Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Balotelli varētu atgriezties "City" sastāvā jau pirmdienas derbijā pret "United"

Balotelli varētu atgriezties "City" sastāvā jau pirmdienas derbijā pret "United"
Mario Balotelli un Roberto Mančīni
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan iepriekš "Manchester City" galvenais treneris Roberto Mančīni paziņoja, ka Mario Balotelli disciplīnas problēmu dēļ vairs šosezon laukumā nedosies, pastāv iespēja, ka itāliešu uzbrucējs tomēr atgriezīsies komandas sastāvā jau pirmdien paredzētajā Anglijas Premjerlīgas derbijā pret "Manchester United".

Pēdējo reizi Balotelli laukumā bija spēlē pret Londonas "Arsenal" aprīļa ievadā, kad saņēma sarkano kartīti, un komanda piedzīvoja neveiksmi ar 0:1. "City" tobrīd nonāca jau astoņu punktu attālumā no līderes "United", bet galvenais treneris Mančīni paziņoja, ka 21 gadu veco futbolistu šajā sezonā laukumā vairs nelaidīs un, iespējams, pats mēģinās atbrīvoties no itāliešu talanta jau gaidāmajā vasarā.

Tagad, kad "City" izredzes uz Anglijas titulu atkal ir kļuvušas reālākas, Mančīni attieksme mazliet atmaigusi. "Šodien vēl ir grūti pateikt, vai izsaukšu Balotelli, bet ikviens ir pieejams un savu izvēli izdarīšu svētdien," Mančīni pieļāva iespēju, ka komandas sastāvā atgriezīsies Balotelli. "Neskatoties uz dažām stulbām lietām, ko viņš ir izdarījis, Mario ir paveicis arī svarīgus darbus, kā piemēram viņa divi gūtie vārti "Old Trafford" stadionā. Ar viņu viss ir iespējams."

Treneris atzinis, ka nejūt nekādu niknumu par Balotelli izdarībām: "Tas ir kā ģimenē, kad bērns izdara kādu muļķīgu. Vecāku mīlestība nekur nepazūd. Viņš ir jauns un pieļauj kļūdas, kas atstāj grūtās pozīcijās. Tomēr joprojām uzskatu, ka viņam ir izcils talants un ka nākamsezon viņš joprojām būs "City" spēlētājs. Viss ir viņa paša rokās."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage


, 2012-04-27 18:37, pirms 12 gadiem
Tā jau tas ir, ja tev ir talants un uz laukuma tu sit golus, tad vari ārpus laukuma darīt ko gribi, pakratīs pirkstu un viss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-27 18:42, pirms 12 gadiem
Mancini ir taads miiisla!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-27 19:17, pirms 12 gadiem
zilīts ar ģeneratoru rakstīja: da lai dara ko grib, galvenais lai uzvar sarkanos ķēmus ar pieaudzētajiem matiem.
kuram ir pieaudzēti mati cūkganam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-27 19:52, pirms 12 gadiem
Atsaldētais atgriezas! Vinam vajadzetu pāriet uz normālām cigaretēm.
, 2012-04-27 20:36, pirms 12 gadiem
Sarkans kjeems tev biksees ar galvu uz leju karaajas..
zilīts ar ģeneratoru rakstīja: da lai dara ko grib, galvenais lai uzvar sarkanos ķēmus ar pieaudzētajiem matiem.
, 2012-04-27 20:46, pirms 12 gadiem
zilīts ar ģeneratoru rakstīja: es ceru, ka uz pēcpuses viņš var uzpīt bizes
tevi tas laikam traki uzbudinātu
, 2012-04-27 20:48, pirms 12 gadiem
bembists rakstīja: Tā jau tas ir, ja tev ir talants un uz laukuma tu sit golus, tad vari ārpus laukuma darīt ko gribi, pakratīs pirkstu un viss
tur jau tā liet, ka viņš arī uz laukuma taisa sūdus
, 2012-04-28 00:03, pirms 12 gadiem
Tad jau action un iespējams arī sarkanā derbijā garantēta
, 2012-04-28 00:22, pirms 12 gadiem
ja Mančini ļaus Balotelli spēlēt,tad būs zaudējis visu savu reputāciju spēlētāju un fanu acīs,saprotu ka vienreiz var pārdomāt,bet nu otreiz un vēl pietam pēc tik skaļiem paziņojumiem presē,kuriem parasti jāpaliek ģērbtuvē
, 2012-04-28 10:38, pirms 12 gadiem
Action bija garantēts tāpat domāju, ka laidīs viņu uz maiņu ap 60-70 minūti, jo neticu, ka jauks ārā Aguero, Tevesa pāri. Mario tagad būs papildus motivācija pierādīt sevi.
Un starp citu Mančīnī uzreiz gandrīz pēc spēles ar Arsenal pateica, ka teica pēcspēles intervijā, ka Mario vairs nespēlēs šogad, jo domāja, ka FA viņu diskvalificēs vismaz līdz sezonas beigām. Taču šajā gadījumā FA izrādījās pat pārlieku labvēlīgi City
march_2k rakstīja: Tad jau action un iespējams arī sarkanā derbijā garantēta
, 2012-04-28 10:44, pirms 12 gadiem
Kā jau rakstīju, par nespēlēšanu viņš teica domādams, ka būs diskvalifikāciaja. Un attiecībā uz reputāciju, gadījumā, ja City vinnēs derbijā gan spēlētājiem, gan vēl jo vairāk faniem būs pilnīgi vienalga, ko Mančīnī teicis pirms tam. To labi parāda Tevesa piemērs, kas rudenī bija public enemy No 1 City faniem, tagad pēc regulāriem goliem pēdējās spēlēs viņš tiek pavadīts ar standing ovation. Un tas ir pilnībā pareizi, ir bērnišķīgi ieciklēties uz kaut kādiem pāridarījumiem pagātnē, galvenais ir uzvara un tās dēļ var piedod pagātnes izdarības.
NilsK rakstīja: ja Mančini ļaus Balotelli spēlēt,tad būs zaudējis visu savu reputāciju spēlētāju un fanu acīs,saprotu ka vienreiz var pārdomāt,bet nu otreiz un vēl pietam pēc tik skaļiem paziņojumiem presē,kuriem parasti jāpaliek ģērbtuvē
, 2012-04-29 12:41, pirms 12 gadiem
Pavisam noteikti pareizs lēmums no Mančīnī puses. Tādu talantu nedrīkst turēt uz rezervistu soliņa pat ja ir problēmas ar disciplīnu.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.