Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Aģents paziņo: Pogbā un Holanns nemainīs klubus un paliks Mančestrā un Dortmundē

Aģents paziņo: Pogbā un Holanns nemainīs klubus un paliks Mančestrā un Dortmundē
Pols Pogbā. Foto: AFP/Scanpix

Viens no slavenākajiem futbola aģentiem Mīno Rajola sarunā ar Sky Italia atklājis, ka viņa klienti Pols Pogbā, Ērlings Holanns un Mateiss de Lihts šajā starpsezonā nemainīs klubus un arī nākamsezon pārstāvēs attiecīgi Mančestras "United", Dortmundes "Borussia" un Turīnas "Juventus".

Pols Pogbā 2018./19. g. Premjerlīgas sezonā ar 35 spēlēs gūtiem 13 vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm bija rezultatīvākais komandā, taču šosezon piedalījās tikai 16 mačos, guva vienus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Jau nākamvasar beigsies pašreizējais līgums, tomēr Rajola atzina, ka šobrīd koncentrējas tieši uz jauna līguma parakstīšanu, nevis citas vienības meklējumiem.

"Pogbā ir viens no Mančestras "United" līderiem. Klubam ir svarīgs projekts, un viņš tajā ir iekļauts par 100%. Mančestras "United" šovasar nepieņems nevienu piedāvājumu par Pogbā, un mēs drīzumā runāsim par jaunu līgumu. Stresa nav…," sacījis Rajola. Pirms četriem gadiem Pogbā Mančestrā atgriezās par tā laika pasaules rekordsummu - 105 miljoniem eiro.

Jau pēc pirmā pusgada klīda runas, ka 20 gadus vecais Dortmundes "Borussia" snaiperis Ērlings Holanns varētu spert nākamo soli uz priekšu, tomēr Rajola kluba maiņu pagaidām izslēdza: "Holanns ir daudzu klubu sapnis…, bet Ērlings šovasar paliks Dortmundes "Borussia". Viņš nekur neies, viņš ir laimīgs. Zinām, ka viņam būs liela karjera un ka šobrīd vēl nav pienācis laiks pamest klubu." Ziemā Vācijas klubs viņu par 20 miljoniem eiro nopirka no "Salzburg", un Holanns visos turnīros sāka 13 no 18 spēlēm un guva 16 vārtus. Sezonas pirmajā pusē Austrijas granda rindās norvēģu uzbrucējs sāka 16 no 22 mačiem un izcēlās ar 26 precīziem sitieniem.

Pēc debijas sezonas mainīt klubu negatavojas arī 21 gadu vecais nīderlandiešu aizsargs Mateiss de Lihts, kuru Turīnas "Juventus" pirms gada no Amsterdamas "Ajax" iegādājās par 75 miljoniem eiro. "Mateiss paliks "Juventus", viņam pieder nākotne," bilda Rajola. Turpretī 21 gadu vecā vārtsarga Džanluidži Donnarummas nākotne pašlaik nav skaidra: "Neesmu sācis nekādas pārrunas ar "Milan" par Donnarummas līguma pagarināšanu, jo viņiem ir citas prioritātes. Redzēsim." Talantīgajam vārtsargam līgums palicis vēl uz vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...


, 2020-08-24 17:40, pirms 4 gadiem
Šodien šajā ziņā ir arī interesantākas ziņas, piemēram, Kūmana saruna ar Svaresu un tam sekojošais paziņojums, kā arī 80 miljonu + bonusu puisis no Leverkūzenes.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.