Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Kad mani futbolisti sāks domāt par laika vilkšanu, beigšu karjeru"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Kad mani futbolisti sāks domāt par laika vilkšanu, beigšu karjeru"
Jirgens Klops
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" nedēļas nogalē savā laukumā nespēja nosargāt uzvaru pret Londonas "Chelsea" – 1:1. Pirms tam UEFA Čempionu līgā tika izlaists trīs vārtu pārsvars pret "Sevilla". Tomēr galvenais treneris Jirgens Klops sacīja, ka drīzāk beigs karjeru, nevis liks spēlētājiem vilkt laiku.

"Mēģinām uzvarēt spēlēs, kurās esam vadībā, taču to nedarām ciniskā veidā. Mums nepatīk pie pirmās iespējas apsēsties un vilkt laiku. Kad manā komandā kāds no futbolistiem sāks par to domāt, vairs nebūs godīgs sportists, es beigšu karjeru. Ja vairs nešķiet pieņemami, ka mēs līdz pēdējam cenšamies, kaut kas nav kārtībā," mūsdienu futbola sabiedrību kritizēja Jirgens Klops. "Chelsea" izlīdzinājumu panāca 85. minūtē, bet "Sevilla" izglābās kompensācijas laikā, lai gan pēc pirmā puslaika bija iedzinējos ar 0:3.

"Jā, ir jābūt gudram. Jā, dažādās situācijās ir nepieciešama atjautība. Taču neredzēju situācijas, kurās maniem spēlētājiem vajadzētu palikt guļus. Ja nedzirdi svilpi, celies kājās un turpini spēlēt," pauda vācu treneris, kurš pagājušajā sezonā aizveda "Liverpool" līdz ceturtajai vietai, turklāt viņa vadītā komanda demonstrēja labāko sniegumu savstarpējos dueļos ar citām lielajām komandām.

Klops arī norādīja, ka viņam ne mirkli galvā nav ienākusi doma, ka pārsvars izlaists psiholoģiskās noturības dēļ. Tāpat jautājumus izsauca uzbrucēju Robertu Firminu un Sadio Manē atstāšana rezervē pret "Chelsea", taču galvenais treneris norādīja, ka saspringtā grafika dēļ spēlētājiem atpūta ir nepieciešama.

"Temps tikai pieaug. Mēs spēlējam trešdien pret "Stoke", tad sestdien, tad trešdien, un tā joprojām. Nevaram spēlēt tādā ritmā, neizmantojot visus spēlētājus. Alekss Oksleids-Čemberleins nopelnīja katru minūti laukumā. Tāpat kā Daniels Staridžs un Džeimss Milners. Ja komandā ir tādi spēlētāji, bet viņus neizmanto, tā ir talanta izniekošana."

Izmantotie resursi:
Liverpool boss Jurgen Klopp would rather stop...

     [+] [-]

, 2017-11-27 15:23, pirms 6 gadiem
Klopp kāda jēga bija Staridža vieta laist Vijlundu un30 min turēt 1:0 rezultātu? Kada jēga 89 min taisīt dubultmaiņu? Kāpēc Manē uzlaidi tikai 89 min. ? Kāpēc Antonio Conte veica trīs loģiskas un laicīgas maiņas???

  +3 [+] [-]

, 2017-11-27 15:33, pirms 6 gadiem
balts rakstīja: Klopp kāda jēga bija Staridža vieta laist Vijlundu un30 min turēt 1:0 rezultātu? Kada jēga 89 min taisīt dubultmaiņu? Kāpēc Manē uzlaidi tikai 89 min. ? Kāpēc Antonio Conte veica trīs loģiskas un laicīgas maiņas???
jaa Klops te noteikti sez un atbildes uz taviem jautajumiem!