Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Par spēlētājiem neviens nerūpējas"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gvardiola: "Par spēlētājiem neviens nerūpējas"
Žuzeps Gvardiola. Foto: Sean Thornton/Cover Images/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas vicečempiones Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola izteicis sašutumu par Covid-19 pandēmijas izraisītā pārtraukuma dēļ izveidojušos saspringto spēļu kalendāru, kā rezultātā mazākā laika posmā jāaizvada krietni vairāk spēļu nekā tas ierasts parastā sezonā.

Katalāņu treneris izteicās: "Par spēlētājiem neviens nerūpējas. Starpsezonā bija tikai divas nedēļas, lai atpūstos, bet tagad mači notiek ik pēc trim dienām, un tā tas paredzēts 11 mēnešus." Viņš atzina, ka futbolisti saskaras ar lielām grūtībām intensīvā spēļu grafika dēļ.

"Problēmas neskar tikai Mančestras "City" - tās skar visas lielās līgas un visas to komandas. Spēlētāju vajadzības ir nostumtas zemāk par UEFA, Premjerlīgas vai kādu citu organizāciju biznesa interesēm. Šīs problēmas skar visus, mēs neesam izņēmums, tāpēc par spīti grūtībām mums ir jākoncentrējas uz iespējami labākā snieguma parādīšanu laukumā."

Tāpat Gvardiola komentēja to, ka trīs Mančestras "City" futbolisti pēc septembra sākumā notikušās izlašu pauzes klubā atgriezās ar savainojumiem: "Mēs šo situāciju nevaram kontrolēt. Futbolisti izlasēs aizvadīja divas spēles četru dienu laikā, tām nemaz nesagatavojoties pienācīgi."

Mančestras "City" jauno Premjerlīgas sezonu iesāka veiksmīgi, 21. septembrī izbraukumā ar 3:1 apspēlējot Vulverhemptonas "Wanderers". Šovakar pulksten 18:30 "City" savā laukumā uzņems divus panākumus divās spēlēs izcīnījušo "Leicester".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-27 12:43, pirms 4 gadiem
Naudu tak spēlētāji grib?...līgums ir jāatstrādā!

  +1 [+] [-]

, 2020-09-27 13:02, pirms 4 gadiem
par to jums ar maksā tos astronomiskos ciparus!!

     [+] [-]

, 2020-09-27 17:25, pirms 4 gadiem
Varētu padomāt, ka trenerim pieejami tikai 11 spēlētāji un ka viņam nav iespējas variēt ar sastāvu...