Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Londonas "Arsenal" par Pepē uz galda liek kluba rekordsummu 90 miljonus eiro

Agris Suveizda

Londonas "Arsenal" par Pepē uz galda liek kluba rekordsummu 90 miljonus eiro
Nikolā Pepē. Foto: Sports Inc/PA Images/Scanpix

Par galveno kandidātu uz Kotdivuāras izlases malējo uzbrucēju Nikolā Pepē kļuvis Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Arsenal", pirmais ziņoja itāļu žurnālists Džanluka Di Marcio un nu apstiprina arī britu mediji The Guardian un BBC.

Francijas kluba "Lille" prezidents Žerārs Lopess iepriekš intervijā Tuttosport pavēstīja, ka par Nikolā Pepē ir saņēmis pieņemamus piedāvājumus no četriem lieliem klubiem, un tāpat viņš atklāja, ka viens no tiem ir no Itālijas "Napoli", kas piedāvājis 80 miljonus un apmierinājis Lilles prasības. Ja "Napoli" par darījumu ir vienojies ar "Lille", tad vistuvāk vienošanās panākšanai ar spēlētāja pusi ir "Arsenal", kas ir gatavs maksāt gan franču prasītos 80 miljonus, gan arī kotdivuārieša aģenta cerēto komisiju vēl desmit miljonu apmērā. "Arsenal" pašreizējais rekords ir 53+7 miljoni eiro par franču uzbrucēju Aleksandru Lakazetu.

Tiek lēsts, ka pārējie divi piedāvājumus izdarījušie klubi ir Milānas "Inter" un Mančestras "United". Tā kā Pepē iepriekš bija uzsvēris, ka grib spēlēt Čempionu līgā, tika uzskatīts, ka favorīti bija Itālijas klubi, taču šobrīd vislabākajās pozīcijās atrodas "Arsenal", kas darījumu varētu nokārtot dažu dienu laikā. Tiesa gan, pēdējā mirkļa pārsteigumu varētu sagādāt PSG, kas ir Pepē izvēle numur viens, taču parīzieši pagaidām sarunās nav iesaistījušies un vairāk skatās "Juventus" uzbrūkošā pussarga Paulo Divalas virzienā.

Francijā dzimušais un uzaugušais Pepē nekad nav spēlējis Francijas jaunatnes izlasēs, bet kopš 2016. gada pārstāv Kotdivuāru, tās valstsvienībā 15 spēlēs gūstot četrus vārtus. Francijas augstākajā līgā Pepē debitēja 2015. gadā, "Angers" rindās sākot 11 no 33 spēlēm, gūstot trīs vārtus un par desmit miljoniem eiro tiekot pārdots "Lille". Jaunajā klubā Pepē debitēja ar 13 vārtiem 36 spēlēs un iepriekšējās vasaras pāreju perioda pēdējā dienā bija soli no 20 miljonu transfēra uz Lionas "Olympique", taču pats atteicās no pārejas. Šajā sezonā Pepē 38 spēlēs guva 22 vārtus, "Ligue 1" atpaliekot vienīgi no Kiljana Mbapē (33), izdarīja 11 rezultatīvas piespēles, atpaliekot vienīgi no Težī Savanjē (13), un kaldināja sudraba medaļu izcīnīšanu.

Tāpat Lopess atklāja, ka par 20 gadus veco portugāļu uzbrucēju Rafaelu Leau interesējas astoņi klubi. Itālijas un Francijas mediji ir pārliecināti, ka Leau par 35 miljoniem eiro pārcelsies uz "Milan", kas par 18 miljoniem šķirsies no Patrika Kutrones, kurš pievienosies Vulverhemptonas "Wanderers". Leau, kurš par velti pārgāja no Lisabonas "Sporting", debijas sezonā Francijā sāka 16 no 24 spēlēm un guva astoņus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsfrance.c...

     [+] [-]

, 2019-07-27 13:59, pirms 5 gadiem
90m € krietni vien par daudz
80m € jau ir par daudz par viņu
Es teiktu atbilstoša summa pie šīm cenām būtu 50-60m €

  +1 [+] [-]

, 2019-07-27 15:45, pirms 5 gadiem
Overpriced

     [+] [-]

, 2019-07-27 16:03, pirms 5 gadiem
zogs rakstīja: 90m € krietni vien par daudz
80m € jau ir par daudz par viņu
Es teiktu atbilstoša summa pie šīm cenām būtu 50-60m €
Arī 5m ir stipri par daudz par futbolistu! Arī tad, ja tas ir Mesi.

     [+] [-]

, 2019-07-27 16:30, pirms 5 gadiem
a priekš kam Arsenal vēlvienu uzbruēju ? Ar Lakazetu un Aubamejangu ir gana, labāk būtu beidzot aizsardzību un pussargu pozīcijas sakārtojuši

     [+] [-]

, 2019-07-27 16:59, pirms 5 gadiem
Barca buutu labaak par shito naudu izlikushi nevis skrietu peec Neimaara.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-27 18:32, pirms 5 gadiem
ko var cepties un rakstīt par tām cenām...nu, varbūt Arsenal faniem ir iemesls, ja paceļ biļetēm cenas, kas diez vai notiks...visiem citiem tak pofig - ja ir nauda, lai tērē

     [+] [-]

, 2019-07-27 18:37, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Barca buutu labaak par shito naudu izlikushi nevis skrietu peec Neimaara.
Vai tad viņi tur vispār ir nonākuši tuvāk kādam kopsaucējam? No sākuma jātiek vaļā no Dembele/Koutinjo un co, tad tikai varēs sākt skatīties Neimāra virzienā.

Un, dakots, kur tad vēl tās biļetes cels, ka Arsenal tā jau ir dārgākās cenas EPL.

     [+] [-]

, 2019-07-27 18:41, pirms 5 gadiem
ventilators rakstīja: a priekš kam Arsenal vēlvienu uzbruēju ? Ar Lakazetu un Aubamejangu ir gana, labāk būtu beidzot aizsardzību un pussargu pozīcijas sakārtojuši
Tak viņiem vispār nav wingeru, iepriekšējo sezonu spēlēja Mkhitaryanu malā, kuram nav ātrums.
Midā viņi jau Sebaljosu no Real dabūja un aizsardzībā Tīrniju no Celtic visu vasaru jau cenšas nopirkt. Centrā izskatās ka paliks ar to pašu kas ir.

     [+] [-]

, 2019-07-27 19:00, pirms 5 gadiem
Es šito nesaprotu. Visu laiku tika teikts, ka mums ir 45mil tērēšanai (protams neticēju, bet nu...). Par Zaha samaksāt 70-80mil nevarēja, bet par Pepe, kurš sevi pierādījis PL nav var maksāt šādu summu. Nemaz nerunājot par uzpūstu cenu uz max.

p.s. joprojām gaidu, kad parakstīs Tirney LB pozīcijai un, protams, CB, jo šaubos, ka Pepe spēlēs Mustafi vietā.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-27 19:10, pirms 5 gadiem
Mr.Robo rakstīja: Es šito nesaprotu. Visu laiku tika teikts, ka mums ir 45mil tērēšanai (protams neticēju, bet nu...). Par Zaha samaksāt 70-80mil nevarēja, bet par Pepe, kurš sevi pierādījis PL nav var maksāt šādu summu. Nemaz nerunājot par uzpūstu cenu uz max.

p.s. joprojām gaidu, kad parakstīs Tirney LB pozīcijai un, protams, CB, jo šaubos, ka Pepe spēlēs Mustafi vietā.
Manuprāt, arī par Zaha tā cena bija uzpūsta, tad jau labāk maksāt 80+10 par šo kadru kā 80+ par Zaha.
Un CB tak parakstīja (Saliba), tikai tik pat ātri atdeva atpakaļ īrē

     [+] [-]

, 2019-07-27 21:45, pirms 5 gadiem
blah rakstīja: Manuprāt, arī par Zaha tā cena bija uzpūsta, tad jau labāk maksāt 80+10 par šo kadru kā 80+ par Zaha.
Un CB tak parakstīja (Saliba), tikai tik pat ātri atdeva atpakaļ īrē
par ZAha arī bija uzpūsta, bet vismaz zināms, ka labs būs PL, Pepe var arī pazust.
Ar Salibu neko nepadarīsi, gribējām parakstīt, bet, parakstot, noteikums bija, ka paliek uz gadu īrē. ??? - Holding - Sokratis - Bellerin var davilkt top4, bet vajag Tierney...taču vai asanāks? Tuvu ir, bet nejūtos ļoti pārliecināts.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-27 21:47, pirms 5 gadiem
blah rakstīja: Vai tad viņi tur vispār ir nonākuši tuvāk kādam kopsaucējam? No sākuma jātiek vaļā no Dembele/Koutinjo un co, tad tikai varēs sākt skatīties Neimāra virzienā.

Un, dakots, kur tad vēl tās biļetes cels, ka Arsenal tā jau ir dārgākās cenas EPL.
Man liekas ka PSG veelas tikt valjaa no Neimaara,pashi saprot,ka vinjsh tikai grauj komandu buudams tajaa.Vieniigais iemesls kaapeec vinju nepaardod ir sheiha attieksme pret Barcu,paardotu jebkuram,tikai ne vinjiem.Domaaju,ka vinji shobriid vienkaarshi speelee gaidiishanas speeli,kursh saluuziis pirmais,Neimaars,atteiksies no savas veelmes speeleet tikai Barcaa un saaks sarunas ar kaadu potenciaalo pirceeju,vai PSG paliks loga peedeejaas dienaas ar neapmierinaatu speeleetaaju un neko vinja vieta.Taa kaa domaaju,ka peedeejaas augusta dienaas transfeers ar atrisinaasies vai nu Neimaars uz Barcu vai kaadu citu komandu,bet PSG vinjsh nepaliks.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-28 01:38, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Man liekas ka PSG veelas tikt valjaa no Neimaara,pashi saprot,ka vinjsh tikai grauj komandu buudams tajaa.Vieniigais iemesls kaapeec vinju nepaardod ir sheiha attieksme pret Barcu,paardotu jebkuram,tikai ne vinjiem.Domaaju,ka vinji shobriid vienkaarshi speelee gaidiishanas speeli,kursh saluuziis pirmais,Neimaars,atteiksies no savas veelmes speeleet tikai Barcaa un saaks sarunas ar kaadu potenciaalo pirceeju,vai PSG paliks loga peedeejaas dienaas ar neapmierinaatu speeleetaaju un neko vinja vieta.Taa kaa domaaju,ka peedeejaas augusta dienaas transfeers ar atrisinaasies vai nu Neimaars uz Barcu vai kaadu citu komandu,bet PSG vinjsh nepaliks.
Barca jau nevar atļauties gaidīt, kā jau rakstīju, lai spētu nopirkt Neimāru ir jāpārdod X spēlētāji, bet kāda jēga pārdot un pēc tam PSG uzmet un nepārdod Neimāru. Vai arī otrs variants, ka nopērk Neimāru un nepaspēj neko pārdot, abi varianti slikti, tāpēc ilgi gaidīt nav iespējams.
Katrā ziņā, varēu domāt, ka ar savu attieksmi un traumām, PSG viņa cenu samazinātu, bet tas pat tuvu nav realitātei, tā ka viņus galīgi neuztrauc arī, ja neapmierinātais Neimārs paliks.

     [+] [-]

, 2019-07-28 08:56, pirms 5 gadiem
blah rakstīja: Manuprāt, arī par Zaha tā cena bija uzpūsta, tad jau labāk maksāt 80+10 par šo kadru kā 80+ par Zaha.
Un CB tak parakstīja (Saliba), tikai tik pat ātri atdeva atpakaļ īrē
Zaha ir stabils epl top10 uzbrukuma špīleris.