Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Liverpool'' un ''Manchester City'' pārvar Anglijas līgas kausa trešo kārtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Liverpool'' un ''Manchester City'' pārvar Anglijas līgas kausa trešo kārtu
''Liverpool'' svin kārtējo vārtu guvumu. Foto: EPA/Scanpix

Vakar tika aizvadītas trīs Anglijas līgas 1/16 fināla spēles. Premjerlīgas čempione ''Liverpool'' pārliecinoši ar 7:2 pārspēja ''League One'' komandu ''Lincoln'', kamēr ''Manchester City'' saspringtā duelī ar 2:1 bija pārāki pār ''Bournemouth''. Trešo kārtu pārvarēja arī ''Aston Villa'', ar 3:0 uzvarot ''Bristol City''.

''Liverpool'' trešās kārtas spēlē pret ''League One'' komandu ''Lincoln'', kas ir pēc spēka trešā spēcīgāka līga Anglijā, laukumā sūtīju tos vīrus, kas līdz šim spēlējuši mazāk. Tikai aizsardzības centrā redzams bija Virdžils van Deiks. No pirmās minūtes spēlē bija redzams čempionu pārsvars un jau devītajā minūtē Šakiri izvirzīja vadībā ''Liverpool'', bet deviņas minūtes vēlāk rezultātu dubultoja Minamino. Līdz puslaika izskaņai Kērtiss Džounss guva vēl divus vārtus un, atpūtā ejot, pārliecinošs pārsvars ''Liverpool'' - 4:0. Otrajā puslaikā Liverpūles futbolisti atslābinājās un abas komandas līdz spēles beigām guva vēl piecus vārtus, tai noslēdzoties ar 7:2.

Citā spēlē pagājušās Premjerlīgas sezonas otrās vietas ieguvēja ''Manchester City'' spēkojās ar ''Bournemouth'', kas no augstākās līgas izkrita pēc iepriekšējās sezonas un šobrīd spēlē līgu zemāk. Lai arī Mančesteras futbolistiem piederēja teritoriāls pārsvars, tikai četri sitieni tika trāpīti vārtu taisnstūrī. 18. minūtē ''Manchester City'' vadībā izvirzīja Delaps, bet četras minūtes vēlāk vienīgo izdevību izmantoja ''Bournemouth'' pēc precīza Saridža sitiena. Uzvaras vārti tika gūti tikai 75. minūtē, kad izcēlās anglis Fils Foldens, palīdzot ''Manchester City'' uzvarēt ar 2:1.

Tikmēr citā spēlē ''Aston Villa'' izmantoja trīs no 10 iespējām un svinēja uzvaru ar 3:0 pār ''Bristol City''.

Anglijas Līgas kauss, 1/16 fināls

SpēleRez.
Fulham - Sheffield2:0
Millwall - Burnley0:2
Preston - Brighton0:2
Stoke - Gilingham1:0
Chelsea - Barnsley6:0
Fleetwood - Everton2:5
Leicester - Arsenal0:2
Morecambe - Newcastle0:7
Lincoln - Liverpool2:7
Manchester City - Bournemouth2:1
Bristol City - Aston Villa0:3