Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers pirmoreiz atklāj, ka varētu vairs neatgriezties trenera darbā

Ints Megnis
Ints Megnis

Vengers pirmoreiz atklāj, ka varētu vairs neatgriezties trenera darbā
Arsēns Vengers. Foto: EMPICS Sport

Ilggadējais Londonas kluba "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers intervijā atklājis, ka ir gatavs jaunai lomai futbolā, pirmoreiz atzīstot, ka varētu vairs neatgriezties trenera darbā.

Vengers 22 gadus ar "Arsenal" komandu noslēdza pēc pagājušās sezonas, iepriekš paužot, ka gatavojas 2019. gada sākumā atgriezties darbā. Tomēr tagad viņš intervijā BBC atzinis, ka situācija ir citādāka. "Biju domājis, ka trenēšanā atgriezīšos ļoti ātri, tomēr izbaudīju attālinātu skatīšanos. Tagad esmu krustcelēs. Jūs mani vēl redzēsiet futbolā. Vai kā treneri? Nezinu."

"Šajā gadā daudz nodarbojos ar labdarību, konferencēm un to izbaudīju - būt nedaudz mazāk lukturu gaismā un mazākā stresā," stāsta 69 gadus vecais francūzis. "Kaut strādāju mazāk intensīvi, labāk redzu to, kas notiek apkārt. Redzu treneru kļūdas un man par tām nav jāmaksā. Esmu nonācis pie secinājuma, ka vēlos dalīties ar to, ko dzīvē esmu iemācījies - ir noderīgi kādā dzīves posmā dalīties ar to, ko zini."

Vengers pauda, ka viņam vēl jāizlemj, kāds būs viņa karjeras turpinājums, tomēr skaidrība par to būšot jau ļoti drīz. "Futbols joprojām ir mana kaislība. Es drīz atgriezīšos, tomēr nevaru jums pateikt kādā statusā."

Kopā ar "Arsenal" komandu Vengers trīs reizes uzvarēja Premjerlīgā un septiņas reizes FA kausā. Viņš atzīst, ka tur atstājis savu sirdi un vienības viņam pietrūkst. "Atdevu šim kubam 22 gadus. Katra mana dzīves minūte bija veltīta šim klubam, man pietrūkst vērtības, kuras attīstījām klubā. Tas vienmēr būs mans klubs." Saka treneris, kurš gan pagājušajā sezonā nav apmeklējis nevienu "Arsenal" maču. 29. maijā viņš televizorā vērošot kā "Arsenal" Eiropas līgas finālā spēkosies ar citu Londonas klubu "Chelsea".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2019-05-24 10:36, pirms 5 gadiem
Malacis.
Kas tas par mazohismu- iet darbā pensijas vecumā?

  -1 [+] [-]

, 2019-05-24 11:06, pirms 5 gadiem
uz FK Ventspils....cinities ar Tamazu par gada treneri

  -1 [+] [-]

, 2019-05-24 11:29, pirms 5 gadiem
elanss rakstīja: uz FK Ventspils....cinities ar Tamazu par gada treneri
Pirms 10 gadiem tas vēl bija smieklīgi!! Vienu reizi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja