Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Skoulzs: ""Juventus" iznīcināja "United" katrā laukuma daļā"

Skoulzs: ""Juventus" iznīcināja "United" katrā laukuma daļā"
Pols Skoulzs. Foto: PA Wire/Scanpix

Bijušais Mančestras "United" un Anglijas izlases pussargs Pols Skoulzs esot juties apkaunots, redzot sarkano velnu sniegumu vakardienas Čempionu līgas mačā ar Turīnas "Juventus". Neapmierinātību par redzēto neslēpa arī Skoulza bijušais komandas biedrs Rio Ferdinands.

Lai arī mačs beidzās ar turīniešu minimālu uzvaru 1:0, reti kurš atzinīgi vērtē Žuzē Morinju trenētās komandas sniegumu.

"Protams, jāuzteic Divala, viņš prasmīgi realizēja savu iespēju. Uzslava "Juventus" par sniegumu izbraukumā pret dižu klubu, tomēr ne pret dižu komandu, kāda tā reiz bija. Komandas meistarībā ir dziļi robi. Kad "United" tiek pie bumbas, spēlētāji izskatās uztraukušies. "Juventus" iznīcināja "United" katrā laukuma daļā. Vai Morinju ir apmierināts ar to? Varbūt viņš patiešām ir," savu sašutumu neslēpa leģendārais futbolists.

"To skatoties, jutos mazliet apkaunots. Visas acis bija vērstas uz Ronaldu un uz viņa atgriešanos "Old Trafford". Viņam tika dota iespēja spēlēt brīvi visā laukuma garumā, kamēr "United" knapi turēja līdzi viesu dinamiskajai un atjautīgajai spēlei laukuma vidusdaļā."

Skoulza neapmierinātībai pievienojās arī bijušais aizsargs Rio Ferdinands: "Ja man būtu jāraksturo šī spēle, varētu teikt, ka tajā spēlēja vīrieši pret puikām. Mēs gaidījām ātru sākumu, kas būtu atbilstošs Čempionu līgai. Tomēr pirmais puslaiks bija, maigi izsakoties, miegains. "Juventus" sagādāja mums ne vienu vien problēmu."

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/129...

     [+] [-]

, 2018-10-24 15:52, pirms 5 gadiem
Nedomāju, ka Mauri vairs kas spēj glābt. Līgas tituls nespīd, kausā izkrita pret vāju komandu. Nu un ČL titulu neredzēt kā savas ausis. Pirms sezonas beigām tiks atlaists. Labākajā gadījumā pēc sezonas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-10-24 16:14, pirms 5 gadiem
Kluba vadība lēmumu jau ir pieņēmusi,domāju,kā tas notiks jau pēc speles pret Everton

  +1 [+] [-]

, 2018-10-24 16:14, pirms 5 gadiem
Mourinjo līmenis ir Porto. Viņš jebkuru lielu komandu padara par miskasti. Viņš uzvarēja titulud6, bet viņam visās reizēs bija neierobežoti resursi un tad vēl iemanījās sabojāt labas komandas, viņš arī Real degradēja. Kamēr viņu ne izmetīs United spēles nebūs iespējams skatīties

  -1 [+] [-]

, 2018-10-24 16:48, pirms 5 gadiem
guntars_caca_100609617606223 rakstīja: protams mourinju jau sen united pataisijis par miskasti, nebrinitos ja Latvijas izlase shos uzvilktu uz desas.
Vienīgā komanda, kur LV izlase uzvilktu uz desas. Nu, varbūt arī TTT.

     [+] [-]

, 2018-10-24 17:08, pirms 5 gadiem
zb83 rakstīja: Kluba vadība lēmumu jau ir pieņēmusi,domāju,kā tas notiks jau pēc speles pret Everton
Tas būtu labi, nevar skatīties ko viņš izdarijis ar leģendāru klubu.

  -2 [+] [-]

, 2018-10-24 17:39, pirms 5 gadiem
Kāpēc gan Maurs MU pataisija par miskasti, ja viņa jau bija miskaste pirms viņš sāka to trenēt? Viņš taču nepārņēma MU no Fergusona, bet pa starpai bija 2, treneri. Nez cik tie titulus izcīnija?