Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Morinju gatavs cīnīties par Premjerlīgas titulu, bet ČL "United" starp favorītiem neredz

Morinju gatavs cīnīties par Premjerlīgas titulu, bet ČL "United" starp favorītiem neredz
Žuzē Morinju
Foto: EPA/Scanpix

"Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju norādījis, ka viņa vadītā komanda var cīnīties par Anglijas Premjerlīgas titulu, tomēr UEFA Čempionu līgā cerību ir maz – citas vienības esot labākas.

"Manchester United" pēdējo Anglijas Premjerlīgas titulu izcīnīja 2013. gadā, bet nākamajās četrās sezonās tikai vienu reizi izdevies iekļūt starp četrām labākajām komandām. Tomēr vienības galvenais treneris Žuzē Morinju uzskata, ka "United" ir gatava atkal cīnīties par trofeju.

"Nākamā sezona būs grūtāka, taču domāju, ka mums ir labāki apstākļi, lai cīnītos par uzvaru Premjerlīgā," pauda Morinju, kura vadītā komanda šovasar nopirkusi aizsargu Viktoru Lindelofu un uzbrucēju Romelu Lukaku.

"Esam labāki sagatavoti. Cīnīsimies ar fantastiskām komandām, kuras ieguldījušas fantastiskus līdzekļus. Taču ticu komandai un tās garam, mūsu kopā būšanas spēkam. Ticu saviem puišiem, un mēs mēģināsim," pauda Morinju.

Anglijas Premjerlīgā "United" pērn ieguva sesto vietu, taču tika pie ceļazīmes uz UEFA Čempionu līgu, jo uzvarēja Eiropas līgā. "Kad devāmies uz Eiropas līgu, bijām viena no labākajām komandām. Kad dosimies uz Čempionu līgu, nebūsim starp favorītiem. Lai tur nokļūtu, mums jābūt daudz, daudz labākiem," norādīja portugāļu speciālists. "Manuprāt, panākumu pirmā atslēga slēpjas laimīgās ģērbtuvēs."

Gatavojoties pārbaudes spēlei pret Spānijas vicečempioni "Barcelona", Morinju apstiprināja, ka komanda turpina meklēt papildinājumus. "Priecājos par komandu, kas ir manā rīcībā, taču gribētu vēl divus spēlētājus. Vienu pussargu, kas dotu plašākas izvēles iespējas. Un vienu malējo uzbrucēju."

Morinju vadītās komandas sakarā piesaukti Ivans Perisičs (Milānas "Inter"), Nemanja Matičs (Londonas "Chelsea") un Ēriks Daiers ("Tottenham"). Galvenais treneris sarunā ar komandas vadību iepriekš norādījis, ka priecāsies arī tad, ja izdosies papildināt sastāvu ar tikai vienu futbolistu.

"Šajā vasarā iztērējām daudz naudas par uzbrucēju. Ja mēs to nedarītu, mums nemaz nebūtu uzbrucēja. Mūsdienās nauda, kas jāmaksā par uzbrucēja iegādi, ir neticama. Nākamajā vasarā mums tas nebūs jādara. Šovasar tas bija jādara. Tā ir ilgtermiņa investīcija, un tā rīkojas visas komandas," Lukaku iegādi komentēja Morinju. Par beļģu uzbrucēju nācās samaksāt 84 miljonus.

Izmantotie resursi:
Jose Mourinho says Manchester United 'better...


, 2017-07-26 10:45, pirms 7 gadiem
Ok, bik kaitinoši, kad EVE noperk spēletaju, uzrāda transfēru summu ar add-oniem, bet kad pārdod tad bez( un tas nav tikai SC).

Starp citu, kāds MU fans var pateikt, kam tad īsti jānotiek, lai aktivizētu add-onus Lukaku darijumā.
, 2017-07-26 15:30, pirms 7 gadiem
NunoGomes rakstīja: Ok, bik kaitinoši, kad EVE noperk spēletaju, uzrāda transfēru summu ar add-oniem, bet kad pārdod tad bez( un tas nav tikai SC).

Starp citu, kāds MU fans var pateikt, kam tad īsti jānotiek, lai aktivizētu add-onus Lukaku darijumā.
Lasīju, ka piemaksas būs par gūtajiem vārtiem un izcīnītajām trofejām MU sastāvā, kā arī nospēlēto spēļu skaita izlasē.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.