Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Marsiāla savainojums apdraud Sančesa darījumu ar "Inter"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marsiāla savainojums apdraud Sančesa darījumu ar "Inter"
Antonī Marsiāls. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" nedēļas nogalē ne tikai piedzīvoja zaudējumu savā laukumā pret "Crystal Palace", bet arī savainojuma dēļ palika bez uzbrucēja Antonī Marsiāla.

"United" piedzīvoja šokējošu zaudējumu ar 1:2, izšķirošos vārtus ielaižot kompensācijas laika trešajā minūtē. Marsiāls savainojumā iedzīvojās dažas minūtes pirms spēles beigām. Ņemot vērā faktu, ka Ūle Gunnaru Sulšērs jau bija izmantojis trīs maiņas, francūzis palika laukumā, tomēr lielu pienesumu vairs nespēja dot.

Kļuvis zināms, ka Marsiāls savainojis muskuli kreisajā kājā, un tuvākajā laikā tiks veiktas padziļinātas pārbaudes, lai noskaidrotu traumas smagumu. Pametot stadionu, uzbrucējs bija redzams klibojot. Šajā sezonā Marsiāls izcēlies ar diviem vārtu guvumiem. "United" ar trīs mačos sakrātajiem četriem punktiem ieņem piekto vietu turnīra tabulā.

Marsiāla trauma samazinājusi iespēju, ka "United" izīrēs Aleksi Sančesu uz Milānas "Inter", kas izrādījusi interesi par čīlieti. Mančestras vienības uzbrukums pēc Romelu Lukaku pārdošanas nevar lepoties ar lielām rezervēm, un Sančess varētu tikt paturēts kā rezerves variants.

Iepriekš tika izskatīta iespēja, ka "Inter" īrēs Sančesu, bet pēc sezonas beigām būs jāiegādājas uzbrucējs. Čīlietis nedēļā pelna 300 tūkstošus mārciņu, un tā ir lielākā alga "United" komandā, savukārt devums laukumā bijis ļoti pieticīgs.

Sančess šosezon laukumā nav devies, jo pats turpina atlabt pēc savainojuma. Pašlaik Sulšēram uzbrukumā pieejami Marsiāls, Markuss Rešfords un 17 gadus vecais Meisons Grīnvuds.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...