Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Vudgeits: "Esam pelnījuši savu vietu"

Vudgeits: "Esam pelnījuši savu vietu"
Džonatans Vudgeits
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" aizsargs Džonatans Vudgeits pēc vakar piedzīvotā zaudējuma UEFA kausa izcīņā pret "Udinese" atzinis, ka komanda ir pelnījusi būt tur, kur tā ir - Premjerlīgas tabulas lejasgalā.

"Cilvēki saka, ka esam pārāk labi, lai būtu tik zemu, bet mēs neesam," ar paškritikas devu dalījās futbolists. "Esmu jau to piedzīvojis Līdsā, bet toreiz tā bija labāka komanda, nekā tagad mums ir šeit. Pēdējais laiks mums uzrotīt piedurknes un jāsāk atgūties, bet jau tagad varu apgalvot, ka tas būs ļoti grūti."

"Mēs esam Premjerlīgas tabulas lejā ar diviem izcīnītiem punktiem un daudz sliktāk par to vairs nemaz nevar būt," turpināja Vudgeits. "Par miljons procentiem varu apgalvot, ka cīnīsimies par palikšanu Premjerlīgā. Arī man, tāpat kā visiem pārējiem, ir jākļūst labākiem. Tieši spēlētājiem jāuzņemas vaina par šo, lai gan, ja turpināsim demonstrēt tādu pašu sniegumu, pirmos pie vainas sauks treneri, kluba vadītāju un sporta direktoru."

"Ja spēlējam tādā veidā, kādā to darām, esam pelnījuši būt Premjerlīgas tabulas pašā apakšā, un tas arī viss," strikts bija aizsargs, kurš dalījās iespaidos arī par pēdējo zaudēto maču. "Notika tas pats, kas katrā iepriekšējā spēlē šosezon - koncentrēšanās trūkums. Ielaižam vārtus un nodomā "atkal sākas"."

Izmantotie resursi:
bbc.com


, 2008-10-24 11:00, pirms 15 gadiem
var būt tikai par diviem punktiem sliktāk.

bet, patiesībā, baigi. visi taču gaidīja, ka šosezon Totspur mēģinās izgrūstīt kādu no lielā četrinieka. šobrīd tur, kur šamiem vajadzēja būt, grūstās Hull.

Bet būtu taču jautri, ja, piemēram, šosezon no Premjerlīgas izlidotu Newcastle, Fullham un Totspur.

Un Hull kvalificētos vismaz UEFA kausam.
, 2008-10-24 13:09, pirms 15 gadiem
pilniibaa piekriitu Vuudgeitam...
, 2008-10-24 15:37, pirms 15 gadiem
bush rakstīja: var būt tikai par diviem punktiem sliktāk.

bet, patiesībā, baigi. visi taču gaidīja, ka šosezon Totspur mēģinās izgrūstīt kādu no lielā četrinieka. šobrīd tur, kur šamiem vajadzēja būt, grūstās Hull.

Bet būtu taču jautri, ja, piemēram, šosezon no Premjerlīgas izlidotu Newcastle, Fullham un Totspur.

Un Hull kvalificētos vismaz UEFA kausam.
Fulham arī skaitās neliels klubs, tad , kad iekļuva Premjerlīga tapat sauca par izlēcējiem. Tad jau kā trešo varētu saukt Everton
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.