Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gindogans esot tuvu pārejai uz Mančestras "United", Dortmunde noliedz

Agris Suveizda

Gindogans esot tuvu pārejai uz Mančestras "United", Dortmunde noliedz
Ilkajs Gindogans
Foto: AP/Scanpix

Vācijas izlases un Dortmundes "Borussia" pussargs Ilkajs Gindogans esot tuvu pārejai uz Mančestras "United", vēsta Sky Sports atsaucoties uz anonīmiem avotiem. Savukārt Bild ziņo, ka Dortmundes "Borussia" izpilddirektors Hanss Joahims Vacke un sporta direktors Mihaels Corks šo informāciju noliedz.

Ilkajam Gindoganam nākamsezon beigsies līgums ar klubu, un šovasar Dortmundes "Borussia" var būt pēdējā izdevība par turku izcelsmes Vācijas izlases pussarga pārdošanu iekasēt pieklājīgu summu. Britu un vācu mediji ziņo, ka gadījumā, ja Gindogans pāries uz "United", transfēra maksa varētu būt 30 miljoni eiro.

24 gadus vecais Gindogans piedzima Gelzenkirhenē un kādu laiku pavadīja arī "Schalke" sistēmā, taču profesionālo karjeru sāka "Bochum" un "Nurnberg" rindās. 2011. gadā Dortmunde Gindoganu iegādājās par piecarpus miljoniem eiro. Savainojuma dēļ izlaidis Pasaules kausa izcīņu, šosezon Gindogans Bundeslīgā aizvadījis 19 spēles un guvis divus vārtus.

Tikmēr turpinās baumas par Mančestras "United" vārtsarga Davida De Hejas iespējamo pāreju uz Madrides "Real". Komandas galvenais treneris Luijs van Gāls apstiprināja, ka klubs par visām varītēm cenšas noturēt spāņu vārtu vīru, piedāvājot viņam lielu atalgojumu, taču pārrunu iznākums nav prognozējams. Tāpat van Gāls preses konferencē sacīja, ka, viņaprāt, nākotnē nākamais "United" galvenais treneris būs Raiens Gigss.

Izmantotie resursi:
Ilkay Gundogan close to Manchester United move...
Borussia Dortmund: Medien melden Wechsel von...

1 2 42 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-04-25 12:38, pirms 9 gadiem
Depay liekas, ka arī ir ceļā uz MU

  +5 [+] [-]

, 2015-04-25 12:43, pirms 9 gadiem
Nedomāju, ka MU tā riskēs un atdos tagad vienu no top 3 pasaules kīperiem De Heju. Tas būtu neprāts, ņemot vērā, ka viņš šobrīd ir komandas lielākais vilcējs.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-25 12:45, pirms 9 gadiem
De Hejam, bik galva sakapis, ka klubs ne cinas par visiem iespejamiem tituliem ta jalaizas prom, ir vins izcils talants, bet 24 gadi preks vartsarga vel ir tikai karjeras sakums.

  +6 [+] [-]

, 2015-04-25 12:48, pirms 9 gadiem
De Heja jau to līgumu parakstīs, nekur neliksies (ja MU tiks ČL). Lielākā problēma cik saprotu ir tas, ka viņš grib līgumā iekļaut izpirkuma maksu, ko savukārt loģiski ka nevēlas MU. Bet sliktākajā gadījumā nāksies piekrist.

Par Gindoganu nevar īsti saprast cik ļoti vajadzīgs viņš ir šobrīd, tāda paša Ereras tipa spēlētājs. Nez vai viņš der kā Kerika aizstājējs. Depajs gan jādabū un tad tikai atliek centra aizsargu un Klainu nopirkt.

     [+] [-]

, 2015-04-25 12:49, pirms 9 gadiem
Pajaat
labi pateici, itkaa klubs pat apsveertu to dariit, bet nu, ja De Hea neparaksta liigumu, veel var aiziet par briivu

  -1 [+] [-]

, 2015-04-25 12:54, pirms 9 gadiem
ABa
kaadus speeleetaajus gribeetu redzeet?
Es godigu negribu iisti neko daudz, Memfisu noteikti, bet tad vienu pussargu un aizsargu.

Bet tas ko es domaaju vajag MU ir speeciigs un domineejos (liideris) speeleetaajs, mums ir Ruunijs un tas arii viss, nav citu speeleetaaju, kas panems spees likt citiem dariit savu darbu, no taadiek es noteikti gribeetu Hummelsu, vai arii Vidaalu, buutu perfekts (bet mazticams).

  -2 [+] [-]

, 2015-04-25 12:54, pirms 9 gadiem
Nafig pārdod, lai paši kadreiz nopērk viduvēju spēletāju un uzaudzina līdz pasaules klasei. Tas attiecās uz visiem naudas maisu klubiem! Mazajiem klubiem būtu japievienojās cīņā pret smagsvariem, kas iedomājušies ka var nopirkt visu. Vairs vispār
neinteresē ČL, jo zini ka tapat uzvares top5 naudas maisu komanda. Nav kā agrāk, kad uzvareja visādi mazie klubi, ka Ajax, Porto, PSV, Feyenoord, Notingham, Aston Villa, Celtic u.t.t

     [+] [-]

, 2015-04-25 12:56, pirms 9 gadiem
Da blin, netiisaam par aatru nopubliceeju.

Nu jaa, gribeetu redzeet vienu pussargu un aizsargu. Kaa arii Memfisu.
Kaa arii vajag to liideri savaa poziicijaa, vai nu vienu liideri aizsardziibaa (Hummelsu) un labu pussargu (Gundoganu), vai arii domineejosu pussargu (Vidaalu) un labu aizsargu (Varanu)

     [+] [-]

, 2015-04-25 13:05, pirms 9 gadiem
ZIWRAW
Viens no tiem dominējošajiem varētu kļūt Depajs. Ir tak vēl dM uz kura atgriešanos līmenī ceru nākamsezon. LvG jau nemaz nevajag dominējošos spēlētājus, viņa filosofija balstās uz komandas spēli, lai gan līderi visiem ir vajadzīgi. Viņš gribēja par tādu taisīt Strotmanu, bet laikam jau šis variants dēļ traumām ir izslēgts.

Var jau spekulēt ar uzvārdiem kurus gribētu redzēt, bet jēga no tā ir maza. Kurš gan varēja pāris nedēļas atpakaļ prognozēt par tik ļoti ticamām baumām par Gindoganu? Skaidrs ka vajag labās malas aizsargu un balsta pussargu, jo Keriks visu sezonu nevar pavilkt, Blinds var aizvietot bet ne lielajās spēlēs, kur pretiniekam uzbrukumā ir fiziskais pārspēks. Bet futbolā tādi J.Turē, Matiča vai Pogbā tipa spēlētāji ir ārprātīgs deficīts.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 13:11, pirms 9 gadiem
Dortmundi izjauc un pārdod pa detaļām Gotze, Lewandowskis... Klopps arī tūlīt būs prom, Reus vēl palicis, bet uz cik ilgu laiku? Kāpēc komanda šādi tik strauji nogāja dibenā?

     [+] [-]

, 2015-04-25 13:11, pirms 9 gadiem
Pēdējās spēles ir pierādījušas, ka viens no MU galvenajiem spēlētājiem laukumā ir tieši Kariks. Tiklīdz Rūnijs tiek ielikts laukuma vidū, tā MU atkal sākās impotence smailē, tāpēc noteikti nepieciešams labs spēles veidotājs un Depajs būtu labs papildinājums un Kerika aizvietotājs.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-25 13:12, pirms 9 gadiem
Converse87
A ko darīt tiem spēlētājiem, ja viņi paši grib kāpt līmeni augstāk vai nomainīt čempionātu? Tu piedāvā tam pašam Depajam visu mūžu spēlēt PSV?!? Viņus tak nepērk un nepārdod kā vergus... Varētu padomāt ka pirms 20, 30 utt. gadiem lielie klubi nepirka spēlētājus. Piemēri ir kaudzēm!

     [+] [-]

, 2015-04-25 13:23, pirms 9 gadiem
ABa rakstīja: Converse87
A ko darīt tiem spēlētājiem, ja viņi paši grib kāpt līmeni augstāk vai nomainīt čempionātu? Tu piedāvā tam pašam Depajam visu mūžu spēlēt PSV?!? Viņus tak nepērk un nepārdod kā vergus... Varētu padomāt ka pirms 20, 30 utt. gadiem lielie klubi nepirka spēlētājus. Piemēri ir kaudzēm!
Aiziet dēļ lielās naudas. Vai Koštam bija slikti Atletico? Vai Levandovskim Dortmundē, tagad Minhenē noklusis!
Agrāk klubi bija līdzvērtīgaki, nebija tadas šķirbas starp bagatājiem un mazajiem klubiem.

     [+] [-]

, 2015-04-25 13:29, pirms 9 gadiem
ABa
Jaa, bet tiesi MU deel es to gribu, mums ir bijis tas speeleetaajs, no kura pretinieki baidiijaas, tgad taads ir tikai Ruunijs, reiz Rojs Kiins, Jeps Stams, Eriks Kantonaa, Vidics un daudzi citi. Un varbuut ne tiesi taadus, bet speeleetaajus, kas speej vadiit savu poziiciju, Smallings taads nav, Errera arii neizskataas peec taada, Di Maria ar Matu ir paaraak vaaji fiziski (nenolieku, flaga uzbruceeji taadi paarsvaraa ir).

Un jaa, aizmirsu pavisam par labo malu, Rafa ir paaraak traumatisks, Valencia nav aizsargs. Buutu superiigi redzeet Klainu (saakumaa nesapratu, kad tu piemineeji, esmu pieradis pie angliskaas rakstiibas)

  +3 [+] [-]

, 2015-04-25 13:39, pirms 9 gadiem
Converse87 rakstīja: Aiziet dēļ lielās naudas. Vai Koštam bija slikti Atletico? Vai Levandovskim Dortmundē, tagad Minhenē noklusis!
Agrāk klubi bija līdzvērtīgaki, nebija tadas šķirbas starp bagatājiem un mazajiem klubiem.
Tad tagad tu vairs nepārmet lielajiem klubiem ka pērk spēlētājus, bet pārmet spēlētājiem ka viņi grib nopelnīt vairāk naudu (kā gandrīz jebkurš cilvēks pasaulē)?

     [+] [-]

, 2015-04-25 13:48, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Depay liekas, ka arī ir ceļā uz MU
Jā, noteikti, darījums jau manuprāt tik pat kā noticis, nav ko viņam tur tajā Erdevise darīt, domāju nāks no soliņa un ļoti labi pastiprinās komandu gluži kā PK laikā, Ikajs būtu labs pastiprinājums, Caricka vietā nākotnē, ja noturēs DeHeju tas jau būs liels +arī Humelsa piesaistē. Kaut kur dzirdēju ka par Lakazetu izrāda interesi van gāls

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 13:52, pirms 9 gadiem
BVB piedāvāja Gundogan jaunu līgumu, bet viņš ir atteicies. Vēl ļoti ticams,ka komandu pametīs Hummels(baumo, ka ies uz MU)un Immobile(iespējams, ka Liverpool)

  -2 [+] [-]

, 2015-04-25 13:53, pirms 9 gadiem
ABa rakstīja: Tad tagad tu vairs nepārmet lielajiem klubiem ka pērk spēlētājus, bet pārmet spēlētājiem ka viņi grib nopelnīt vairāk naudu (kā gandrīz jebkurš cilvēks pasaulē)?
Bet tur tā lieta, ka biezie piedāvā.. tas nav godīgi...

  -2 [+] [-]

, 2015-04-25 13:55, pirms 9 gadiem
no doping rakstīja: BVB piedāvāja Gundogan jaunu līgumu, bet viņš ir atteicies. Vēl ļoti ticams,ka komandu pametīs Hummels(baumo, ka ies uz MU)un Immobile(iespējams, ka Liverpool)
Nepateicīgais tinās pie bagātajiem. Cerams MU viņam nekas nesanāks!

     [+] [-]

, 2015-04-25 13:56, pirms 9 gadiem
Eu bet pag, Vidičam takš līgums ar Inter beigsies, Mančīnī viņu maz pielieto taka domāju Nemanja atgriezīsies MU, Nemanja duelī ar Hamellsu būst stabila aizsardzība un Rezervē paliks Angļu Smollings Jones, domāju Mu ļoti solīdi nākamgad uz Eiropas fona izstīsies, ja dabūs vēl Klainu, un to vienu pussargu

  -1 [+] [-]

, 2015-04-25 14:00, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Eu bet pag, Vidičam takš līgums ar Inter beigsies, Mančīnī viņu maz pielieto taka domāju Nemanja atgriezīsies MU, Nemanja duelī ar Hamellsu būst stabila aizsardzība un Rezervē paliks Angļu Smollings Jones, domāju Mu ļoti solīdi nākamgad uz Eiropas fona izstīsies, ja dabūs vēl Klainu, un to vienu pussargu
Labs joks

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 14:04, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Ja vēl Pogba nebūtu atdevuši par sviestmaizi...starpcitu, kurš idiots tas bija? Tač nejau Fērgijs?
Vismaz tēmu jau nu būtu jāpārzin. Pogbā pats aizgāja, nepiekrita piedāvātajam līgumam.

     [+] [-]

, 2015-04-25 14:06, pirms 9 gadiem
Par Depaju vēl nekas nav zināms kur viņš ies. Četras iespējas ( PSG, MU,RM un Bayern) Tie kas dos lielāko piķi tur arī aizies.

  +3 [+] [-]

, 2015-04-25 14:10, pirms 9 gadiem
Converse87 rakstīja: Bet tur tā lieta, ka biezie piedāvā.. tas nav godīgi...
Respektīvi - ja jebkuras profesijas pārstāvim cita firma piedāvā labāk apmaksātu darbu, tas nav godīgi??? Tas pats tavs pieminētais Porto ir pelnošākais futbola klubs pasaulē ar spēlētāju pārdošanu (varbūt Benfica, precīzi neatceros). Domā viņiem nav nauda lai nodrošinātu lielākas algas līderiem? Ir, tikai kluba pamatmērķis akcionāru izpratnē nav uzvarēt par katru cenu ČL, bet skaisti ienākumi gan klubam gan pašu kabatām. Un ieguvēji galu galā ir visi, parasts bizness, nekas vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-04-25 14:19, pirms 9 gadiem
no doping rakstīja: Par Depaju vēl nekas nav zināms kur viņš ies. Četras iespējas ( PSG, MU,RM un Bayern) Tie kas dos lielāko piķi tur arī aizies.
Van Gāla faktors par labu MU nostrādās

  +3 [+] [-]

, 2015-04-25 14:20, pirms 9 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: Hummels nekad neies uz tik mazu klubu kā MU

drīzāk paliks Vācijā

ak šīs MU kepkas - kad sapņojat, aizverat acis
Un City baigi lielais skaitās .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 14:36, pirms 9 gadiem
ABa rakstīja: Respektīvi - ja jebkuras profesijas pārstāvim cita firma piedāvā labāk apmaksātu darbu, tas nav godīgi??? Tas pats tavs pieminētais Porto ir pelnošākais futbola klubs pasaulē ar spēlētāju pārdošanu (varbūt Benfica, precīzi neatceros). Domā viņiem nav nauda lai nodrošinātu lielākas algas līderiem? Ir, tikai kluba pamatmērķis akcionāru izpratnē nav uzvarēt par katru cenu ČL, bet skaisti ienākumi gan klubam gan pašu kabatām. Un ieguvēji galu galā ir visi, parasts bizness, nekas vairāk.
Nu es arī varu skriet uz ārzemem, un tur pelnīt 5tk € mēnesī. Man tepat labi. Tikai es nesaprotu vienu. Ir sportisti kas pelna jau tā daudz, bet viņam re vajag vēl liekus miljonus. Kas viņi badā spragst ?

  -2 [+] [-]

, 2015-04-25 14:54, pirms 9 gadiem
par šīm Manūru kepkām var tikai parēkt. cer iegūt Humelsi un Ginduganu, kapēc lai viņi ietu uz tadu komandu.
Heja uz madridi. roonijs uz Manķesteru (īsto). herera ari uz madridi. mata uz valenciu. di maria uz pSg. rvp uz liverpooli. falko atpakal uz monaco.un manūrs pievienojas leeds championship

     [+] [-]

, 2015-04-25 14:55, pirms 9 gadiem
pajaat rakstīja: Nedomāju, ka MU tā riskēs un atdos tagad vienu no top 3 pasaules kīperiem De Heju. Tas būtu neprāts, ņemot vērā, ka viņš šobrīd ir komandas lielākais vilcējs.
Neprāts būtu viņu piespiest spēlēt un pēc sezonas atdot par velti. Līdzīgi kā Dortmunde Levandovski.

     [+] [-]

, 2015-04-25 14:59, pirms 9 gadiem
Converse87 rakstīja: Nu es arī varu skriet uz ārzemem, un tur pelnīt 5tk € mēnesī. Man tepat labi. Tikai es nesaprotu vienu. Ir sportisti kas pelna jau tā daudz, bet viņam re vajag vēl liekus miljonus. Kas viņi badā spragst ?
Nu nedomāju, ka nauda ir galvenais faktors- bieži vien tā ir gribēšana pēc reālākām kausu iespējām. DeHeas gadījumā noteikti strādā arī spāņa faktors utml.

     [+] [-]

, 2015-04-25 14:59, pirms 9 gadiem
Converse
nu tu jau apjēdz, ka futbolista karjera ir īsa un, ka arī zālēm aiziet liela nauda + ja neziedosi milzīgu summu, tad tiksi saukts par nejūtīgu cilvēku (lai arī tādi nolicēji pārsvarā neziedo)

     [+] [-]

, 2015-04-25 15:00, pirms 9 gadiem
Aguero #10 rakstīja: par šīm Manūru kepkām var tikai parēkt. cer iegūt Humelsi un Ginduganu, kapēc lai viņi ietu uz tadu komandu.
Heja uz madridi. roonijs uz Manķesteru (īsto). herera ari uz madridi. mata uz valenciu. di maria uz pSg. rvp uz liverpooli. falko atpakal uz monaco.un manūrs pievienojas leeds championship
Skat kas atgriezies
1 2 42 komentāri