Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" snaiperis Agvero, visticamāk, izlaidīs arī derbiju pret "United"

Agris Suveizda

Mančestras "City" snaiperis Agvero, visticamāk, izlaidīs arī derbiju pret "United"
Serhio Agvero. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Sestdien Mančestras "City" Anglijas Premjerlīgā pārspēja Londonas "Chelsea" (2:1), taču šajā spēlē muskuļa savainojumā iedzīvojās argentīniešu uzbrucējs Serhio Agvero.

"Viņš izlaidīs vairākas nedēļas," sacīja galvenais treneris Žuzeps Gvardiola. "Tieši, cik ilgu laiku, es nezinu, taču viņam nāksies izlaist arī derbiju – ja vien nenotiks kāds brīnums, par ko es ļoti stipri šaubos."

Šovakar Mančestras "City" UEFA Čempionu līgā uzņems Doneckas "Shakhtar", bet pēc tam Premjerlīgā viesosies pie Ņūkāslas "United" un "Burnley". Mančestras derbiju savā laukumā "City" uzņems 7. decembrī.

Agvero piecās Premjerlīgas sezonās pēc kārtas ir guvis vismaz 20 vārtus, bet šo sezonu viņš ir sācis ar deviņiem vārtiem divpadsmit mačos. Līgā argentīnietis ieņem trešo vietu, atpaliekot no angļiem Džeimija Vārdija (12) un Temija Eibrahama (10). Čempionu līgā 31 gadu vecais Agvero trīs spēlēs ir guvis divus vārtus.

Mančestras "City" Premjerlīgā ar 28 punktiem 13 mačos ieņem tikai trešo vietu. Vicelīdere Lestera ir punkta attālumā, toties līdere "Liverpool" atrāvusies deviņu punktu attālumā. Agvero prombūtnē vietu sākumsastāvā visdrīzāk iegūs 22 gadus vecais brazīlietis Gabriels Žezuss, kurš Premjerlīgas sezonā ir sācis tikai četras spēles un guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...