Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgu un Līgas kausa finālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgu un  Līgas kausa finālu
Liverpūles galvenais treneris Jirgens Klops
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas 26.kārtas spēles: Watford – West Ham United, Chelsea – Swansea City, Tottenham Hotspur – Stoke City, Leicester City – Liverpool, kā arī Anglijas Līgas kausa finālu starp Southampton – Manchester United. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu un Līgas kausu ekskluzīvi kanālā Viasat Sport Baltic!

Anglijas Premjerlīgas 26.kārtā, iespējams, lielākā uzmanība būs pievērsta Leicester City, kas aizvadīs pirmo maču bez sava līdzšinējā galvenā trenera Klaudio Ranjēri. Ar sensacionālo titula izcīnīšanu, kā izrādījās, bija par maz, lai pabeigtu pat nākamo sezonu. Lapsu pretinieki būs Liverpool - šobrīd piektās vietas īpašnieki. Svētdien Anglijas Līgas kausa finālā Vembilja stadionā tiksies Southampton un Manchester United komandas.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Watford un West Ham United spēle ir turnīra tabulas vidusdaļas komandu cīņa ar ļoti grūti prognozējamu spēles gaitu un iznākumu. Abām komandām šī sezona ir bijusi snieguma ziņā ar lieliem kāpumiem un kritumiem. Papildus jāņem vērā, ka abām komandām tagad ir bijusi divu nedēļu pauze, tāpēc šeit iznākums var būt jebkāds. Abu komandu pirmā savstarpējā spēlē Londonā šosezon noslēdzās ar 4:2 Watford uzvaru viesos..."

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Ceturtdienas vakarā visu futbola pasauli nošokēja ziņa par Klaudio Ranjēri atbrīvošanu no Leicester City komandas galvenā trenera amata tikai 9 mēnešus pēc čempiona titula izcīnīšanas un mēnesi pēc tam kad viņš tika atzīts par gada labāko treneri FIFA vērtējumā. Lai arī pirmdienas spēle būs jaunas lappuses sākums Leicester City komandas vēsturē, šis mačs noritēs īpašā atmosfērā, jo gan līdzjutējiem, gan futbolistiem, gan arī žurnālistiem Klaudio Ranjēri būs pirmais par ko tie domās pirms spēles un iespējams arī spēles laikā. "

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Sestdien, 25.februārī 19:25 Watford – West Ham United
• Sestdien, 25.februārī 21:30 Chelsea – Swansea City
• Svētdien, 26.februārī 15:25 Tottenham Hotspur – Stoke City
• Pirmdien, 27.februārī 21:55 Leicester City – Liverpool

Anglijas Līgas kausa fināls kanālā Viasat Sport Baltic:
• Svētdien, 26.februārī 18:25 Southampton – Manchester United

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2017-02-25 09:15, pirms 7 gadiem
Haha! šokēja visu pasauli? Šāds pavērsiens bija sagaidāms pēc neizteiksmīgās spēles Seviļā.

     [+] [-]

, 2017-02-25 09:16, pirms 7 gadiem
Un nākaimais rindā ir Klops, kurš taisa savu futbolu uz neatbilstošu spēlētāju bāzes (par daudz tehnikas, par maz atlētisma)