Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pelegrīni: "Grūti uzvarēt, ja neizmanto savas iespējas"

Pelegrīni: "Grūti uzvarēt, ja neizmanto savas iespējas"
Manuels Pelegrīni
Foto: AP/Scanpix

Vakar negaidītu zaudējumu Anglijas Premjerlīgas spēlē piedzīvoja čempionvienība "Manchester City", kas ar 1:2 izbraukumā zaudēja "West Ham United".

Čempionvienība "Manchester City" piedzīvoja otro zaudējumu šajā Premjerlīgas sezonā un no līdera "Chelsea" atpaliek jau piecus punktus. Mančestras vienības galvenais treneris Manuels Pelegrīni gan neuzskata, ka šobrīd vajadzētu satraukties par situāciju tabulā. "Sezona ir tikai sākusies, un mums vēl jācīnās par 87 punktiem. Turpināsim cīnīties – šobrīd nekādi tituli netiek dalīti," sacīja Pelegrīni, kurš arī piebilda, ka līdzīga situācija "City" bija pagājušās sezonas sākumā.

""West Ham United" spēlēja ļoti labu un ļoti intensīvu futbolu. Mums bija vairākas vārtu gūšanas iespējas, taču ir grūti uzvarēt, ja šīs iespējas neizmanto. Otrajā puslaikā mums nepaveicās – vienreiz trāpījām pa vārtu stabu un citā gadījumā sitām tikai nedaudz garām vārtiem. Pirmajā puslaikā nespēlējām pietiekami intensīvi. Domāju, ka otrajā puslaikā pretinieki būs vairāk noguruši, un mēs spēsim ātrāk pārvietoties pa laukumu. To mēs spējām, taču beigās neizmantojām radītās vārtu gūšanas iespējas," turpināja čīliešu speciālists,

Pelegrīni arī apstiprināja, ka turpina pilnībā uzticēties savas komandas futbolistiem, neskatoties uz neveiksmi. "Nedomāju, ka pirmā puslaika sniegums ir manas komandas vaina. Runa vairāk ir par pretinieku labo spēli – viņi ir pelnījuši uzslavas," sacīja "Manchester City" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +2 [+] [-]

, 2014-10-26 15:02, pirms 9 gadiem
Juutu, ka driiz robis uzgrieziis muguru pasaules varenaakajam klubam City :'(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja