Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"United" parāds trīs mēnešu laikā audzis par teju 89 miljoniem eiro

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"United" parāds trīs mēnešu laikā audzis par teju 89 miljoniem eiro
Foto: REUTERS/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras "United" vadība nākusi klajā ar paziņojumu, ka pēdējo trīs mēnešu laikā krietni pieaudzis kluba neto parāds. Tas pieaudzis par nepilniem 74 miljoniem mārciņu jeb 89 miljoniem eiro, un parāda kopējā summa šobrīd ir 392 miljoni mārciņu jeb 467 miljoni eiro.

Finanšu atskaites dokumenti arī parāda, ka samazinājušies arī kluba ieņēmumi, kas gan izskaidrojams ar to, ka komanda šogad nespēlē UEFA Čempionu līgas turnīrā. Ceturkšņa finanšu rādījumi norāda, ka "United" ienākumi šajā periodā samazinājušies par 19,3%.

Parāds palielinājies, galvenokārt, tāpēc, ka komanda ieguldījusi ievērojamus līdzekļus spēlētāju iegādēs. Kluba vadība devusi tās galvenajam trenerim iespēju papildināt sastāvu, kas varētu nozīmēt, ka klubs uzticas Ūle Gunnaram Sulšēram un to, ka viņa vieta komandā šobrīd ir stabila.

"Mēs vēlamies izcīnīt pēc iespējas augstāku vietu Anglijas Premjerlīgā, Eiropas līgā un FA kausā," Eds Vūdvords izteicās. "Mēs turpinām atjaunot komandas sastāvu, iegādājoties jaunus spēlētājus un attīstot kluba akadēmijas spēlētājus."

Kluba pārstāvis turpināja komentēt iesaistīšanos transfēros: "Neskatoties uz to, ka mediji mūs iepina baumās par 111 dažādu spēlētāju iegādi, mēs iegādājāmies tikai Bruno Fernandišu – pasaules klases spēlētāju, kurš rāda tās kvalitātes, kādas mūsu klubā ir vajadzīgas. Pēc identiska plāna mēs strādāsim arī vasaras transfēru periodā."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 20:16, pirms 4 gadiem
Trīs mēnešu laikā pieaudzis par 379 mio?!! Autor, padomā bišķīt ar galvu ar!

     [+] [-]

, 2020-02-27 17:09, pirms 4 gadiem
Pieļauju, ka šie mīnusi ir kaut kādā ziņā izdevīgi.

Bet ar veselo saprātu tas viss saprotams nav. Ko tad dara kreditori? Un cik ilgi tā iespējams dzīvot?

Vai tad vēl jābrīnās, ka bezdarbnieki parastie iet un aizņemas naudu, ko nevar atdot...