Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Škrtelam diskvalifikācijas dēļ nāksies izlaist trīs spēles

Škrtelam diskvalifikācijas dēļ nāksies izlaist trīs spēles
Martins Škrtels un Davids De Heja
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba “Liverpool” aizsargam Martinam Škrtelam par pārkāpumu pret Mančestras “United” vārtsargu Davidu De Heju nāksies izlaist trīs spēles.

Aizvadītajā svētdienā “Liverpool” savās mājās tikās ar Mančestras “United” futbolistiem. Vienā no spēles epizodēm mājnieku aizsargs Martins Škrtels apzināti uzkāpa viesu vārtsargam Davidam De Hejam. Tomēr ne mača galvenais tiesnesis, ne viņa asistenti šo pārkāpumu nefiksēja. Taču incidents nav palicis bez ievērības un Futbola asociāciajas disciplinārkomiteja noraidījusi Martina Škrtela apelāciju, piešķirot tam trīs spēļu diskvalifikāciju. 30 gadus vecajam futbolistam nāksies izlaist līgas spēles pret “Arsenal” un “Newcastle”, kā arī Anglijas (FA) kausa izcīņas ceturtdaļfināla pārspēle ar "Blackburn".

Škrtels nav vienīgais “Liverpool” futbolists, kurš pēc mača pret “United” saņēmis diskvalifikāciju, tāpat trīs spēles nāksies izlaist arī komandas kapteinim Stīvenam Džerārdam, kurš 38 sekundes pēc došanās laukumā nopelnīja sarkano kartīti.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Martin Skrtel: Liverpool defender...

     [+] [-]

, 2015-03-25 23:06, pirms 9 gadiem
Autor pret Blackburn tak pārspēle! Bet Pool nākošās spēles visai smagi ies bez Škrtela, Stīvija un diez cik nopietnos savainojumos iedzīvojušies Lalana un Štaridžs???

  +1 [+] [-]

, 2015-03-25 23:12, pirms 9 gadiem
Vai tad līgas kausa parspele? Manliekas, ka FA kausa parspele, tie ir divi dazadi turniri (neko neparmetu, kludas pielaizam visi)

     [+] [-]

, 2015-03-25 23:15, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Vai tad līgas kausa parspele? Manliekas, ka FA kausa parspele, tie ir divi dazadi turniri (neko neparmetu, kludas pielaizam visi)
Ir, ir FA kausa pārspēle!

     [+] [-]

, 2015-03-25 23:26, pirms 9 gadiem
Tā tam skuveklim arī vajag

     [+] [-]

, 2015-03-25 23:44, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Autor pret Blackburn tak pārspēle! Bet Pool nākošās spēles visai smagi ies bez Škrtela, Stīvija un diez cik nopietnos savainojumos iedzīvojušies Lalana un Štaridžs???
Staridžam gan jau ka ir dežūrtrauma uz izlašu pārtraukumu, bet Stīvijs diez vai ietu pamatsastāvā.
Škrtela iztrūkums gan būtu zināms pluss Arsenal uz gaidāmo savstarpējo spēli.

     [+] [-]

, 2015-03-25 23:52, pirms 9 gadiem
To ka būs dsq nešaubījos. Jācer ka Arsenal izmantos šo robu aizsardzībā.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-26 08:58, pirms 9 gadiem
par tādu izlēcienu vismaz 10 spēles varēja piešķirt