Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "City" aizsargs Kompanī nespēlēs 4-6 nedēļas

Agris Suveizda

Mančestras "City" aizsargs Kompanī nespēlēs 4-6 nedēļas
Vensāns Kompanī un Žuzeps Gvardiola
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Mančestras "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola paziņoja, ka beļģu centra aizsargs Vensāns Kompanī savainojuma dēļ nevarēs spēlēt no četrām līdz sešām.

"Ārsts Barselonā apstiprināja to, ko šejienes ārsti teica jau iepriekš. Tā ir [ceļgala] saišu problēma. Viņš būs ārā no ierindas no četrām līdz sešām nedēļām," sacīja Žuzeps Gvardiola.

30 gadus vecais Vensāns Kompanī šosezon Premjerlīgā aizvadījis tikai trīs mačus un savainojumā iedzīvojās iepriekšējā kārtā pret "Crystal Palace" (2:1). Traumas dēļ beļģim secen ies tādas spēles kā 3. decembrī pret "Chelsea", 10. decembrī pret "Leicester" un 18. decembrī pret "Arsenal", un tāpat Kompanī varētu nepagūt atgriezties uz 31. decembra spēli pret "Liverpool".

Gvardiola gan noraidīja iespēju, ka Kompanī savainojuma dēļ aizsardzības centrā varētu spēlēt Jaja Turē: "Jaja var spēlēt vairākās pozīcijās, bet domāju, ka aizsardzības centrā mums pietiek izvēles iespēju. Turē šajā pozīcijā "Barcelona" rindās spēlēja vienreiz – Čempionu līgas finālā pret Mančestras "United", jo mums bija daudz problēmu un mums nebija spēlētāju. Un viņš to spēli aizvadīja lieliski."

"Taču Jaja spēlēs uzbrūkošākās pozīcijās – lai izdarītu pēdējo piespēli, gūtu vārtus, veidotu uzbrukumus laukuma pēdējā trešdaļā," Gvardiola turpināja. "Varbūt tas [Turē spēlēšana aizsardzībā] var notikt, taču man ir arī citas izvēles iespējas. Tur var spēlēt arī Fernandinju, Saņā." Mančestras "City" ar 27 punktiem 12 mačos ieņem trešo vietu, tikai par punktu atpaliekot no līderes "Chelsea".

Francijas čempionāta negaidītā vadībā joprojām atrodas "Nice", kas 13 spēlēs izcīnījusi 32 punktus un par trim punktiem apsteidz gan "Monaco", gan PSG. Jau divas spēles Sentetjēnā (1:0) un Gelzenkirhenē (0:2) izlaida viens no uzbrukuma līderiem Mario Balotelli, un galvenais treneris Lisjēns Favrs vakar atklāja, ka Balotelli nevarēs spēlēt vēl vismaz trīs mačus – mājās pret "Bastia" un "Toulouse" un viesos pret "Guingamp". Pēc tam sekos izbraukuma spēle pret PSG, un Balotelli dalība tajā pagaidām ir zem lielas jautājuma zīmes. Balotelli Francijas čempionātā sešos mačos guvis sešus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/first-...

     [+] [-]

, 2016-11-25 18:48, pirms 7 gadiem
Kompani gan neiet,savainojums peec savainojuma

     [+] [-]

, 2016-11-25 23:27, pirms 7 gadiem
Cauņa 2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja