Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" trakā pendeļu sērijā tiek galā ar "Milan"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" trakā pendeļu sērijā tiek galā ar "Milan"
Pepe Reina un Žuels Pereira
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pasaulē spēcīgākajiem futbola klubiem turpinot gatavoties jaunajai sezonai, norisinās Starptautiskais čempionu kauss. Šonakt aizvadītajos mačos uzvaras izcīnīja Turīnas "Juventus", Lisabonas "Benfica", "Liverpool", Londonas "Tottenham Hotspur" un "Manchester United", kas virsroku ņēma ļoti ilgā 11 metru sitienu sērijā.

Duelī starp Anglijas vicečempioni "Manchester United" un lielus līdzekļus ieguldījušo, tomēr pagaidām bez lieliem panākumiem palikušo "AC Milan" pamatlaiks noslēdzās neizšķirti – 1:1. Rezultātu 12. minūtē atklāja čīlietis Aleksis Sančess, taču tikai trīs minūtes vēlāk līdzsvaru uz tablo panāca Suso. Starptautiskajā čempionu kausā pagarinājums netiek aizvadīts, līdz ar to komandas uzreiz ķērās pie pendeļu izpildīšanas, un sērija nelika vilties. Tā bija tik gara, ka abu komandu galvenie treneri – Žuzē Morinju un Dženāro Gatuzo – apsvēra iespēju paši doties izpildīt sitienus.

No pirmajiem pieciem sitieniem katra komanda kļūdījās divas reizi. "Manchester United" piektajā sērijā bija iespēja pielikt punktu, un Morinju ļāva 11 metru sitienu izpildīt vārtsargam Žuelam Pereiram, tomēr ar viņa sitienu galā tika pieredzējušais Pepe Reina. Tūdaļ pats Reina izpildīja pendeli, un gados jaunāko kolēģi viņš piemānīja bez variantiem. Sērija turpinājās, un tagad jau "AC Milan" bija divas iespējas to noslēgt, bet lielisks bija Pereira un talkā nāca vārtu stabs.

Viss nonāca tik tālu, ka pie atkārtotas pendeles izpildīšanas tika nevis viens, bet divi futbolisti katrā komandā. Liktenīgo kļūdu pielaida "AC Milan" pussargs Franks Kesī, kurš gribēja spēlēt viltīgi un piemānīt vārtsargu, tomēr paņenkas sitiens izrādījās pārāk spēcīgs, bumbai lidojot virs pārliktņa. Tādējādi "United" uzvarēja pendeļu sērijā, kas ilga vairāk nekā 20 minūtes.

Uzvaras izcīnīja vēl divas angļu komandas. Londonas "Tottenham Hotspur" ar 4:1 pieveica "AS Roma", ar diviem rezultatīviem sitieniem izceļoties gan Fernando Jorentem, gan Lukasam. Savukārt "Liverpool" ar 2:1 apspēlēja Anglijas čempioni "Manchester City". Protams, abām komandām trūka lielākā daļa līderu, taču Liverpūlei otrajā puslaikā laukumā nāca Mohameds Salāhs un Sadio Manē, un tieši viņi nokārtoja uzvaru – Salāhs panāca izlīdzinājumu, bet Manē kompensācijas laika ceturtajā minūtē realizēja pendeli.

Starptautiskais čempionu kauss

SpēleRez.
Juventus – Bayern2:0
Borussia – Benfica2:3 (11m)
Manchester City – Liverpool1:2
AS Roma – Tottenham1:4
AC Milan – Manchester United1:2 (11m)

     [+] [-]

, 2018-07-26 12:51, pirms 6 gadiem
Pašvaki Mačesteras "United" pagaidām iet aizvadītajās 3 pārbaudes spēlēs aiz okeāna. It kā jau liela daļa PK dalībnieki vēl nav pievienojušies komandai - Rašfords, Lingards, Pogba, Lukaku, De Gea, bet jeb kurā gadījumā vajag kādu nopietnu papildinājumu vēl. Tas pats Magvairs izskatās, ka varētu pastiprināt aizsardzību un vajadzētu kādu labu CM vai CAM, kas spēj dalīt lieliskas piespēles, jo šobrīd nav tādu centrālo spēlētāju United komandai!

     [+] [-]

, 2018-07-26 15:52, pirms 6 gadiem
Es nekad un nevienā sporta veidā neesmu pārbaudes spēļu rezultātus ņēmis nopietni, tāpēc spriest no tiem par komandas gatavību neieteiktu.
Vispārīgi gan piekrītu, ka papildinājumus vajag un nešaubos, ka tādi būs vēl šovasar.

     [+] [-]

, 2018-07-26 18:13, pirms 6 gadiem
parvisu rakstīja: Tas pats Magvairs izskatās, ka varētu pastiprināt aizsardzību un vajadzētu kādu labu CM vai CAM, kas spēj dalīt lieliskas piespēles, jo šobrīd nav tādu centrālo spēlētāju United komandai!
Vajag beidzot ieviest aizsardzību, jo pagaidām uz titulu spējīgs vest tikai Beilī. Ja kādreiz bija Nevils-Rio-Vidičs-Evra, tad tagad fullbackos spēlē bijušie vingeri un CB vispār nav neviena stabila aizsarga (izņemot pieminēto Beilī). Izsmiekls. It sevišķi kad komandu vada aizsardzību mīlošs treneris.
Pēc labiem piemēriem tālu nemaz nav jāskatās- turpat Mančesterā City pirms diviem gadiem gandrīz netika CL ar visu savu uzbrukuma spēku. Atlika nopirkt labu GK un pāris topclass fulbackus un rekordsezona rokā.