Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Tottenham" pārspēlē uzveic "Bolton", pusfinālā arī "Everton"

"Tottenham" pārspēlē uzveic "Bolton", pusfinālā arī "Everton"
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas kausa pusfinālos aprīļa vidū būs divu pilsētu – Liverpūles un Londonas – derbiji. Tas noskaidrojās otrdienas vakarā, kad vietu labāko četriniekā nodrošināja "Tottenham" un "Everton".

"Tottenham" savā laukumā uzņēma "Bolton". Abas komandas sākotnēji tikās 17. martā, taču spēli neizdevās pabeigt, jo laukumā apstājās "Bolton" pussarga Fabrisa Mumbas sirds. Šodien komandas atkal tikās "White Hart Lane" stadionā Londonā.

Pirms mača tika godināts "Tottenham" kluba medpersonāls, kurš spēlēja lielu lomu Muambas dzīvības glābšanā. Komandas iesildījās kreklos ar uzrakstu "paldies par atbalstu Muambam".

Spēlē liels pārsvars bija "Tottenham", kas pirmos vārtus guva tikai 74. minūtē, kad ar galvu iesita pieredzējušais aizsargs Raiens Nelsens. Pirms tam Rafaels van der Vārts trāpīja pa vārtu pārliktni, bet Emanuels Adebajors nerealizēja izgājienu viens pret vienu.

Nieka trīs minūtes pēc pirmajiem vārtiem tika gūti arī otrie, kad pēc teicamas Džermeina Defa piespēles mājinieku pārsvaru dubultoja Garets Beils.

"Bolton" pēdējā 90. minūtē vienus vārtus atguva, pateicoties Kevinam Deivisam, bet kompensācijas laika 3. minūtē lielisku punktu spēlei ar tālsitienu no 25 metriem pielika Luī Saā – 3:1.

Citā spēlē "Everton" viesos ar 2:0 pieveica "Sunderland" (pirmajā mačā Liverpūlē bija 1:1). Šodien "Everton" sastāvā iesita komandai janvārī pievienojušais Nikica Jelavičs un pēc viņa sitiena arī "Sunderland" pussargs Deivids Vons, kurš ieraidīja bumbu savos vārtos.

"Everton" 14. aprīlī tiksies ar "Liverpool", bet dienu vēlāk "Tottenham" spēkosies ar "Chelsea". Abas spēles notiks Vemblijā.


, 2012-03-28 00:41, pirms 12 gadiem
Evertona šodien bija vienkārši pārliecinoši labāka par Sunderland(vai arī SUnderland pārliecinoša sliktāka, vienalga)! Ceru uz lielisku Merseyside derby 14.aprīlī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-28 02:36, pirms 12 gadiem
divi derbiji pusfinālos.
LIELISKI
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.