Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Sīvākie konkurenti cenšas nopirkt titulus"

Mourinju: "Sīvākie konkurenti cenšas nopirkt titulus"
Žuzē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Pēc aizvadītajā naktī notikušās spēles starp Londonas "Chelsea" un Parīzes PSG , kas noslēdzās ar Anglijas Premjerlīgas pārstāvju uzvaru pendelēs (1:1; 6:5 p.), pārdomās dalījās londoniešu galvenais treneris Žuzē Mourinju un PSG uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs.

Jau ziņojām, ka ASV notiekošajā Starptautiskās čempionu kausa izcīņas ietvaros parīzieši pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā piekāpās Londonas "Chelsea". Pēc mača aizvadītās Premjerlīgas sezonas čempionu galvenais treneris Žuzē Mourinju, kurš nekad nav kautrējies dalīties ar savu viedokli, atzina, ka viņa vadītā vienība, atšķirībā no sīvākajiem konkurentiem Anglijā, vairs necenšas "nopirkt titulus": "Kad Romans Abramovičs pārņēma "Chelsea" klubu, mēs centāmies nopirkt titulus, iegādājoties ļoti dārgus spēlētājus. Tagad sīvākie konkurenti dara to pašu, viņi cenšas nopirkt trofejas."

"Chelsea" šajā starpsezonā, atšķirībā no Mančestras klubiem "City" un "United, kā arī "Liverpool", nav bijusi īpaši aktīva jaunu un dārgu futbolistu piesaistē, taču portugāļu speciālists uzskata, ka tas netraucēs cīnīties par titulu arī gaidāmajā sezonā: "Mums ir jābūt spēcīgai, vienotai grupai, lai spētu cīnīties pret šīm komandām, un, protams, jāmēģina atkal uzvarēt Premjerlīgā bez milzīgu finansiālu līdzekļu palīdzības."

PSG Zviedrijas izlases uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs, kurš guva komandas vienīgos vārtus pamatlaikā un tika atzīts par aizvadītā mača labāko spēlētāju, izteicies, ka aizvadīta laba spēle pret "Chelsea", kas ir spēcīgs pretinieks, savukārt, vaicāts par paša spēlētāja nākotni Parīzes klubā (šovasar daudz baumots par futbolista atgriešanos "Milan", kā arī pievienošanos "United"), Zlatans atbildējis: "Šeit jūtos laimīgs un palikšu Parīzē."

Neizpalika arī jautājums par iespējamo Mančestras "United" priekšējās līnijas spēlētāja Anhela di Marijas pārcelšanos uz PSG: "Sveicu Anhelu Parīzē! Viņam ir daudz labu īpašību, kas mūsu komandu noteikti padarīs spēcīgāku." Pēdējās ziņas liecina, ka abi klubi jau vienojušies par 65 miljonus eiro lielu argentīnieša transfēra summu, bet pats futbolists esot "nokavējis" lidmašīnu, lai pievienotos sarkanajiem velniem ASV.

Izmantotie resursi:
VIDEO. PSG : Ibrahimovic souhaite «la bienvenue...
Jose Mourinho says Chelsea's rivals are trying...

  +4 [+] [-]

, 2015-07-26 14:21, pirms 9 gadiem
Kādam uz vecumu ir iestājusies paranoja.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-26 14:25, pirms 9 gadiem
Mauram pašam spēlētāju ir uz 2 sastāviem

  +2 [+] [-]

, 2015-07-26 14:26, pirms 9 gadiem
Derētu nopirkt kādu CB. Liela iespēja, ka tas būs Stouns un ja Filipe Luis ies prom, tad arī vajadzētu kādu malējo aizsargu.

     [+] [-]

, 2015-07-26 14:29, pirms 9 gadiem
daleji ver piekrist!

  -1 [+] [-]

, 2015-07-26 14:33, pirms 9 gadiem
Nu Man Utd un Liverpuule visu savu naudu ir pasi nopelnijusi, to nesauktu par titulu pirksanu.

  +3 [+] [-]

, 2015-07-26 14:39, pirms 9 gadiem
lol slepkava, kas vairs neslepkavo, tagad skaitās tīrs?
Kas tad City pēc kādas klusas vasaras arī tagad sāks žēloties, ka citi mēģina nopirkt titulus?
Johaidi paši jau izraisīja tādas tirgus deformācijas. Tad neraudiet.

     [+] [-]

, 2015-07-26 14:42, pirms 9 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Derētu nopirkt kādu CB. Liela iespēja, ka tas būs Stouns un ja Filipe Luis ies prom, tad arī vajadzētu kādu malējo aizsargu.
CB labi iederētos jaunais Zouma

  +1 [+] [-]

, 2015-07-26 14:47, pirms 9 gadiem
Chelsea komandā nav kāda liela superzvaigzne, bet ir ļoti daudz augsta līmeņa spēlētāji, kas arī ļauj izcīnīt titulu. Problēmas sastāvā varētu būt ar RB pozīciju, jo ir Ivanovičš, bet viņš ar nav nekāds jaunais, un būtu labi nopirkt kādu perspektīvu RB, kas varētu sākt no maiņas. CB pozīcijā Cahills ar Terry ir, un no maiņas ir perspektīvais Kurts Zouma, kas varētu būt chelsea aizsarzības nākotne. Pussargi chelsea ir manuprāt vieni no pasaules labākajiem, jo Hazārds, Oscars, Matičš ir izcili spēlētāji. Uzbrukumā Falcao, Costa un Remy no maiņas ir pietiekami labi izpildītāji. Takā nekādus baigos transfērus chelsea nevajag.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-26 14:50, pirms 9 gadiem
JCross- pilnīgi piekrītu- Chelsea jau ir novākta pasaules klases komanda, tapēc jau tagad transfēros ir biku paklusāki. Būtu situācija kā piemēram Poolē, tad redzētu naudu mētājam pa labi pa kreisi, tā ka šis SpecialOne koments manī izraisīja tikai un vienīgi smieklu vētru.

     [+] [-]

, 2015-07-26 14:55, pirms 9 gadiem
JCross rakstīja: Chelsea komandā nav kāda liela superzvaigzne, bet ir ļoti daudz augsta līmeņa spēlētāji, kas arī ļauj izcīnīt titulu. Problēmas sastāvā varētu būt ar RB pozīciju, jo ir Ivanovičš, bet viņš ar nav nekāds jaunais, un būtu labi nopirkt kādu perspektīvu RB, kas varētu sākt no maiņas. CB pozīcijā Cahills ar Terry ir, un no maiņas ir perspektīvais Kurts Zouma, kas varētu būt chelsea aizsarzības nākotne. Pussargi chelsea ir manuprāt vieni no pasaules labākajiem, jo Hazārds, Oscars, Matičš ir izcili spēlētāji. Uzbrukumā Falcao, Costa un Remy no maiņas ir pietiekami labi izpildītāji. Takā nekādus baigos transfērus chelsea nevajag.
Tā jau ir, bet problēma tāda, ka bez Matiča DM pozīcijā īsti neviena vairs nav, jo Mikels vairs nav tāds kā agrāk. RB arī varētu būr problēmas. Bez Azāra un Oskara ļoti labi spēlē ari Mozes un cerams, ka nākamsezon jau komandā spēs iekļauties Van Ginkels, kurš jau pērnajā sezonā būtu iekļāvies, ja nebūtu iedzīvojies smagajā traumā. Un uzbrukumā ir arī jaunais talants Solanke.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-26 15:03, pirms 9 gadiem
krisis rakstīja: Tā jau ir, bet problēma tāda, ka bez Matiča DM pozīcijā īsti neviena vairs nav, jo Mikels vairs nav tāds kā agrāk. RB arī varētu būr problēmas. Bez Azāra un Oskara ļoti labi spēlē ari Mozes un cerams, ka nākamsezon jau komandā spēs iekļauties Van Ginkels, kurš jau pērnajā sezonā būtu iekļāvies, ja nebūtu iedzīvojies smagajā traumā. Un uzbrukumā ir arī jaunais talants Solanke.
Kā ar ramirešu, viņš gadījumā nebija CDM pozīcijā?

  -2 [+] [-]

, 2015-07-26 15:07, pirms 9 gadiem
Nu ja - Chelsea budžets taču nepārsniedz FK Ventspils budžetu un Chelsea nekad paranojiski nepērk spēlētājus pa labi un kreisi, lai tikai izcīnītu CL titulu!

  +4 [+] [-]

, 2015-07-26 15:15, pirms 9 gadiem
Brendan Rodgers at Liverpool:
Players signed: 32
Money spent: £289m
Over a quarter of a billion.
Trophies won: 0

šitais twitterī par pool klīst

     [+] [-]

, 2015-07-26 15:21, pirms 9 gadiem
JCross rakstīja: Kā ar ramirešu, viņš gadījumā nebija CDM pozīcijā?
Viņš vairāk tomēr ir labās malas - centra pussargs kā tāds.

     [+] [-]

, 2015-07-27 00:13, pirms 9 gadiem
Tikai ne kas,ka pats ir lielako teretaju galvgali,pedejos 10 gados

     [+] [-]

, 2015-07-27 00:31, pirms 9 gadiem
nez ko Maurs teiks,ja Chelsea nopirks Stounu no Everton un samaksaas par vinju Anglijas rekordu aizsargu listee

     [+] [-]

, 2015-07-28 15:10, pirms 9 gadiem
Kā jau vienreiz minēju, ka Mours nepastiprina sastāvu, tikai aizvieto aizgājušos spēlētājus , bet papindinājums ir vajadzīgs gan centrā, jo Mato ar Fabu vajag kādu sakarīgu backup , gan arī pa aizardzības malām, laigan Chelsea ir tuvu lai parakstītu left back no Galatasaraja