Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Širle uz divām sezonām Dortmundes "Borussia" nomaina pret "Fulham"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Širle uz divām sezonām Dortmundes "Borussia" nomaina pret "Fulham"
Andrē Širle
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubam Londonas "Fulham" īrē no Dortmundes "Borussia" uz divām sezonām pievienojies vācu uzbrucējs Andrē Širle, kurš 2014. gadā kļuva par pasaules čempionu.

"Nevaru sagaidīt, kad varēšu sākt. Man jācīnās par vietu sastāvā un jāparāda savas spējas un kvalitāte, lai varu būt futbolists, kurš patiešām palīdz komandai," pēc pievienošanās jaunajai vienībai teica Andrē Širle. 27 gadus vecajam uzbrucējam tā nebūs pirmā pieredze Anglijā – laika posmā no 2013. līdz 2015. gadam viņš spēlēja Londonas "Chelsea".

2015. gadā Širle atgriezās dzimtenē un pievienojās "Wolfsburg", bet 2016. gada jūlijā viņš pārcēlās uz Dortmundes "Borussia", kas tagad uzbrucēju izīrējusi. Karjeras lielāko daļu mājās pavadījušais Širle aizvadījis 57 spēles Vācijas izlasē, un 2014. gadā viņš uzvarēja Pasaules kausā, turklāt devās laukumā finālā pret Argentīnu. Šogad notikušajā turnīrā Širle netika valstsvienības sastāvā.

Pagājušajā sezonā Londonas "Fulham" spēlēja Anglijas pēc spēka otrajā līgā. Izdevās sasniegt izslēgšanas spēļu finālu un pieveikt "Aston Villa", atgriežoties Premjerlīgā, kurā Londonas klubs nav spēlējis kopš 2014. gada.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-07-26 20:53, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Masha, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> sisisa.tk

     [+] [-]

, 2018-07-27 00:47, pirms 6 gadiem
GO, Širle!!! kkā pēdējos gados pazaudējies laikam jau tās traumas