Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Aģents: Turē paliks "Manchester City"

Aģents: Turē paliks "Manchester City"
Jaja Turē
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan iepriekš šomēnes kotdivuāriešu pussarga Jajas Turē aģents Dmitrijs Seļuks apgalvoja, ka viņa klients šovasar "par 90% pametīs" "Manchester City" komandu, tagad viņš norāda, ka Turē ir "pārāk nozīmīgs spēlētājs, lai viņu palaistu prom".

Turē ir viens no futbolistiem, kura vārds tiek pieminēts saistībā ar šovasar gaidāmo revīziju "Manchester City" sastāvā, turklāt bijušais komandas galvenais treneris Roberto Mančīni izteicies, ka gribētu redzēt Kotdivuāras izlases pussargu Milānas "Inter" rindās.

Iepriekš šomēnes futbolista aģents Dmitrijs Seļuks uzsvēra, ka Turē, kurš šosezon aizvadīja 29 mačus premjerlīgā, "par 90% pametīs" komandu pēc šīs sezonas. Taču pirmdien "Sky Sports" ēterā Turē aģents pastāstīja, ka klubs ir informējis viņu par to, ka kotdivuārietis "ir pārāk svarīgs, lai viņu palaistu prom".

Turē ir spēkā līgums ar "Manchester City" vēl uz diviem gadiem, pēc kura nosacījumiem futbolists nedēļā nopelna aptuveni 300 000 eiro.

Pirms pārcelšanās uz "Manchester City" komandu Turē pārstāvēja FC "Barcelona", AS "Monaco", Pirejas "Olympiacos", Doņeckas "Metalurh" un "Beveren" komandas.

Izmantotie resursi:
goal.com

     [+] [-]

, 2015-05-26 14:00, pirms 9 gadiem
Ja ticētu visam, ko Turē aģents pateicis.... bet visādi var būt