Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" pendelēs pieveic "Tottenham" un iekļūst EFL kausa finālā

Rolands Eliņš

"Chelsea" pendelēs pieveic "Tottenham" un iekļūst EFL kausa finālā
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

„Chelsea” ar 2:1 pārspēja „Tottenham” un Anglijas Līgas (EFL) kausa pusfinālā divu spēļu summā panāca neizšķirtu 2:2. Sekojošajā pēcspēles sitienu sērijā „Chelsea” bija pārāka un nokārtoja sev tikšanos finālā ar Mančestras „City”.

„Chelsea” savā iepriekšējā mačā Premjerlīgā bija cietusi sakāvi pret „Arsenal”, kam sekoja asa „Chelsea” galvenā trenera Mauricizo Sarri kritika savu spēlētāju virzienā, norādot, ka viņus ir ļoti grūti motivēt. Uz atbildes spēli pret „Tottenham” „Chelsea” turklāt ieradās ar deficītu 0:1, taču to izdevās likvidēt pirmā puslaika pusē, kad pie brīva sitiena no 18 metriem tika Ngolo Kantē.

2:0 šodienas spēlē „Chelsea” panāca 38. minūtē, kad Edens Azārs guva vārtus pēc Sezara Azpilikuetas piespēles, un divu spēļu summā „Chelsea” jau pārņēma vadību. Taču bez Harija Keina un Deles Alli spēlējošā „Tottenham”, kas pirmajā puslaikā neizdarīja nevienu sitienu pa vārtiem, atguva vienus vārtus otrā puslaika sākumā, kad Fernando Jorente noslēdza Denija Rouza centrējumu.

Lai gan „Chelsea” mača gaitā bija liels teritoriālais pārsvars (sitieni 21:5), fināliste tika noskaidrota pēcspēles sitienu sērijā, kurā izšķirošais izrādījās Davida Luiza precīzais sitiens, kamēr Lukasa Mouras sitienu atvairīja „Chelsea” vārtsargs Kepa. Savu pendeli iepriekš nerealizēja arī Eriks Dīrs, sitot pāri.

„Chelsea” finālā tiksies ar Mančestras „City”, aizvadot spēli 24. februārī „Wembley” stadionā. Gan „Chelsea”, gan pagājušās sezonas čempione „City” tēmēs uz savu sesto Līgas kausu, un vairāk ir tikai „Liverpool” (astoņi).

Izmantotie resursi:
BBC

  +2 [+] [-]

, 2019-01-25 09:37, pirms 5 gadiem
Ēriks DĪRS?

KAs tas tāds!?

Pa Angliski ir E.Dier.
Tad ja maini uzvārdu uz Latvisko versiju pareizāk būtu Daiers!!

Sabojāji man visu dienu ar šādu uzvārda versiju, galu galā tā ir smiešanās par cilvēku, šis spēlētājs ir Anglijas izlasē!!!

     [+] [-]

, 2019-01-25 12:08, pirms 5 gadiem
Ko var gribēt no wannabe autoriem!?