Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Brauns redz pamatu nākamajām uzvarām

Andrejs Siliņš

Brauns redz pamatu nākamajām uzvarām
Fils Brauns
Foto: AP

Pēc vakar izcīnītā panākuma pret "West Brom" (3:0) Anglijas Premjerlīgā "Hull City" galvenais treneris Fils Brauns atklāja, ka mača pirmās 15 minūtes komanda rādījusi sliktu sniegumu.

"Pirmajās 15 mača minūtēs nedaudz spēlējāmies ar veiksmi, kā mēdz gadīties, ja komandai līdz tam labi veicies," sacīja Brauns. "Pēdējās 15 pirmā puslaika minūtēs mēs sākām sajust spēli un to veidot. Šis ir mūsu trešais "sausais" panākums pēc kārtas, kas mums dod labu pamatu izcīnīt uzvaras turpmākajās spēlē. Iesākt turnīru ar 20 punktiem ir sapnis un, ja spēsim to atkārtot nākamo desmit spēļu laikā, tad būšu laimīgs cilvēks."

"Hull City" ir viena no trim tabulas līderēm pirms šodienas cīņām. Tai ir tikpat punktu, cik "Chelsea" un "Liverpool" - 20. Tas ir par desmit reizēm vairāk nekā pēdējā vietā esošajai "Tottenham Hotspur" vienībai.

Izmantotie resursi:
premierleague.com

     [+] [-]

, 2008-10-26 16:25, pirms 16 gadiem
Tik negaidītu startu sezonas sākumā no Hull nebija gaidījis pats Fils. Tagad komandai kurai sezonas sākumā pamatmērķis bija noturēties premjerlīgā ir pavisam reālas izredzes uz čempionāta titulu.

     [+] [-]

, 2008-10-26 16:29, pirms 16 gadiem
krissz rakstīja: Tik negaidītu startu sezonas sākumā no Hull nebija gaidījis pats Fils. Tagad komandai kurai sezonas sākumā pamatmērķis bija noturēties premjerlīgā ir pavisam reālas izredzes uz čempionāta titulu.
Reaalas iespeejas uz EPL titulu? Padomaa veelreiz ko pateici.

     [+] [-]

, 2008-10-26 17:30, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Reaalas iespeejas uz EPL titulu? Padomaa veelreiz ko pateici.
Aij, tak cilvēki kā parasti - safanojas pēc pāris spēlēm un plāno nezin kādu kalnu gāšanu. Sasniegums būs iekļūt desmitniekā šogad. Ceru, ka Hull tas izdosies, bet viegli neies. Nebūs tā, ka tik augsts vārtu gūšanas momentu realizācijas procents saglabāsies visu sezonu, un līdzko šis procents samazināsies un pretiniekiem būs vairāk sportiskās veiksmes Hull sāks krist. Un nebrīnīšos, ja līdz kādai 12.-15.vietai.

     [+] [-]

, 2008-10-26 17:49, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Aij, tak cilvēki kā parasti - safanojas pēc pāris spēlēm un plāno nezin kādu kalnu gāšanu. Sasniegums būs iekļūt desmitniekā šogad. Ceru, ka Hull tas izdosies, bet viegli neies. Nebūs tā, ka tik augsts vārtu gūšanas momentu realizācijas procents saglabāsies visu sezonu, un līdzko šis procents samazināsies un pretiniekiem būs vairāk sportiskās veiksmes Hull sāks krist. Un nebrīnīšos, ja līdz kādai 12.-15.vietai.
Piekriitu. Parasti tikko uz EPL paarceltajaam komandaam meerkjis pirmajaa sezonaa ir viens, palikt EPL. Neshaubos ka Hull tas izdosies, nezinu kam jaanotiek lai Hull nepaliktu EPL veel vismaz uz vienu sezonu. Takaa savu "maajasdarbu" Brauns ir izdariijis. TOP 10 buutu vairaak nekaa teicams rezultaats.

     [+] [-]

, 2008-10-27 00:13, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Piekriitu. Parasti tikko uz EPL paarceltajaam komandaam meerkjis pirmajaa sezonaa ir viens, palikt EPL. Neshaubos ka Hull tas izdosies, nezinu kam jaanotiek lai Hull nepaliktu EPL veel vismaz uz vienu sezonu. Takaa savu "maajasdarbu" Brauns ir izdariijis. TOP 10 buutu vairaak nekaa teicams rezultaats.
Zinu ka tas izklausās nereāli bet HUll ir tik saliedēts sastāvs ka iespējas tikt top 4niekā ir diezgan reālas.