Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Ir liela atšķirība starp kritiku un attieksmi, kādu nav pelnījis neviens"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vengers: "Ir liela atšķirība starp kritiku un attieksmi, kādu nav pelnījis neviens"
Arsēns Vengers
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas piektās vietas īpašnieces Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers, kura komandai šovakar FA kausa finālā pretī stāsies valsts čempione "Chelsea", neiebilst pret kritiku, taču iebilst pret veidu, kā tiek pieņemti lēmumi.

"Neiebilstu pret kritiku, jo mūsu darbs ir publisks," teica Arsēns Vengers, kurš Londonas "Arsenal" galvenā trenera amatu ieņem kopš 1996. gada. "Taču ticu, ka ir liela atšķirība starp kritiku un attieksmi, kādu nav pelnījis neviens cilvēks. Cieņas trūkums no dažiem cilvēkiem ir bijis apkaunojošs. Nekad ar to nesamierināšos un nekad to neaizmirsīšu."

"Dažu cilvēku uzvedība sezonas laikā – tas mani sāpina visvairāk. Ciešu nevis es personīgi, bet gan kluba tēls visā pasaulē. Šāda rīcība nekādā veidā neataino "Arsenal" vērtības," teica 67 gadus vecais franču speciālists.

"Spēcīgs klubs pieņem lēmumus. Mūsdienu sabiedrībā nepareizi ir tas, ka lēmums tiek pieņemts nevis tāpēc, ka ir pareizs, bet tāpēc, ka tas ir populārs. Tam nav nekādas saistības ar kompetenci. Cilvēkiem, kuru rokās gulstas atbildība, ir jāpieņem pareizais lēmums," teica Vengers.

Viņam šovakar ir iespēja kļūt par visu laiku tituliem bagātāko treneri FA vēsturē – ja Londonas "Arsenal" tiks galā ar "Chelsea", tad Vengeram tā būs septītā trofeja. Tomēr "Arsenal" pirmo reizi 20 gadu laikā palika bez ceļazīmes uz Čempionu līgu, Premjerlīgas kopvērtējumā ierindojoties piektajā vietā.

Vengera līgums ar "Arsenal" iztecēs pēc sezonas, un viņa liktenis tiks izlemts kluba padomes sēdē pirmdien. Iepriekš treneris norādījis, ka komandas sniegumu ietekmējusi viņa neziņa par nākotni, kā arī plašie protesti.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2017-05-27 17:34, pirms 7 gadiem
Cik saprotu, tad Vengeram jauns 2 gadu līgums uz galda stāv jau vairākus mēnešus un vadība lēmumu nemainīs neatkarīgi no fināla rezultāta.
Vengers pats ir tas, kas minstinās, jo šosezon attieksme pret viņu no SAVU fanu puses tiešām bija/ir neredzēti skarba. Ko tādu var pieredzēt tikai Latvijā Starkovs.

     [+] [-]

, 2017-05-27 21:38, pirms 7 gadiem
Pat paliek žēl vecā varžēdāja