Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Portsmouth" atlaiž treneri

"Portsmouth" atlaiž treneri
Pols Hārts
Foto: Empics Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Portsmouth" vadība nolēmusi atlaist komandas galveno treneri Polu Hārtu, pamatojot savu lēmumu ar bēdīgajiem rezultātiem, kas novedusi komandu līdz pēdējai vietai Premjerlīgas turnīra tabulā.

56 gadus vecajam trenerim gan klubs piedāvāja palikt organizācijā, ieņemot tehniskā direktora vietu, kas būtu atbildīgs par jaunajiem futbolistiem (18 līdz 21 gadus vecajiem), tomēr Hārts nav pieņēmis šāda darba piedāvājumu. Pagaidām Hārta pienākumus pārņems palīgi Pols Grovzs un Aians Vons, taču, līdz ko darba atļauju saņems Āvrams Grants, izraēlietis ieņems galvenā trenera amatu.

Bijušais "Chelsea" galvenais treneris Grants oktobrī atgriezās "Portsmouth" vienībā, ieņemot direktora futbola jautājumos vietu. Darba atļauju Grantam vajadzētu saņemt tuvāko dienu laikā. Nākamais mačs gan komandai jau pavisam drīz - 28. novembrī savā laukumā pret "Manchester United", kas turnīra tabulā pagaidām ieņem vicelīderes vietu.

Jāatceras, ka arī Londonas "Chelsea" Grants galvenā trenera amatu ieņēma pēc tam, kad bija strādājis par kluba direktoru. Toreiz Grants turpināja Žozē Mauriņjo iesākto darbu.

Izmantotie resursi:
bbc.com


, 2009-11-25 10:42, pirms 14 gadiem
Tas bija tikai laika jautājums līdz tiks nomainīts trenneris. kaut gan trenneris klubā bija kā ķīlnieks, jo vasarā tika izpārdoti visi labākie spēlētāji, bet vietā nekas tā arī netika prātīgs nopirkts.
Varu teikt paldies Portsmouth, ka pārdeva mums (Everton) Silvenu Dastinu.. labs centrālais aizsargs..
, 2009-11-25 16:35, pirms 14 gadiem
Pareizi jau vien ir. Dabūja Portsmouth normālus spēlētājus ar Arunu Dindani priekšgalā. Bet rezultāta kā nav, tā nav...
, 2009-11-25 22:53, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Pareizi jau vien ir. Dabūja Portsmouth normālus spēlētājus ar Arunu Dindani priekšgalā. Bet rezultāta kā nav, tā nav...
Evertonian saka tieši pretējo. Un viņam ir taisnība. Visi, kas klubu vilka Harija Rednepa vadībā, ir izpārdoti, izņemot Džeimsu.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".