Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Mednis

"Arsenal" sīvā cīņā uzvar, turpinot aizstāvēt FA kausu

"Arsenal" sīvā cīņā uzvar, turpinot aizstāvēt FA kausu
"Arsenal" spēlētāji pēc kārtējā vārtu guvuma
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Šovakar plkst. 18:00 savu ceturtās kārtas Anglijas kausa izcīņas spēli aizvadīja titula šī brīža īpašniece Londonas "Arsenal", viesos tiekoties ar otrās līgas klubu "Brighton & Hove Albion". Kaut arī londonieši jau otrajā minūtē izvirzījās vadībā, cīņa izvērtās ļoti sīva, kurā "Arsenal" nosargāja uzvaru ar 3:2, iekļūstot Anglijas kausa astotdaļfinālā.

Šajā kārtā ar milzīgām problēmām saskārās visi nosacītie turnīra favorīti, no kuriem vairākiem jau turnīrs ir beidzies. Līdz ar to nopietnas attieksmes nodrošināšanai Arsēnam Vengeram noteikti pietika ar iepriekšējo rezultātu parādīšanu saviem spēlētājiem. Kaut arī "Arsenal" galvenais treneris rezervē atstāja Aleksi Sančesu, laukumā devās ļoti nopietns sastāvs, pie viena dodot iespēju atgūt spēļu garšu nesen no savainojumiem atlabušajiem Teo Volkotam un Mesutam Ezilam, bet vārtos atgriezās Voicehs Ščensnijs.

Lielgabalnieki nekādas vaļības neatļāvās un jau otrajā minūtē Volkots, saņēmis soda laukumā piespēli no Koluma Čembersa, raidīja bumbu Deivida Stokdeila sargātajos vārtos (0:1). Viesi ļoti pārliecinoši izskatījās pretinieka laukuma pusē un 24. minūtē atzīmējās arī Ezils, izmantojot Tomaša Rosicka acīgu piespēli (0:2). Lai gan laiks atspēlēties vēl bija pietiekami daudz pat pirmajā puslaikā, cīņas gaita neliecināja par to, ka Krisa Hjūtona vadītajai komandai ir cerības uz pozitīvu iznākumu. "Brighton & Hove Albion" spēlētāji pirmajā puslaikā izveidoja pāris perspektīvus uzbrukumus, bet pat tad kad tika līdz sitienu pozīcijām, raidījumi bija pārāk sasteigti un neprecīzi.

Tomēr otrā puslaika sākumā situācija negaidīti izmainījās, kad 50. minūtē mājinieki guva vārtus. Londonieši neuzmanīgi nospēlēja savā soda laukumā, kā rezultātā bumba nonāca līdz Krisam O'Greidijam, kurš pārsteidza nesagatavotu Ščensniju, raidot bumbu kreisajā apakšējā vārtu stūrī (1:2). "Arsenal" gan ātri atjaunoja divu vārtu pārsvaru, kad 59. minūtē Rosickis pārtvēra pretinieka laukuma pusē bumbu un pēc saspēles ar Olivjē Žirū, no soda laukuma līnijas uzreiz no gaisa trieca bumbu tīklā (1:3). Bet arī šoreiz laukuma saimnieki spēja atgūties, kad 75. minūtē pirmo reizi izveidoja teicamu uzbrukumu un Sems Boldoks pārliecinoši izrēķinājās ar Ščensniju (2:3). Līdz ar to saspringta galotne skatītājiem bija nodrošināta, "Brighton & Hove" spēlētāji brīžiem pat pamanījās iespiest slavenos pretiniekus savā soda laukumā, tomēr lielgabalnieki noturēja uzvaru, turpinot cīņu par FA kausu.

Anglijas FA kauss, 4. kārta

SpēleRez
Cambridge United (4) – Manchester United0:0
Blackburn Rovers (2) – Swansea City3:1
Southampton – Crystal Palace2:3
Chelsea – Bradford City (3)2:4
Derby County (2) – Chesterfield (3)2:0
Preston North End (3) – Sheffield United (3)1:1
Birmingham City (2) - WBA1:2
Cardiff City (2) – Reading (2)1:2
Tottenham – Leicester1:2
Sunderland – Fuham (2)0:0
Manchester City – Middlesbrough (2)0:2
Liverpool – Bolton Wanderers (2)0:0
Bristol City (3) – West Ham United0:1
Aston Villa – Bournemouth (2)2:1
Brighton&Hove (2) - Arsenal2:3
Rochdale (3) – Stoke Cityrīt

Neizšķirta gadījumā paredzēta pārspēle


, 2015-01-25 20:04, pirms 9 gadiem
Arsenal malači
, 2015-01-25 20:05, pirms 9 gadiem
Otrajā puslaikā pie 2:3 likās jau ka briest mēsli pēc vakardienas sensācijām Bet nu noturēja, lai gan pavirša spēle aizsardzībā pie tā jau salīdzinoši maz darba. Prieks par Rosicki, lidoja pa laukumu šodien un varēja redzēt ka spēlē ar iedvesmu, ne tā kā daži labi komandā, tāpēc Arsēns varētu biežāk viņu parotēt. Volkots, Ozils un Akpoms sev atvēlētajā laikā arī centās un izskatījās ok, bet Flaminī + Monreāls (CB) + Ščesnijs = ielaisti goli.
, 2015-01-25 20:17, pirms 9 gadiem
blah rakstīja: Otrajā puslaikā pie 2:3 likās jau ka briest mēsli pēc vakardienas sensācijām Bet nu noturēja, lai gan pavirša spēle aizsardzībā pie tā jau salīdzinoši maz darba. Prieks par Rosicki, lidoja pa laukumu šodien un varēja redzēt ka spēlē ar iedvesmu, ne tā kā daži labi komandā, tāpēc Arsēns varētu biežāk viņu parotēt. Volkots, Ozils un Akpoms sev atvēlētajā laikā arī centās un izskatījās ok, bet Flaminī + Monreāls (CB) + Ščesnijs = ielaisti goli.
Tiesi ta, man jau sen tas Flamini nepatik, it ka centigs, bet daudz braka! Monrealu ari labak centra nelikt! Un Scestnijs laikam ir godam nopelnijis 2. vartsarga lomu!
, 2015-01-25 20:23, pirms 9 gadiem
Ospinu jāliek vārtos, visu cieņu Ščesnijam, bet nu kaut kas nav. Cerams, ka Ozils un Volkots netraumēsies vairāk un ieskreisies viņi. Ceru, ka Arsenal dabūs Paulistu, lai Monreāls nespēlētu centrā vairāk!!!
, 2015-01-25 22:38, pirms 9 gadiem
Ozils bieži haltūrēja bez bumbas. Ar bumbu viņš protams ir meistars, bet nu aizsardzībā tomēr vairāk jāatstrādā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-25 22:58, pirms 9 gadiem
Renegads rakstīja: Kaut kas jau ari siem luuzeriem jameigina panemt sogad,shis jau vienigais pasakums uz ko var ceret un ar jau maz ceribas,plus veiksmes gadijuma aizkerties aiz top 4 BPL. Sen jau to veco akstu Vengeru un pusi komandas vajadzeja atskaitit, komanda tiri viduvejiba.
kas ta mums sheit par fanu ielaviijies?Chelsea vai mistkastnieku,atvainojos City?
, 2015-01-26 00:34, pirms 9 gadiem
kramblers rakstīja: kas ta mums sheit par fanu ielaviijies?Chelsea vai mistkastnieku,atvainojos City?
gan jau Šitiju, priekš londoniešu fana IQ pietrūkst
, 2015-01-26 08:49, pirms 9 gadiem
Carloz rakstīja: gan jau Šitiju, priekš londoniešu fana IQ pietrūkst
ā, tad man jāraksta muļķības, lai palielinātos IQ ?
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.