Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kūmans pilnīgi pārliecināts, ka Bārklijs atstās "Everton"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kūmans pilnīgi pārliecināts, ka Bārklijs atstās "Everton"
Ross Bārklijs
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas izlases uzbrūkošais pussargs Ross Bārklijs nevēlas pagarināt līgumu ar Premjerlīgas klubu Liverpūles "Everton", tāpēc galvenais treneris Ronalds Kūmans ar 100% pārliecību apgalvo, ka viņš tuvākajā laikā pametīs vienību.

23 gadus vecajam Rosam Bārklijam vēl ir spēkā līgums līdz nākamās sezonas beigām, taču jaunu vienošanos viņš atteicies parakstīt. "Piedāvājām labu līgumu, bet viņš atteicās," komentēja galvenais treneris Ronalds Kūmans.

Liverpūles "Everton" par pussarga pārdošanu vēlas ap 56 miljoniem eiro, tomēr līdz 31. augustam, kad aizvērsies pāreju logs, summa varētu kristies, jo Bārklijs pēc 12 mēnešiem kļūs par brīvo aģentu un varēs izvēlētajai komandai pievienoties bez atlīdzības izmaksāšanas.

Kluba akadēmijas absolvents Premjerlīgā debitēja pirms sešiem gadiem un aizvadījis 150 spēles, izceļoties ar 21 vārtu guvumu. Tāpat Bārklijs aizvadījis 22 mačus Anglijas valstsvienības rindās, izceļoties ar diviem precīziem trāpījumiem. Viņš piedalījās gan 2014. gada Pasaules kausā, gan 2016. gada Eiropas čempionātā.

"Sezonas beigās Ross man teica, ka vēlas jaunu izaicinājumu. Tomēr mana prioritāte nav Ross, lai gan respektēju viņa lēmumu. Vairāk uzmanību pievēršu citiem futbolistiem," pauda Kūmans, kurš ar 100% pārliecību apgalvoja, ka Bārklijs tiks pārdots. "Visi zina situāciju, vairs par to nevēlos runāt."

Tāpat Kūmans neslēpa, ka joprojām interesējas par "Swansea" pussargu Gilfi Sigurdsonu. 27 gadus vecais futbolists pagājušajā sezonā iesita deviņus vārtus, un Velsas klubs par viņu vēlas 56 miljonus eiro. Iepriekš "Everton" piedāvāja 44 miljonus, tomēr saņēma kurvīti.

Izmantotie resursi:
Ross Barkley: Everton '100%' expect midfielder...

  -3 [+] [-]

, 2017-07-27 17:11, pirms 7 gadiem
Viņš pagājšsezon jau pat īsti pamatā vairs netika.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-27 17:52, pirms 7 gadiem
no 38 spēlēm aizvadītas 36, no kurām 32 pamatsastāvā. kaut kā par rezervistu grūti būtu nosaukt.