spānijas klubs "Villarreal" par 15 miljoniem eiro pārdevis brazīliešu aizsargu Gabrielu Paulistu, kurš ir saņēmis darba atļauju un karjeru turpinās Londonas "Arsenal".

""Arsenal" ir parakstījis līgumu ar "Villarreal" brazīliešu aizsargu Gabrielu, savukārt Džoels Kempbels pirms došanās īrē uz "Villarreal" ir piekritis jaunam ilgtermiņa līgumam," teikts Anglijas kluba mājaslapā. 24 gadus vecais Paulista "Villarreal" rindās aizvada otro sezonu un šajā sezonā Spānijas čempionātā ir piedalījies 19 spēlēs. Paulistas pamatpozīcija ir centra aizsargs, taču viņš var spēlēt arī aizsardzības malā.

"Neredzu sevi Mančestras "United"," sacīja Gerets Beils, komentējot mediju baumas par viņa pāriešanu uz Mančestras klubu. "Nesenā intervijā man vaicāja, vai Madridē neesmu laimīgs, bet es atbildēju, ka te esmu ļoti laimīgs. Man līgumā vēl ir palicis daudz gadu. "Bernabeu" stadionā no fanu puses jūtu atbalstu un mīlestību. Viņi ir lieliski – dievinu spēlēt mājās."

Spānijas čempionātā 25 gadus vecais spēlētājs šosezon aizvadījis 16 mačus un guvis desmit vārtu. "Ceru, ka varēšu turpināt strādāt, lai pierādītu, ko esmu spējīgs paveikt laukumā, un izcīnītu pēc iespējas vairāk trofeju," Beils turpināja. "Jūtos labi, mēs izcīnām trofejas, un vēlos turpināt to darīt."

Izmantotie resursi:
Gareth Bale happy at Real Madrid and will not...
Arsenal sign Gabriel from Villarreal | News...

  +2 [+] [-]

, 2015-01-28 18:59, pirms 9 gadiem
Nekas- tūlīt Real būs transfēru bans un nekur neies ne Beils, ne arī dabūs De Hea

     [+] [-]

, 2015-01-28 19:21, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Nekas- tūlīt Real būs transfēru bans un nekur neies ne Beils, ne arī dabūs De Hea
Ar visu to sastāvs ir labs

     [+] [-]

, 2015-01-28 19:27, pirms 9 gadiem
Koštam ziepes, iespējams nespēlēs nedēļas nogalē pret MC!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-28 21:43, pirms 9 gadiem
Ceru, ka beidzot sis murgs ir beidzies

     [+] [-]

, 2015-01-29 08:29, pirms 9 gadiem
Starp citu - viņu nevajadzētu saukt par 'Paulistu', jo tas nav viņa vārds. Pilnais - Gabriel Armando de Abreu vai vienkārši Gabriels. 'Paulista' nozīme tikai to, ka viņš nāk no São Paulo pilsētas.

     [+] [-]

, 2015-01-29 08:51, pirms 9 gadiem
LeTom rakstīja: Starp citu - viņu nevajadzētu saukt par 'Paulistu', jo tas nav viņa vārds. Pilnais - Gabriel Armando de Abreu vai vienkārši Gabriels. 'Paulista' nozīme tikai to, ka viņš nāk no São Paulo pilsētas.
Tieši tā. Ienākot SC, jau likās, ka Arsenal pāris dienu laikā 2 spēlētājus nopirkuši, bet te vienkārši nepareizi rakstīts.