Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons: ''Cīņa par titulu nav beigusies''

Fergusons: ''Cīņa par titulu nav beigusies''
Sers Alekss Fergusons
Foto: AP

Pēc vakardienas Anglijas Premjerlīgas spēles, kur ''Manchester United'', atspēlējoties no 0:2, pārspēja ''Tottenham Hotspur'' ar 5:2, abu komandu galvenie treneri dalījās ar saviem viedokļiem par spēli.

Kā zināms, tad vakar pirmajā puslaikā ''Tottenham'' izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr otrajā puslaikā, gūstot piecus vārtus, ''Manchester United'' uzvarēja un izcīnīja svarīgu uzvaru ar 5:2.

''Manchester United'' galvenais treneris sers Alekss Fergusons atklāja, ka viņa vadītā komanda vēl nav izcīnījusi čempiona kausu un ka cīņa par titulu turpinās: ''Ja mēs zaudētu, tad cīņa par čempiontitulu tikai saasinātos. Mums būtu praktiski vienāds punktu skaits ar ''Liverpool'', bet ar vienu spēli rezervē. Mani gan tas neinteresē, jo galvenais ir redzēt tos punktus, kuri ir izcīnīti uz šo brīdi. Mums ir palikušas vēl piecas spēles, savukārt ''Liverpool'' un ''Chelsea'' četras un šobrīd mēs atrodamies vislabākajā pozīcijā no visām trim komandām. Tomēr es vispār nedomāju par ''Liverpool''. Mums ir jāatceras, kā mēs spēlējām šodien pirmo puslaiku un kā otro. Es zinu, ka varam spēlēt vēl labāk.''

Savukārt ''Tottenaham'' galvenais treneris Harijs Rednaps kritizēja spēles tiesnesi: ''Es domāju, ka mums vairs nedraud briesmas pēc 2:0. Godīgi sakot, man likās, ka mēs spēsim gūt vēl vairākus vārtus, jo vienmēr, kad uzbrukām, radījām bīstamus momentus. Domāju, ka pagrieziena punkts bija piešķirtais 11 metru soda sitiens. Tas deva viņiem iespēju, ko tie izmantoja. Tā bija dāvana ''Manchester United'' un tas bija drausmīgs tiesneša lēmums. Esmu diezgan neapmierināts ar tiesneša darbību. Ja viņš ir labākais tiesnesis Anglijā, tad viņam tas bija jāpierāda. Diemžēl to neredzēju.''

Šobrīd ''Manchester United'' atrodas 1.vietā Anglijas Premjerlīgas kopvērtējumā, par trim punktiem apsteidzot otrajā vietā esošo ''Liverpool''. ''Tottenham'' šobrīd atrodas 10.vietā.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +9 [+] [-]

, 2009-04-26 12:02, pirms 15 gadiem
Redknapam pa šito tekstu būs atkal huiņa no FA
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +3 [+] [-]

, 2009-04-26 12:13, pirms 15 gadiem
United spēles izbraukumā pret Middlesbrough,Wigan,Hull.Un mājās pret Arsenal,Manchester City.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-26 12:24, pirms 15 gadiem
kaa jau teica Fergijs - galvenie ir punkti

  +4 [+] [-]

, 2009-04-26 12:41, pirms 15 gadiem
Kā jau minēju vakar, viedokļi par piešķirto 11m dalīsies, bet nu tādam trenerim kā Rednapam jau nu vairāk būtu jālamā savi spēlētāji par sniegumu otrajā puslaikā nevis jāmeklē vaina tiesnešos par viņaprāt kļūdainu lēmumu, kura rezultātā komanda zaudēja VIENUS vārtus Ja jau komanda šitā salūza pēc pirmajiem vārtiem, varbūt vajag pieņemt darbā vēl kādu psihologu? To ka MU ies uz priekšu visiem spēkiem otrajā puslaikā tak nebija nemaz tik grūti paredzēt! Vai tiešām Rednaps cerēja ka viss turpināsies tāpat kā pirmajā puslaikā???

Jā un Benets tiešām šobrīd nešaubīgi ir labākais EPL tiesnesis!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-26 12:44, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: JĀ Kā jau minēju vakar, viedokļi par piešķirto 11m dalīsies, bet nu tādam trenerim kā Rednapam jau nu vairāk būtu jālamā savi spēlētāji par sniegumu otrajā puslaikā nevis jāmeklē vaina tiesnešos par viņaprāt kļūdainu lēmumu, kura rezultātā komanda zaudēja VIENUS vārtus Ja jau komanda šitā salūza pēc pirmajiem vārtiem, varbūt vajag pieņemt darbā vēl kādu psihologu? To ka MU ies uz priekšu visiem spēkiem otrajā puslaikā tak nebija nemaz tik grūti paredzēt! Vai tiešām Rednaps cerēja ka viss turpināsies tāpat kā pirmajā puslaikā???

Jā un Benets tiešām šobrīd nešaubīgi ir labākais EPL tiesnesis!
Tur jau tā lieta,ka Tottenham zaudēja pirmos vārtus stulbā veidā,nebūtu pendeles United būtu mocijušies kādu laiciņu,un uzvarai laika varētu nepietikt!

     [+] [-]

, 2009-04-26 12:55, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Aizveries!"
Esi atdzimis? Pasaki kaut ko par Chelsea un Juventus.

     [+] [-]

, 2009-04-26 12:59, pirms 15 gadiem
johoho rakstīja: Esi atdzimis? Pasaki kaut ko par Chelsea un Juventus.
johoho!

     [+] [-]

, 2009-04-26 13:05, pirms 15 gadiem
PolkaDot rakstīja: Tur jau tā lieta,ka Tottenham zaudēja pirmos vārtus stulbā veidā,nebūtu pendeles United būtu mocijušies kādu laiciņu,un uzvarai laika varētu nepietikt!
Jā iespējams! BET es gan neuzskatu, ka vārti tika zaudēti stulbā veidā! Gandrīz no laukuma centra piespēle pa zemi, kas sarāva pušu visu Totenham aizsardzību un Kariks izgāja 1:1! Iepriekšējā spēlē tieši tāda pat kombinācija un tā jau vairs nav nejaušība Var jau teikt ka pussargi ar aizsargiem slikti nospēlēja ka to pieļāva, bet nu viņi nav vienīgie! Vārtsargs centās glābt ko varēja, visu cieņu par viņa spēli, bet nu es palieku pie sava subjektīvā viedokļa, ka 11m pārkāpums bija un diez vai Kariks neiesistu, ja Gomezs (tā laikam bija) necenstos izgājienā tikt pie bumbas!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-26 14:29, pirms 15 gadiem
Domāju gan ka nav beigusies cīņa par titulu..
Un tiesnesi vainot par pendeli nav labi ja viņš redzēja parkāpumu tad tas bij pārkāpums.. Viņi vēl bij vadība 2:1 bet pēc pendeles uzreiz padevās.. Un tad vaino tiesnesi ka viņi neuzvarēja ?

     [+] [-]

, 2009-04-26 14:29, pirms 15 gadiem
ja jau vareetu redzeet vide,tad vispaar buutu super....

     [+] [-]

, 2009-04-26 14:31, pirms 15 gadiem
un vispaar kas taa tad par komandu,kas buudama vadiibaa ar 2-0 peec pendeles saluuzt...beigaas tak bija 5-2...
vareetu blaustiities,ja pie nicas iedotu 92 .minuutee...

     [+] [-]

, 2009-04-26 17:23, pirms 15 gadiem
domāju tas tika teikts intervijā uz reiz pēc spēles,noskatoties video,viņš savas domas mainīs