Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempions Kantē sezonas atsākšanas gadījumā varētu atteikties iziet laukumā

Agris Suveizda

Pasaules čempions Kantē sezonas atsākšanas gadījumā varētu atteikties iziet laukumā
Ngolo Kantē. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola kluba "Chelsea" centra pussargs Ngolo Kantē pandēmijas laikā netrenējas komandas bāzē un, kā ziņo Sky Sports, varētu izlaist sezonas izskaņu, ja Premjerlīga atsāksies.

29 gadus vecais pussargs iepriekšējā otrdienā ieradās kluba bāzē, taču kopš bažu izteikšanas kopā ar komandu nav trenējies un ar galvenā trenera Frenka Lamparda atļauju darbojas mājās. Ceturtdien viņš gan ieradās uz obligāto Covid-19 pārbaudi.

Premjerlīga vēlas jūnija vidū atsākt sezonu, taču ir futbolisti, kuri uzskata, ka tas būs pārāk liels risks. Kantē ir starp viņiem un, sargājot savu veselību, varētu atteikties no iziešanas laukumā. Kantē jau ir nepatīkama pieredze ar veselības problēmām. Dažas nedēļas pirms 2018. gada Pasaules kausa viņa brālis mira no sirdstriekas, bet dažus mēnešus pirms brāļa nāves treniņā noģība pats Kantē – kaut gan viņam veselības problēmas netika atklātas.

Kantē Londonas klubu pārstāv jau ceturto sezonu. Ja iepriekšējās Premjerlīgas sezonās viņš izlaida tikai nelielu daļu maču, šosezon viņš no 29 spēlēm ir piedalījies 18, gūdams trīs vārtus. "Chelsea" francūzi par 38 miljoniem iegādājās 2016. gadā – pēc tam, kad Kantē un "Leicester" sensacionāli tika pie Premjerlīgas titula. Lestera tikai gadu iepriekš Kantē no Francijas kluba "Caen" nopirka par astoņiem miljoniem eiro.

Francijas izlasē Kantē ir aizvadījis 39 spēles un guvis vienus vārtus. 2018. gada Pasaules kausa finālturnīrā, kurā Francija izcīnīja zelta medaļas, Kantē sāka visus septiņus mačus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-05-25 18:46, pirms 4 gadiem
nabaga melnītis iebaidīts....tā ir, kad skolā nemācās, bet māk tik bumbu spārdīt....nebrīnīšos, ka Kantē nopelnītos miljonus izsaimniekos haizivis...