Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Lipi atkal kļuvis par Ķīnas izlases treneri, "City" noliedz baumas par Gvardiolu Turīnā

Lipi atkal kļuvis par Ķīnas izlases treneri, "City" noliedz baumas par Gvardiolu Turīnā
Peps Gvardiola. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Itālijas futbola leģenda Marčelo Lipi atgriezies pie Ķīnas izlases trenēšanas, kuru atstāja tikai pirms dažiem mēnešiem, kamēr Mančestras "City" bosi atkal spiesti noliegt kā nepamatotas baumas par Pepa Gvardiolas un "Juventus" vienošanos.

Bijušais Itālijas izlases treneris Marčelo Lipi tikmēr oficiāli atgriezies pie Ķīnas izlases stūres. Lipi šo amatu atstāja janvārī pēc neveiksmes Āzijas kausa izcīņā, un viņa vietā nāca Itālijas futbola leģenda Fabio Kanavāro. Kanavāro gan tagad izvēlējies tomēr neapvienot pienākumus izlasē un Ķīnas klubā „Evergrande”, koncentrējoties pēdējam, un pēc mazāk nekā pusgada pārtraukuma 71 gadu vecais Lipi atkal apstiprināts kā Ķīnas treneris.

Lipi Ķīnas izlasi iepriekš vadījis 31 spēlē, šajā laikā izcīnot 13 uzvaras un tiekot pie astoņiem neizšķirtiem.

Itālijas medijos jau sezonas gaitā cirkulēja runas, ka aizkulisēs panākta vienošanās par to, ka par Turīnas „Juventus” treneri kļūs Peps Gvardiola. Tika norādīts, ka šī vienošanās varētu attiekties nevis uz šo starpsezonu, bet nākamo vasaru, taču Peps pats šīs runas noraidīja, kritizējot mediju vēstīto kā nepamatotu. Tagad, kad oficiāli tapusi skaidra Masimiljāno Allegri aiziešana no „Juventus”, Itālijas mediji atkal vēsta, ka tieši Gvardiola nāks Allegri vietā.

„Šīs baumas ir nepamatotas,” medijiem norādījis „City” valdes loceklis Alberto Galasi. „Neticami, ka mediji vēlas izplatīt šādas baumas. Tāds klubs kā „Juventus” nekad nepieļautu, ka viņu patiesie plāni tiek šādi izpausti. Vakar pats personīgi izrunājos ar „Juventus” vadības pārstāvi Pavelu Nedvedu, kopīgi pasmējāmies par šīm baumām un situācijas absurdumu.”

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.football-italia.net/138...


Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.