Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Cardiff" atteiksies maksāt par mūžībā aizgājušā Salas transfēru

Rolands Eliņš

Medijs: "Cardiff" atteiksies maksāt par mūžībā aizgājušā Salas transfēru
Emiliano Salas attēls pie "Nantes" treniņu stadiona. Foto: SIPA/Scanpix

Britu mediji vēsta, ka Premjerlīgas klubs „Cardiff City” plāno vērsties pie FIFA ar prasību atzīt Argentīnas futbolista Emiliano Salas 15 miljonu mārciņu vērto transfēru par nenotikušu. Sala gāja bojā aviokatastrofā, un viņa iepriekšējais klubs „Nantes” bija vērsies pie FIFA ar sūdzību par to, ka „Cardiff” kavē transfēra maksājumus.

Traģiski bojā gājušā Argentīnas futbolista Emiliano Salas ceļš futbola pasaulē aprāvās janvāra vidū, taču viņa transfērs no Francijas „Nantes” uz Velsas „Cardiff” joprojām nav sakārtota lieta. Velsas klubs nevēlas maksāt, jo netika pie papildinājuma sastāvā, kamēr „Nantes” pieprasa norēķināšanos par iepriekš parakstītu transfēra līgumu.

„Cardiff” plāno nodot FIFA paziņojumu, kurā Velsas klubs norāda, ka „Nantes” nav izpildījusi darījuma nosacījumus un Sala netika reģistrēts kā Premjerlīgas spēlētājs. „Nantes” savukārt uzstāj, ka visa nepieciešamā dokumentācija tika pabeigta.

„Cardiff” pārstāvji neoficiāli un anonīmi BBC pastāstījuši, ka paziņojums FIFA balstīsies uz to, ka transfēra līgums paredzēja, ka spēlētāja reģistrācija jāapstiprina gan Francijas futbola līgas vadībai, gan Velsas Futbola asociācijai līdz 22. janvārim. „Cardiff” norāda, ka Velsas Futbola asociācija „Nantes” komandai šādu apstiprinājumu nesniedza, kamēr Francijas futbola līgu apstiprinājumu nesniedza līdz 25. janvārim.

Transfēra darījumā termiņš līdz 22. janvārim bija iekļauts tādēļ, lai darījuma izjukšanas gadījumā abām komandām vēl būtu laiks atrast jaunu spēlētāju līdz transfēru loga beigām.

FIFA no „Cardiff” oficiālu atbildi gaida līdz trešajam aprīlim.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2019-03-25 20:34, pirms 5 gadiem
"Velsas klubs nevēlas maksāt, jo netika pie kamēr „Nantes” pieprasa norēķināšanos par iepriekš parakstītu transfēra līgumu." Eliņ. Nesapratu pie kā netika...

  -2 [+] [-]

, 2019-03-25 22:54, pirms 5 gadiem
Fuu smerdeļi. Cilvēka nav viņi tur dala kaut ko.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-26 07:29, pirms 5 gadiem
Kāpēc viņiem jāmaksā par preci kas tā arī netika piegādāta? Pilnīgi atbalstu.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-26 14:44, pirms 5 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Kāpēc viņiem jāmaksā par preci kas tā arī netika piegādāta? Pilnīgi atbalstu.
Es gan nee!