Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "United" FA kausā negūst vārtus pret "League 2" komandu

Rolands Eliņš

Mančestras "United" FA kausā negūst vārtus pret "League 2" komandu
Radamels Falkao un Robins van Pērsijs
Foto: AP/Scanpix

Ja Anglijas Premjerlīgā Mančestras „United” vēl var vismaz nedaudz uzelpot un pieskaitīt sevi pie līgas "krējuma" (šobrīd 4. vieta), tad kausu izcīņā šogad tai klājas vāji. No Līgas kausa Luisa van Gāla vadītā komanda izstājās pēc katastrofāla 0:4 pret „League 1” komandu „MK Dons”, bet vakar FA kausa 4. kārtā nespēja gūt vārtus pret „League 2” (pēc spēka ceturtā līga Anglijā) komandu „Cambridge United” (0:0).

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausā Mančestras „United” iepriekšējā kārtā ar 2:0 bija pārspējusi „Yeowil Town”, ar kuru pirms nedaudz vairāk nekā gada Latvijas izlase aizvadīja pārbaudes spēli, bet Kembridžas „United” ar 2:1 pārspēja „Luton Town”. FA kausa 4. kārtā abas „United” komandas tikās savā starpā, un, pateicoties šokējošajam bezvārtu neizšķirtam, uzvarētāju būs spiestas noskaidrot atbildes spēlē „Old Trafford” stadionā.

Luiss van Gāls pieteica pietiekami iespaidīgu sākumsastāvu, lai problēmas nevarētu norakstīt uz iespēju došanu rezervistiem. Laukumā bija gan Anhels di Marija, gan Radamels Falkao, vārtos Davis de Heja, bet otrajā puslaikā uz maiņu iznāca arī Robins van Pērsijs, Anders Errera un Lūks Šo. Nekas no tā nepalīdzēja gūt kaut vienus vārtus, lai arī di Marijam un Falkao bija ļoti labas iespējas.

„Cambridge United”, kura spēlē Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā, turklāt ieņem tajā tikai 12. vietu, noturēja neizšķirtu 0:0. Van Gāls pēc spēles uzslavēja pretiniekus par Mančestras futbolistu ierastās spēles izjaukšanu, kā arī pieminēja, ka liela nozīme bijusi vietējo līdzjutēju sagādātajam atbalstam.

MU treneris arī norādīja, ka pēc pirmā puslaika bijis ļoti dusmīgs uz komandu, taču pēc tam izdevies uzlabot sniegumu: „Mēs neesam izstājušies. Tas šobrīd ir vissvarīgākais.” Jāatgādina, ka van Gāls iepriekš tieši FA kausu izvirzīja par komandas prioritāti šajā sezonā, jo no Līgas kausa tā jau izstājusies, Premjerlīgas tituls neizskatās reāli aizsniedzams, bet Eirokausos tā šosezon nepiedalās.

FA kausa ceturtā kārta turpināsies šodien, kad Mančestras „City” spēkosies ar „Middlesbrough”, „Chelsea” uzņems pirmās līgas komandu „Bradford City”, bet „Southampton” cīnīsies pret „Crystal Palace”. Visu pieminēto spēļu sākums 17:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2015-01-24 11:08, pirms 9 gadiem
Apraksts uzrakstīts tā, it kā Kembridžai nebūtu bijušas nekādas cerības un MU būtu visu spēli tikai pretinieku laukuma pusē pavadījusi. Pirmajā puslaikā MU izskatījās ļoti vāji un vairākas reizes pamatīgi iekrita aizsardzībā. Kembridžai bija visas iespējas iesist vismaz 2 vārtus. Varēja redzēt, ka studenti priecājās par iespēju uzspēlēt pret tādu klubu kā MU, kamēr United galīgi neizskatījās pēc EPL līmeņa kluba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-24 11:47, pirms 9 gadiem
Varetu jau domat attaisnojumus, bet bez Runija un varbut Matas visi galvenie speletaji bija laukuma..

     [+] [-]

, 2015-01-24 12:38, pirms 9 gadiem
Te pat nekādi attaisnojumi nav jāmeklē - vienkārši nožēlojami. Kārtējo reizi. Izskatās, ka MU atkal ir bedrē.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-24 13:23, pirms 9 gadiem
Pēc MK Dons mani vairs nekas nepārsteidz

     [+] [-]

, 2015-01-24 13:36, pirms 9 gadiem
atbildes spele sagrausim Kembridžu

  +6 [+] [-]

, 2015-01-24 14:02, pirms 9 gadiem
Anglijas komandu reitinga starpiba ir 75 vietas. C'mon. Ieguldot vairak neka 150 miljakus nevar uzvaret studentus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-01-24 14:57, pirms 9 gadiem
Kauns kauns!

  -1 [+] [-]

, 2015-01-24 15:14, pirms 9 gadiem
Un tāpēc sports ir tik interesants, nauda pa laukumu neskraidam...

     [+] [-]

, 2015-01-24 15:26, pirms 9 gadiem
Tys pats LTG rakstīja: Mani, kai Man City fanu, taidus United naveiksmes tikai prīcei... Jū tagat stipruokais klubs Mančesterā ir City...
Nav un nekad nebūs! Kad sapņo attaisi acis vai vismaz apenes novelc sev