Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Premjerlīgas čempions Klops: "Manuprāt, labākais treneris pasaulē ir Gvardiola"

Premjerlīgas čempions Klops: "Manuprāt, labākais treneris pasaulē ir Gvardiola"
Jirgens Klops un Peps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Pirmo reizi Anglijas Premjerlīgas vēsturē par čempioni kronēta "Liverpool", un Jirgens Klops kļuvis par pirmo treneri no Vācijas, kurš izcīnījis titulu futbola dzimtenē. Tomēr Klops atteicās no pasaulē labākā trenera birkas, labprāt to atdodot galvenajam konkurentam Pepam Gvardiolam.

"Ja man piešķir pasaulē labākā trenera birku, es ar to vien nevaru neko paveikt. Taču zinu, ka mēs visi "Liverpool" treneri kopā esam ļoti laba komanda. Un es uzskatu, ka labākais treneris pasaulē ir Peps Gvardiola," atzina Jirgens Klops, kura vadītā komanda aizvadījusi lielisku sezonu – piedzīvots tikai viens zaudējums. Gvardiola aizveda "Manchester City" līdz diviem Premjerlīgas tituliem pēc kārtas, bet pirms gada Liverpūli izdevās apsteigt tikai par vienu punktu.

"Nevaru apsolīt, ka mēs tagad sāksim dominēt, taču galvenais mērķis ir noturēt visu komandu kopā. Puiši ir lieliskā futbola vecumā," teica Klops. "Ir ļoti svarīgi, lai mēs turpinātu attīstību. Dortmundē galvenā problēma bija tā, ka mūsu spēlētājus nopirka citas komandas. Šeit tas nav noticis, un mūsu komanda divu ar pusi gadu garumā rādījusi neticami vienmērīgu futbolu. Mēs katru spēli aizvadām kā pēdējo, jo tagad jau nedēļas nogalēs nav nekas cits, ko darīt."

"Patiesībā nezinu, kad bija pirmais brīdis, kurā sapratu – mēs kopā varam paveikt lielas lietas un izcīnīt lielus titulus. 2018. gadā Kijevā zaudējām Čempionu līgas finālu, bet tobrīd apzinājos, ka esam pietiekami spēcīgi, lai piedalītos šādā finālā. Protams, ir nepieciešama veiksme un nervu noturība, lai izcīnītu titulus. Pirms gada uzvarētā Čempionu līga bija atvieglojums, un tas palīdzēja mums ceļā uz Premjerlīgas titulu," teica Klops, kuram pirms tam bija slava kā finālu zaudētājam.

"Liverpool" piesaukta vairāku Bundeslīgas futbolistu iegādes sakarā. Jau tika uzskatīts, ka "RB Leipzig" uzbrucējs Tīmo Verners pārcelsies uz Liverpūli, bet beigās viņu iegādājās "Chelsea". Klopam tika vaicāts par Džeisona Sančo, Dortmundes "Borussia" angļa, iegādi. "Sarkanais krekls viņam mugurā izskatītos ļoti labi," ar smaidu teica Klops. "Taču nedomāju, ka šovasar šāda pāreja varētu notikt. Viņš ir interesants futbolists, bet, ja viņš pievienotos "Liverpool", es būtu vispārsteigtākais."

Izmantotie resursi:
https://www.bild.de/sport/fussball/...


, 2020-06-27 17:01, pirms 4 gadiem
Respect Klopam! TSO tā nepateiktu
Vispār, Peps un Klops laikam pašlaik ir divi labākie. Tiešām Treneri ar lielo burtu.
, 2020-06-27 17:49, pirms 4 gadiem
Jautājums-vai tā bija ironija, kad viņš to pateica?
, 2020-06-27 19:05, pirms 4 gadiem
Pool ar Sancho būtu vsp kosmoss!!!
, 2020-06-27 19:38, pirms 4 gadiem
nu ja Pepe paņems šogad čempionlīgu, tad varētu Jirgenam nedaudz piekrist...bet EPL MC šogad izgāzās ar tādu sastāvu!
Es pēc Klopa par labāko atzītu Lesteras Rodžersu - šogad lieliski....taču ja MC dabūs ČL kausu, tad otrais ir Pepe..
, 2020-06-27 20:00, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jautājums-vai tā bija ironija, kad viņš to pateica?
Nedomāju, ka ironija.
Manuprāt, treneri raksturo trīs lietas (zāļu skapītī): sasniegumi, rokraksts un mugurkauls. Pepam visi trīs ir līmenī.
, 2020-06-27 23:59, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jautājums-vai tā bija ironija, kad viņš to pateica?
..viņš jau vienmēr to ir teicis, ka Peps ir labākais pasaulē.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.