Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kinnīrs Ņūkāslā vēl uz mēnesi

Andrejs Siliņš

Kinnīrs Ņūkāslā vēl uz mēnesi
Džo Kinnīrs
Foto: railwaysleeper.com

Džo Kinnīrs piekritis īstermiņa līguma pagarināšanai ar Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" vadību par galvenā trenera pienākumu veikšanu, kamēr joprojām nav skaidrības par kluba nākotni.

Jau vēstījām, ka bez galvenā trenera palikušie "Newcastle" parakstīja līgumu ar Kinnīru un līdz oktobra beigām par attiecīgo pienākumu veikšanu, taču, kamēr klubā nav skaidrības ne par nākamo galveno treneri, ne kluba nākamo īpašnieku, Kinnīrs labprāt piekritis paturpināt darbu vēl mēnesi.

"Tas ir mēneša jautājums, jo zinu, ka viņiem kluba vadībai notiek sarunas. Ar ko, nav ne jausmas," situāciju paskaidroja treneris. "Šis atkal ir kā pagarinošs līgums - no mēneša uz mēnesi." Kinnīrs noliedz, ka klubs varētu piedāvāt trenerim ilgtermiņa līgumu.

Tomēr treneris par to neskumst, jo zina, ka šī kluba dotā iespēja palīdzēs turpmāk: "Šī man ir fantastiska iespēja darīt visiem zināmu to, ka esmu atgriezies biznesā." Treneris minēja, ka pagājušās nedēļas laikā pieminēti vairāki iespējamie galvenie treneri, tai skaitā zviedru speciālists Svens Gorans Ēriksons.

Izmantotie resursi:
nufc.premiumtv.co.uk

     [+] [-]

, 2008-10-24 16:12, pirms 15 gadiem
malacis...