Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Alksnājs

Valdess pametīs ''Middlesbrough'', Defo paraksta līgumu ar ''Bournemouth''

Valdess pametīs ''Middlesbrough'', Defo paraksta līgumu ar ''Bournemouth''
Neskatoties uz Džermena Defo (pa labi) rezultativitāti, ''Sunderland'' bezcerīgi izkrita no Premjerlīgas.

Foto: AP/Scanpix

''Middlesbrough'' savā mājaslapā ir paziņojusi, ka šķirsies no Viktora Valdesa pēc spāņa līguma beigām. Tikmēr arī ''Sunderland'' nenoturēs Džermenu Defo, kurš vienojies trīs gadu līgumam ar ''Bournemouth''. Francijas izlases otrais vārtsargs Benuā Kostils parakstījis līgumu ar ''Bordeaux''.

Aizvadītās sezonas Anglijas Premjerlīgas pirmspēdējās vietas īpašniece ''Middlesbrough'' šķirsies no bijušā ''Barcelona'' vārtsarga Viktora Valdesa. Spānis klubu pametīs jūnija beigās, kad beigsies viņa viena gada līgums. Valdess nav vienīgais vārtsargs, no kura ''Middlesbrough'' šķirsies šajā starpsezonā, proti, Breds Guzans jau ir vienojies ar MLS komandu Atlantas ''United''.

Pēc līguma beigām savu komandu oficiāli pametīs arī Francijas izlases otrais vārtsargs Benuā Kostils, kurš pievienosies ''Bordeaux'', parakstot četru gadu līgumu. Francūzis aizvadītajā sezonā ar ''Rennes'' finišēja devītajā vietā, noturot vārtus sausus 12 reizes. Savukārt ''Bordeaux'' palika sestajā vietā, tikai trīs punktus aiz Eirokausiem.

Premjerlīgas klubus savukārt mainīs Džermens Defo, kurš pēc līguma beigām ar ''Sunderland'' atgriezīsies ''Bournemouth'', kur spēlēja 2000./01. gada sezonā. 34 gadus vecais angļu uzbrucējs aizvadīja individuāli teicamu sezonu, iesitot 15 vārtus. Noslēgtā līguma termiņš ir trīs gadi, un Defo nopelnīs 20 miljonus sterliņu mārciņu šajā laikā. Tikmēr Ņūkāslas ''United'' no ''Chelsea'' izpirkusi flanga uzbrucēju Kristianu Atsu. Ganietis aizvadīto sezonu bija īrē Ņūkāslā un aizvadīja 32 spēles ''Championship'', palīdzot klubam triumfēt līgā.

2014. gada Pasaules kausa fināla uzvarošo vārtu autora Mario Gēces jaunākais brālis Fēlikss parakstījis profesionālo līgumu ar Minhenes ''Bayern'' līdz 2019. gadam. 19 gadus vecais aizsargs vācu milzi jau pārstāvējis U-17 un U-19 vecuma kategorijās, kamēr aizvadītajā sezonā četras reizes atradās uz soliņa.

Brazīlijā slavenais aizsargs Maikons parakstījis līgumu ar jaunpienācēju Augstākajā līgā ''Avai''. Brazīlietis pagājušā vasarā pameta Itālijas klubu ''Roma'' un uz aizvadīto sezonu paņēma pauzi. Maikons 2010. gadā ar Milānas ''Inter'' izcīnīja prestižāko Eiropas klubu futbola balvu - Čempionu līgas trofeju.

Izmantotie resursi:
Middlesbrough FC goalkeeper Victor Valdes to...
Officiel : Benoît Costil rejoint Bordeaux
https://www.standard.co.uk/sport/fo...
https://www.theguardian.com/footbal...
https://fcbayern.com/de/news/2017/0...


, 2017-05-24 19:43, pirms 7 gadiem
nu traks tas līgums defo - gan termiņa ziņā, gan nopelnītās naudas ziņā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-24 23:31, pirms 7 gadiem
zogs rakstīja: nu traks tas līgums defo - gan termiņa ziņā, gan nopelnītās naudas ziņā
3 gados , 20 mlj ir kautkas traks?
, 2017-05-25 02:22, pirms 7 gadiem
Cik sapratu no citiem avotiem, tad Defo kontrakts ar Sunderland bija līdz 2019. gadam, bet līgumā bija punkts par atbrīvošanu gadījumā, ja tā izkrīt uz čempenšipu.
Un janvārī Sunderi noraidīja 6mp bidu par viņu. Tagad atdos par brīvu. Nepaveicās gamblošana.
, 2017-05-25 10:49, pirms 7 gadiem
yuka rakstīja: Cik sapratu no citiem avotiem, tad Defo kontrakts ar Sunderland bija līdz 2019. gadam, bet līgumā bija punkts par atbrīvošanu gadījumā, ja tā izkrīt uz čempenšipu.
Un janvārī Sunderi noraidīja 6mp bidu par viņu. Tagad atdos par brīvu. Nepaveicās gamblošana.
Kas ir 6mio pret TVnaudu, janvāri tā situācija vēl nebija tik bēdiga,un pēc uzvaras pār CP šķiet pat bija punktu no 17. vietas.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.