Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Nenogurdināmais Kantē pagarina līgumu ar "Chelsea" līdz 2023. gadam

Nenogurdināmais Kantē pagarina līgumu ar "Chelsea" līdz 2023. gadam
Ngolo Kantē. Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" uz pieciem gadiem pagarinājis līgumu ar franču pussargu Ngolo Kantē, kurš ne tikai izcīnījis Pasaules kausu, bet arī ticis atzīts par Premjerlīgas labāko futbolistu.

27 gadus vecais Kantē uz "Chelsea" pārcēlās 2016. gadā, pametot "Leicester City", ar kuru pārsteidzoši kļuva par Anglijas čempionu. Jau pirmajā sezonā Londonā pussargs vēlreiz cēla virs galvas Premjerlīgas kausu, turklāt viņš Profesionālo futbolistu asociācijas balsojumā tika atzīts par gada labāko spēlētāju.

Kopš pievienošanās "Chelsea" Kantē aizvadījis 81 spēli Premjerlīgā, gūstot trīs vārtus. Iepriekš viņš bija balsta pussargs, taču pēc Žoržinju iegādes francūža pienākumi mainījušies un viņam uzticēta uzbrūkošāka loma. Ar 12 spēlēs sakrātajiem 28 punktiem "Chelsea" pašlaik ieņem trešo vietu, atpaliekot tikai no "Manchester City" un "Liverpool".

Kantē aizvadījis 36 spēles Francijas izlasē, un šajā vasarā viņš kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, palīdzot finālā ar 4:2 pārspēt Horvātiju. Viņš kopā ar Polu Pogbā veidoja lielisku centra pussargu duetu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2018-11-23 12:27, pirms 5 gadiem
Labākais defensive midfielderis pasaulē, bez jautājumiem! Pelnīts 300k līgums, un prieks redzēt, ka PSG ar saviem naudas kalniem neizdevās pārliecināt Ngolo pievienoties fermeru līgai!
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.