Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Beils vēl nespēlē, ''Newcastle'' kompensācijas laika pēdējā minūtē izrauj neizšķirtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Beils vēl nespēlē, ''Newcastle'' kompensācijas laika pēdējā minūtē izrauj neizšķirtu
Vilsons izpilda piešķirto 11 metru soda sitienu. Foto: Reuters/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas kārtējās 3.kārtas spēlēs ''Tottenham'' savā laukumā, nespējot izmantot daudzās iespējas uzbrukumā, nospēlēja neizšķirti 1:1 ar ''Newcastle'', kas neizšķirtu izrāva kompensācijas laikā ar realizētu 11 metru soda sitienu. Citā spēlē ar tādu pašu rezultātu ''Leeds United'' izcīnīja otro uzvaru trijās spēlēs, ar 1:0 pieveicot ''Sheffield United''.

''Tottenham'' un ''Newcastle'' pirmajās divās Premjerlīgas spēlēs uzvaras un zaudējumus dalīja uz pusēm un turnīra tabulā ar trim punktiem ierindojās attiecīgi 8. un 14.vietā. ''Tottenham'' sastāvā pieteikts vēl nebija jaunpienācējs no Madrides ''Rea'' Gerets Beils, kurš traumas dēļ maču noraudzījās no tribīnēm.

Pirmajās 45 minūtēs laukumā dominēja ''Tottenham'' un rezultāts varēja būt krietni pārliecinošāks par 1:0, ja ne ''Newcastle'' vārtsarga veiksmīgā darbība. Jau ar pirmajām minūtēm mājinieki devās ofensīvā, desmit minūšu laikā izveidojot trīs simtprocentīgas vārtu gūšanas iespējas, taču lielisks vārtos Darlovs, atvairot gan sitienu pēc standartsituācijas, gan vārtu priekšas. Vienu no daudzajiem uzbrukumiem ''Tottenham'' izdevās pārvērst vārtu guvumā, kad cīņas 25. minūtē pēc Harija Keina piespēles no vārtu priekšas izcēlās Lukass Moura. Keinam šī bija jau piektā piespēle pēdējās divās spēlēs. Divas reizes no vārtu zaudējuma pēc Hinmina Sona sitieniem ''Newcastle'' glāba vārtu konstrukcijas - vispirms stabs, bet vēlāk pārliktnis. Tikmēr viesi savu vienīgo sitienu pa vārtiem izdarīja puslaika pēdējā minūtē un visu 45 minūšu laikā tikai pāris reizes tika pāri savai laukuma pusei.

Otrajā puslaikā aktivizējās ''Newcastle'', vairāk kontrolējot bumbu, taču nopietnas vārtu gūšanas iespējas nespējot izveidot. ''Tottenham'' veiksmīgi darbojās aizsardzībā, kā arī varēja rezultātu dubultot, taču nesekmīgi. Galvenie notikumi ritēja kompensācijas laikā. Daiers savā soda laukumā pēc standartsituācijas izspēles nospēlēja ar roku, ko apstiprināja VAR un 11 metru soda sitienu piešķīra par labu ''Newcastle''. Precīzs savā sitienā bija Vilsons, izraujot neizšķirtu 1:1. Jau pēc fināla svilpes sarkano kartiņu nopelnīja ''Tottenham'' vārtsargu treneris par izrādīto neapmierinātību ar piešķirto 11 metru soda sitienu.

Tikmēr otro uzvaru trijās spēlēs svinēja līgas jaunpienācēja ''Leeds United'', kas izbraukumā, pateicoties Patrika Bemforda precīzam sitienam cīņas 88. minūtē, pārspēja ''Sheffield United'' ar 1:0.

Premjerlīga, 3.kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Brighton - Manchester Utd2:3 (1:1)Mupajs 40'(11m) Danks 43'(s.v.) Marčs 90'+5 - Rašfords 55' Fernandess 90'+10(11m)
Crystal Palace - Everton1:2 (1:2)Kojate 26' - Kalverts-Luiss 10' Ričarlisons 40'(11m)
West Brom - Chelsea3:3 (0:3)Robinsons 4' 25' Bartlijs 27' - Maunts 55' Hadsons-Odoi 70' Abrahams 90'+3
Burnley - Southampton0:1 (0:1)Ingss 5'
Sheffield Utd - Leeds Utd0:1 (0:0)Bemfords 88'
Tottenham - Newcastle1:1 (1:0)Moura 25' - Vilsons 90+7'
Manchester City - Leicester
West Ham - Wolves
Fulham - Aston Villa
Liverpool - Arsenal

     [+] [-]

, 2020-09-27 18:23, pirms 4 gadiem
Ar ko šī roka atšķiras no Chelsea rokas vakar???

     [+] [-]

, 2020-09-27 18:26, pirms 4 gadiem
Ja jau autors izvēlas likt šādu virsrakstu, tad derētu vismaz painteresēties un uzrakstīt to, ka Beils nevarēs spēlēt vēl nepilnu mēnesi, jo ir traumēts. Tā kā nespēlēs vēl kādu laiku, nevis tikai šodien.

     [+] [-]

, 2020-09-27 19:25, pirms 4 gadiem
Autors var palabot, jo tā kartiņa, kā izrādās, nebija Keinam, bet gan vārtsargu trenerim.

     [+] [-]

, 2020-09-27 19:39, pirms 4 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Autors var palabot, jo tā kartiņa, kā izrādās, nebija Keinam, bet gan vārtsargu trenerim.
paldies.