Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Gigss: "Šis ir lepnākais brīdis manā dzīvē"

Gigss: "Šis ir lepnākais brīdis manā dzīvē"
Raiens Gigss
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas futbola kluba Mančestras "United" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Raiens Gigss intervijā kluba televīzijai sacīja, ka šis ir lepnākais brīdis viņa dzīvē. "United" leģenda Gigss kļuva par pagaidu galveno treneri pēc tam, kad no amata tika atbrīvots Deivids Moizs.

"Šī ir bijusi traka nedēļa. Kopš otrdienas rīta, kad Eds Vudvords lūdza man pārņemt komandu uz atlikušajām četrām spēlēm un es neminstinoties atbildēju apstiprinoši, līdz šim brīdim tā ir bijusi traka nedēļa," kluba mājaslapā citēts Raiens Gigss.

"Man ir jāsaka, ka šis ir lepnākais brīdis manā dzīvē. Esmu Mančestras "United" atbalstījis visu dzīvi, un šis klubs ir bijis lielākā daļa manas dzīves kopš 14 gadu vecuma. Esmu lepns, priecīgs, nedaudz nervozs, bet, gluži kā tad, kad biju spēlētājs, nevaru sagaidīt sestdien paredzēto spēli," Gigss turpināja. "Protams, pie Aleksa [Fērgusona] spēlēju tik ilgi, ka viņš bija pirmā persona, kurai piezvanīju, jo vēlējot padomu un noskaidrot, kas mani sagaida. Kuram gan vēl zvanīt, ja ne viņam? Kāpēc, lai es to nedarītu?!"

Gigss atklāja, kāds bija viņa vēstījums spēlētājiem: "Tikai sacīju, ka uzticos viņiem un zinu, uz ko viņi ir spējīgi. Sacīju, lai sestdien iet laukumā, parāda to un dod faniem kaut ko, par ko līksmot. Lai izklaidē viņus, gūst vārtus, izpilda izklupienus, spēlē ātri, spēlē intensīvi. To viņi ir darījuši treniņos, un to viņi darīs sestdienas spēlē."
Pēc tam sekojošajā preses konferencē, vaicāts par turpmāko spēlētāja karjeru, Gigss atbildēja smejoties: "Tikko sevi apbalvoju ar jaunu piecu gadu līgumu. Izmantošu varu, kamēr varēšu."

Gigsa asistenti būs bijušie komandas biedri Fils Nevils, Pols Skoulzs un Nikijs Bats, un Raiens ir pārliecināts, ka viņu kopējā mīlestība pret klubu palīdzēs komandai sezonas izskaņā. "Nikijs bija kopā ar dublieru komandu, tāpēc lūdzu viņam pievienoties pirmajai komandai, ko viņš ar prieku izdarīja. Pēc tam piezvanīju Skoulzijam, jo zinu, cik daudz klubs nozīmē šiem cilvēkiem. Viņi pret klubu izjūt to pašu, ko es, un zinu, ka īsajā laika posmā, kas ir mūsu rīcībā, viņi atdos visu, lai gūtu panākumus un pabeigtu sezonu uz viļņa."

Izmantotie resursi:
Ryan Giggs speaks to MUTV about proudest moment...


, 2014-04-25 18:27, pirms 10 gadiem
Kā brīdis var būt lepns?
, 2014-04-25 18:28, pirms 10 gadiem
cerams ka pats sevi ar uzliks kādā spēlē uz laukuma .
, 2014-04-25 19:11, pirms 10 gadiem
Es īstenībā ticu, ka Giggs ir tas cilvēks, kurš var turpināt SAF ēru. Lai veicas. Tomēr gribas redzēt veco labu MU, nevis šīs sezonas kauna traipu.
, 2014-04-25 19:31, pirms 10 gadiem
Lai izdodas būt tik pat lieliskam vadonim kā kāds tu biji kā spēlētājs!
, 2014-04-25 19:31, pirms 10 gadiem
ManU būs uz viļņa - tam varbūt vajadzēs kādu pussezonu, kamēr iespēlē savus spēlētājus, bet sajūta ir ka varētu atkārtoties 90.gadu sākums, ka pašu izaudzināties spēlētāji būs galvenais spēks.
Gigss var tos saturēt kopā, un domāju, ka varēs arī kadam pa šņauceri iedot, lai uzlabotu komandas mikroklimatu.
, 2014-04-25 21:25, pirms 10 gadiem
Neciesu MU,bet respekteeju Gigsu un vina komandu.Neciesu MU jo atbalsu Chelsea jau 10+ gadus un taa kaa MU vienmeer ir bijis...taa kaa tas ir tikai passaprotami.Par Gigsa kluusanu par pagaidu treneri liels prieks.Taa klubam vajag riikoties..cerams,ka vinam ir iistaas iipasiibas un talants,lai kluutu par iespeejams naakotnes galveno treneri kurs legendaaro klubu vareetu izvest no bedres.Gd luck legendaarajam kluba veteraanam,lai izdodas.
, 2014-04-26 12:27, pirms 10 gadiem
Atlikušajās spēlēs viņš vienkārši nevar sevi pierādīt viņš būs vairāk kā simbolisks treneris un gribētos jau lai, kāds no bijušajiem spēlētājiem vada komandu, bet ne vienmēr labs spēlētājs būs labs treneris. Tad jau drīzāk galvenais treneris varētu būt Sulšērs jo ir pieredzējušāks.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.