Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Manchester United'' noliedz baumas par Mourinju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Manchester United'' noliedz baumas par Mourinju
Žozē Mourinju
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Manchester United'' noliedzis baumas par to, ka tas uzsācis sarunas ar tagadējo Milānas ''Inter'' galveno treneri Žozē Mourinju par iespēju kļūt par Aleksa Fergusona pēcteci.

Mourinju šonedēļ intervijā izteicās, ka pēc darba posma Itālijā, kur viņš šobrīd trenē Milānas ''Inter'', viņš plāno atgriezties Anglijā. Tagadējā ''Manchester United'' trenera Aleksa Fergusona līgums ar klubu beidzas pēc divām sezonām, kad skots beidzot pieliks punktu savai ilgajai un veiksmīgai karjerai Mančestras klubā. Mourinju varētu būt ideāls Fergusona aizstājējs, ņemot vērā viņa lieliskos sasniegumus darbā ar citu angļu klubu ''Chelsea'', tāpat liela nozīme ir portugāļa personībai.

Pēdējā laikā arvien skaļākas kļūst runas par to, ka tieši Mourinju varētu ieņemt Fergusona vietu, taču Mančestras klubs to noliedz: ''Kā jau to vairākkārt esam uzsvēruši, pagaidām netiek apsvērtas nekādas kandidatūras par iespējamo Aleksa Fergusona pēcteci. Neesam vēl sākuši domāt par to, kas notiks tad, kad Fergusons aizies.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-10-26 08:11, pirms 15 gadiem
Labākais aizstājējs ko varu iedomāties, bet Mourinju taču tikai nesen sāka trenēt "Internazionale." Vai tad jau jādomā par klubu, kuru trenēs nākamo?

     [+] [-]

, 2008-10-26 09:15, pirms 15 gadiem
Būtu labi taču daudz kas atkarīgs no viņa panākumiem Inter!

     [+] [-]

, 2008-10-26 10:51, pirms 15 gadiem
Noooo,pagaidaam neko nevajag!! Kad Fergusons pats paartrauks,tad arii lai meklee jaunu!!

     [+] [-]

, 2008-10-26 12:43, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Labākais aizstājējs ko varu iedomāties, bet Mourinju taču tikai nesen sāka trenēt "Internazionale." Vai tad jau jādomā par klubu, kuru trenēs nākamo?
Mourinju šonedēļ intervijā izteicās, ka pēc darba posma Itālijā, kur viņš šobrīd trenē Milānas ''Inter'', viņš plāno atgriezties Anglijā.

Nu domāju , ka ar divām sezonām viņam pietiktu Itālija !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-26 13:25, pirms 15 gadiem
Loģiski, ka baumas.