Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz izkrišanu, Benitess turpinās vadīt Ņūkāslas "United"

Agris Suveizda

Neskatoties uz izkrišanu, Benitess turpinās vadīt Ņūkāslas "United"
Rafaels Benitess
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola klubs Ņūkāslas "United" savā mājaslapā paziņoja, ka, neskatoties uz izkrišanu no Premjerlīgas, galvenais treneris Rafaels Benitess nolēmis parakstīt jaunu trīs gadu līgumu. Mājaslapā uzsvērts, ka spāņu speciālists ikdienā būs atbildīgs par jebkāda veida ar futbola saistītiem jautājumiem.

"Esmu neizsakāmi priecīgs par palikšanu Ņūkāslā," kluba mājaslapā citēts Rafaels Benitess. "Mīlestība, kuru varēju sajust no faniem, ļoti ietekmēja manu lēmumu palikt. Tāpat kā attiecības ar izpilddirektoru Lī Čārnliju un visu viņa komandu. Šis ir liels klubs, un vēlos būt daļa no tā lielās nākotnes."

"Kad martā piesaistījām Rafu savā klubā, zinājām, ka viņš ir fenomenāls treneris. Un viss, ko esam redzējuši kopš tā brīža, tikai to apliecina," teica Ņūkāslas "United" izpilddirektors Lī Čārnlijs. "Tāpēc esam priecīgi, ka turpināsim sadarbību vēl trīs gadus, un uzskatu, ka ar Rafu šajā amatā mums ir lielākās iespējamās cerības uz atgriešanos Premjerlīgā."

"Tas ir skaidrs, ka Rafam ir izveidojusies spēcīga saikne ar kluba līdzjutējiem, un mēs nenovērtējam par zemu lomu, ko tā ir spēlējusi viņa lēmuma pieņemšanā," Čārnlijs turpināja. "Viņš ir iekarojis sirdis un prātus ne tikai faniem, bet jebkuram, kuram bijusi tā laime strādāt ar viņu kopā šajā klubā. Tā kā viņš ir pasaules klases treneris, mums nebija nekādu šaubu par to, cik nozīmīgi ir saglabāt viņu amatā."

Iepriekš karjerā trenējis tādus klubus kā Madrides "Real", Milānas "Inter", "Chelsea", "Valencia", "Liverpool", "Napoli" un citi, šā gada 11. martā Benitess pārņēma Ņūkāslas "United". Pirms tam Ņūkāsla 28 spēlēs bija izcīnījusi 24 punktus (vidēji 0,86 spēlē), bet Benitesa vadībā "United" desmit spēlēs tika pie 13 punktiem (1,30). Ar to gan nebija gana, lai izglābtos no izkrišanas uz pēc spēka otro līgu – Ņūkāslas "United" ar 37 punktiem ieņēma 18. vietu un par divu punktu tiesu atpalika no 17. pozīcijā esošās "Sunderland". Benitess jau ir izteicis vēlmi, par spīti izkrišanai, saglabāt komandas līderus Žoržinjo Veinaldumu un Musā Sisoko.

Izmantotie resursi:
Newcastle United | News | Latest News | Latest...

  +1 [+] [-]

, 2016-05-26 15:43, pirms 8 gadiem
Pirms gada Real, tagad Championship. Tā neko rollerkosters Benitesam karjerā sanācis.

     [+] [-]

, 2016-05-26 16:10, pirms 8 gadiem
Nav ziņas par to , vai Winjaldum's pametīs NUtd ?
Pārāk labs priekš Championship ...