Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Chelsea" zvaigzne Azārs savulaik paģirains Francijā iesita "hat-trick"

"Chelsea" zvaigzne Azārs savulaik paģirains Francijā iesita "hat-trick"
Edens Azārs
Foto: AFP/Scanpix

Beļģijas futbolists Edens Azārs savā pēdējā spēlē Lillē pirms pārcelšanās uz ”Chelsea” piedalījās pēc alkohola lietošanas iepriekšējā vakarā, taču tas netraucēja viņam izcelties ar trīs vārtu guvumiem. Šo stāstu franču televīzijā SFR Sport izpaudis Azāra bijušais komandas biedrs Rio Mavubā.

„Pēdējā kārtā mums bija mājas spēle pret „Nancy”,” izpaudis Mavubā, aprakstot 2011./12. gada sezonas beigas Francijas augstākajā līgā. „Tam vairs nebija nekādas sportiskas nozīmes, jo zinājām, ka ieņemsim trešo vietu. Taču tas bija Edena Azāra pēdējais mačs klubā. Nolēmām, ka to derētu atzīmēt jau pirms spēles, iepriekšējā vakarā. Man pašam bija vienalga, jo zināju, ka tāpat nespēlēšu.”

„Gribējām pasēdēt tikai brītiņu, taču vakars ievilkās tik ļoti, ka Azārs nemaz nedevās mājās, bet gan pa taisno uz viesnīcu, kur komandai bija paredzēts sapulcēties desmitos no rīta,” sacīja Mavubā. „Tur viņš ieradās ar paģirām. Bet vakarā jau gaidāma spēle. Taču tik un tā Edens izgāja laukumā un pusstundas laikā iesita „hat-trick” (ja gribam būt precīzi, tad 34 minūtēs, un pēdējos vārtus ar pendeli). Komanda uzvarēja ar 4:1, bet mēs saskatījāmies un ilgi smējāmies.”

Mavubā gan uzsvēra, ka tā nekādā gadījumā nav bijusi ierasta prakse Lilles spēlētāju ikdienā, un šāds gadījums izvērsies tikai konkrēto apstākļu dēļ.

Pēc šīs uzvaras tika noformēts Azāra transfērs uz „Chelsea” par 32 miljoniem britu mārciņu, bet vietēji līdzjutēji 89. minūtē nomainītajam Azāram sarīkoja īpašas ovācijas. Tosezon Azārs Francijas čempionātā kopumā guva 20 vārtus.

Izmantotie resursi:
Le Vestiaire : Quand Hazard met un triplé après...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-12-26 20:44, pirms 7 gadiem
Kad Rīgā ieradās CSKA ar Tihonovu priekšgalā, Kamenskis, bez 100g bufetes porcijas, nemaz negāja laukumā... Uz paģirām labi stāv, dzimst labi joki, un, kā redzams, arī birst hat-trick. Prozit Dinamo!
, 2016-12-26 22:49, pirms 7 gadiem
Normāls spēcīgs sportists, kuram veselība tādas lietas atļauj.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-12-28 01:48, pirms 7 gadiem
Varbūt musu Dinamo,lai OZO pirms katras spēles aizved uz kādu Vecrīgas krogu,gan jau sliktāk nebūs. Ozo taču ir pieredze NHL,spēlēja taču labi
, 2016-12-28 05:29, pirms 7 gadiem
Nevar būt, ka pat pie pasaules līmeņa futbola raksta mūsu tizlie lumpenīši sāk jokot par kaut kādu khl, kaut kādu dinamo... Paceliet taču vienreiz acis no pagalma dubļu peļķes, tur ārā ir arī lielais sports, ne tikai krievu hokejs.
, 2016-12-29 11:47, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Kad Rīgā ieradās CSKA ar Tihonovu priekšgalā, Kamenskis, bez 100g bufetes porcijas, nemaz negāja laukumā... Uz paģirām labi stāv, dzimst labi joki, un, kā redzams, arī birst hat-trick. Prozit Dinamo!
Varbūt tagad dinamiešiem pa visiem 200 gramiem jāizrauj pirms spēles un aizkost jādod tikai tad, kad golu iemet?
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
2

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".
"Liverpool" futbolisti. Foto: AP/Scanpix
1

Klops atpūtina līderus, tālsitieni atnes ''Liverpool'' trīs punktus pret ''Fulham''

Anglijas Premjerlīgas 34. kārtā ''Liverpool'' svinēja svarīgu uzvaru Londonā pār ''Fulham'', bet cita Liverpūles komanda ''Everton'' atstāja sausā Notingemas ''Forest''. Drošas uzvaras arī Birmingemas ''Aston Villa'' un ''Crystal Palace'' klubiem.