Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džerards: "Lamparda atlaišana no “Chelsea” nav nekāds pārsteigums"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Džerards: "Lamparda atlaišana no “Chelsea” nav nekāds pārsteigums"
Stīvens Džerards. Foto: AFP/Scanpix

Vakar Londonas "Chelsea" paziņoja par Frenka Lamparda atbrīvošanu no galvenā trenera amata, kam šosezon ar komandu nav izdevies sasniegt vērā ņemamus rezultātus. Viņa vietā, visticamāk, stāsies bijušais PSG stūrmanis Tomass Tuhels.

Savu viedokli par Lamparda atlaišanu pauda Stīvens Džerards: "Neesmu pārsteigts par viņa atbrīvošanu. "Chelsea" tas ir diezgan raksturīgi. Bet nezinu konkrētas detaļas – kā pats Stīvens redz šo situāciju un kādas bija attiecības kluba iekšienē. Arī Gerijs Nevils par "Chelsea" lēmumu izteicies līdzīgi: "Pēc apmēram diviem gadiem runāsim par Tuhela atlaišanu no galvenā trenera amata." Tieši Tomass Tuhels tiek minēts kā reālākais kandidāts uz kluba stūrmaņa posteni. "Tā "Chelsea" parasti rīkojas. Frenks nav slikts speciālists. Ja komanda nesasniedz vēlamo rezultātu, tad 12-18 mēnešu laikā "Chelsea" lemj par trenera atbrīvošanu," turpināja Nevils.

Šodien tika ziņots, ka Tuhels esot vienojies par līguma parakstīšanu ar Londonas klubu uz pusotru gadu. "Chelsea" cer, ka viņš varēs piedalīties jau mačā pret "Wolves". Iepriekš Tuhels strādāja PSG, tomēr pagājušā gada beigās viņš no amata tika atlaists. "Chelsea" ieņem devīto vietu Premjerlīgā, 19 spēlēs izcīnot 29 punktus.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/news/thomas...
https://www.goal.com/en/news/chelse...
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2021-01-26 17:54, pirms 3 gadiem
Tas ir visur gan treneru, gan speletāju ziņā.. Ne velti Sky par to runāja, ka zūd fanu (arpus noteiktās vietas) atbalsts tv,atributikas pirkšanā, ilglaicība nav populāra.. Tomēr tie kas izveido šķiet arī gūst rezultātus.. Nevienam nekad nepatiks PSG, Chelsea kur tās rokādes notiek tik daudz...

     [+] [-]

, 2021-01-27 11:12, pirms 3 gadiem
Džerards ar Lampardu savulaik bija diezgan sīvi sāncenši laukumā un izlasē īsti viens ar otru saspēlēties nespēja.

Un kamēr Džerardam trenera karjera iet uz augšu, pat ja lielām tautas masām ne tik redzami, domāju, ka patiesībā viņš pārāk neskumst par to, ka Lampardam lielo starmešu gaismā tik labi neiet.