Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"The Times": Morinju pateicis komandai, ka Pogbā vairs nekad nebūs "United" kapteinis

Rolands Eliņš

"The Times": Morinju pateicis komandai, ka Pogbā vairs nekad nebūs "United" kapteinis
Pols Pogbā. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras „United” galvenais treneris Žuzē Morinju pavēstījis savas komandas spēlētājiem, ka komandas līderis Pols Pogbā vairs nekad nebūs tās kapteinis. Kā vēsta „The Times”, Morinju ar šo rīcību soda Pogbā par viņa pēcspēles izteikumiem medijiem pēc 1:1 neizšķirta pret „Wanderers” nedēļas nogalē un vēlas nostiprināt savu autoritāti komandā.

Žuzē Morinju šodien „United” treniņbāzē Keringtonā spēlētājiem norādīja, ka Pols Pogbā vairs nekad nesaņems komandas kapteiņa apsēju. Morinju bijis dusmīgs par Pogbā pieticīgo sniegumu nedēļas nogales spēlē, kā arī izteikumiem medijiem, kuros Pogbā kritizēja komandas spēles stilu un norādīja, ka vaina nav viņā, futbolistā, attiecīgi izdarot mājienu trenera virzienā.

„Morinju pateica, ka Pogbā vairs nebūs kapteinis, jo viņš nereprezentē to, kas ir „United” kapteinis, un to, ka klubs ir lielāks par katru spēlētāju,” prestižo britu laikrakstu „The Times” informējis avots „United” komandā.

Pogbā šosezon ir bijis komandas kapteinis trīs spēlēs, aizstājot traumēto kapteini Antonio Valensiju. Pogbā vietā tagad uz šo posteni šodienas mačā „Carabao” kausā kā kandidāti tiek minēti Kriss Smollings, Ešlijs Jangs, Huans Mata un Anders Errera.

„The Times” vēsta, ka „United” spēlētāji pieņēmuši Morinju lēmumu un bijuši apmierināti gan ar pašu lēmumu, gan tā motivāciju.

Jāatgādina, ka nedēļas nogalē „United” turpināja savu nepārliecinoši iesākto Premjerlīgas sezonu ar 1:1 neizšķirtu pret „Wanderers”, un Pogbā pēc šīs spēles intervijā izteicās, ka „United” nodod savas tradīcijas, nespēlējot uzbrūkošu futbolu. „Kad spēlējam savā laukumā, mums vajadzētu uzbrukt, uzbrukt un uzbrukt. Mēs esam šeit, lai uzbruktu. Domāju, ka pārējās komandas satraucas, kad redz mūs uzbrūkam. Tā bija mūsu kļūda,” par komandas spēli izteicās Pogbā.

Kad Francijas futbolistam, vienam no šīs vasaras Pasaules kausa zvaigznēm, tika vaicāts, kādēļ tad „United” neuzbruka vairāk, viņš atbildēja: „Es jums nevaru pateikt, jo esmu spēlētājs. Tas nebiju es.” Jāpiemin, ka tieši Pogbā zaudēja bumbu situācijā, kurā aizsākās „Wanderers” vienīgais rezultatīvais uzbrukums.

Par Pogbā un Morinju nesaskaņām un taktisko nesaderību tiek runāts jau labu laiku, un šovasar pat pavīdēja runas par transfēru uz "Barcelona" vai atpakaļ uz "Juventus"

Izmantotie resursi:
https://www.thetimes.co.uk/edition/...

  +2 [+] [-]

, 2018-09-25 20:30, pirms 6 gadiem
Vispār es jau pirms gada rakstīju, ka no Pogba nekāds izcils kapteinis nesanāks )) vismaz, ne United!

  +2 [+] [-]

, 2018-09-25 20:39, pirms 6 gadiem
Ātrāk Mourinhio out. Futbols nekāds un rezultāti ar viduvēji, ja neskaita vienīgi EL kausu (kuru vajadzēja MU kā est tajā sezonā), tad neko ievērības cienīgu Mourinhio nav izdarījis. Tikai ar visiem sakasījies un kritizējsi - sevišķi spēlētājus. Ceru, ka Zidane vasarā nomainīs šamo.

  +3 [+] [-]

, 2018-09-25 21:12, pirms 6 gadiem
Labprāt redzētu Pogbā atkal Juves sastāvā. Izskatās, ka ar šo gadījumu iespēja atkal kļuvusi vēl mazliet reālāka, jauki!
p.s. ne man izvēlēties MU treneri, bet skats no malas - JM nešķiet īstais.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-25 21:17, pirms 6 gadiem
Mouriñju sen ir nulle kā treners.vina gadi sen ir pagajuši.uzpūtigais āzis.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-26 00:01, pirms 6 gadiem
United nav Chelsea kuru Morinjo padarīja par autobusa karaļiem,bet tajā pašā laikā par premjerlīgas uzvarētājiem. United no Fergusona laikiem ir bijusi uzbrūkoša komanda. Tu nevari tā vnk mainīt komandas identītāti kaut tajā spēlē jau citi futbolisti.

     [+] [-]

, 2018-09-26 00:27, pirms 6 gadiem
Pamatīgs konflikts. Tomēr ir baumas par spēlēšanu Barcelonā un Juvē.

     [+] [-]

, 2018-09-26 00:28, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: Labprāt redzētu Pogbā atkal Juves sastāvā. Izskatās, ka ar šo gadījumu iespēja atkal kļuvusi vēl mazliet reālāka, jauki!
p.s. ne man izvēlēties MU treneri, bet skats no malas - JM nešķiet īstais.
Iespaidīgi būtu Ronaldu un Pogbā.