Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Adebajors pievienojas "Crystal Palace", Žervinjo vietā Romā ierodas el Šāravi

Adebajors pievienojas "Crystal Palace", Žervinjo vietā Romā ierodas el Šāravi
Emanuels Adebajors
Foto:AP/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas klubs „Crystal Palace” uz sešiem mēnešiem parakstījusi līgumu ar Togo izlases uzbrucēju Emanuelu Adebajoru. Savukārt Itālijas A sērijas kluba AS „Roma” futbolists Žervinjo devies uz Āziju, kur pievienojies „Hebei China Fortune FC” vienībai.

Emanuels Adebajors, kurš līdz šim bija brīvais aģents, līdz sezonas beigām parakstījis līgumu ar „Crystal Palace”. "Crystal Palace" ar 31 punktu patlaban atrodas 11.vietā, tomēr nesen kluba galvenais treneris atklāja, ka prioritāte šajā transferu periodā ir iegūt uzbrucēju, jo komanda pēdējās sešās spēlēs guvusi tikai vienus vārtus.

Vasarā baumoja, ka Adebajors bijis ļoti tuvu pārejai uz citu Premjerlīgas klubu, proti, „Aston Villa”, tomēr, pametot „Tottenham”, atrast jaunu darba vietu neizdevās.

Savukārt cits afrikāņu futbolists devies uz Āziju. Kotdivuāras futbolista Žervinjo pievienošanās Ķīnas klubam izmaksājusi aptuveni 15 līdz 18 miljonus eiro. 28 gadus vecais futbolists pirms došanās uz Itāliju, spēlējis arī Londonas „Arsenal”, kā arī aizvadījis 71 maču Kotdivuāras valstsvienībā.

Žervinjo šosezon „Roma” kreklā laukumā devies 17 spēlēs, gūstot septiņus vārtus un divas reizes rezultatīvi asistējot. Viņa aizvietotājs gan nelika uz sevi ilgi gaidīt, un šovakar Romā oficiāli paziņots par Stefana el Šāravi piesaisti. Viņš sezonas pirmajā pusē bija izīrēts "Monaco" un, ja būtu aizvadījis 25 spēles, tad "Monaco" būtu spiesta viņu iegādāties no "Milan".

Taču Monako el Šāravi laukumā uzlaida tikai 24 spēlēs, un ēģiptiešu uzbrucējs ar Itālijas pasi uz īres līguma pamata pievienojies "Roma". Īres līgums ar "Milan" noslēgts līdz vasarai, bet pēc šī līguma beigām "Roma" būs tiesības iegādāties viņu par apmēram 13 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
OFFICIAL: Gervinho completes move to Hebei...
OFFICIAL: Crystal Palace sign Adebayor - Goal.com
Official: El Shaarawy joins Roma | Football Italia

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-26 21:40, pirms 8 gadiem
Chelsea labak varēja savus spēlētājus izmantot

     [+] [-]

, 2016-01-26 22:06, pirms 8 gadiem
Wowww, par pensionāru gan atcerējās kaut ko uzskribelēt

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 00:05, pirms 8 gadiem
Kāds sakars Žervinju ar Āzijas toto līgām?!
Žēl ļoti

  +3 [+] [-]

, 2016-01-27 10:34, pirms 8 gadiem
Autors var paskaidrot kāpēc el Sharavi sauc par ēģiptiešu uzbrucēju ar Itālijas pasi? Dzimis Itālijā, audzis Itālijā, trenējies Itālijā. Tēv ēģiptietis. Un? tad jau ir daļa LV izlases spēlētāju,kurus jāsāc par krievu spēlētājiem ar Latvijas pasi.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-27 14:11, pirms 8 gadiem
How to pronounce Stephan El Shaarawy (IT) -...

El Šarāui būtu jābūt pēc izrunas

  -1 [+] [-]

, 2016-01-27 16:59, pirms 8 gadiem
Ramirešs pievienojas Ķīnas klubam "Jiangsu Suning"

     [+] [-]

, 2016-01-28 16:49, pirms 8 gadiem
Adebayooooooor, what's the score?